Quantcast

S. Skvernelis: prezidentė darė viską, kad Vyriausybei būtų kuo sunkiau dirbti

Grįžti į straipsnį

tomas

tomas portretas
Va dabar tai bus mūšis: don ;Karabas smailina ietis, ištikimas tarnas Sanča SS valo skydą ir girdo 400 AJ Rosinantą, maloningoji širdies dama Dulsinėja iš Širinkos prašo dievą Pizių globos ir malonės. Drebėkit visi Vėjo Malūnai - atpildo neišvengsite.

...

... portretas
"Ne tau, Skverneli, rožėm klotas kelias..." - mento kupra tai jau iki gyvenimo galo, nebūt mentui prezidentu. Bet juk tai bandoma primest Pakselio kelią, dabar LOSI kol iš premjerų išmėžtas būsi... tikies kad ir tavęs (it to kito tapšnotojo) kaip ESĄ nuskriausto tauta pasigailės ir už tave nubalsuos?.. na bet - kokia prasmė jai antrąsyk ant kriokiančio grėblio lipt, tai juk NEPROTINGA.

tiem --,,keturiems Pinciukams,,, sanciu pridurkams

tiem --,,keturiems  Pinciukams,,, sanciu  pridurkams   portretas
von asilai krantuose samagona lakt....

Keturi Šančiokai

Keturi   Šančiokai portretas
Kai jo šviesybė Squernelis žaibiškai atleido net tris ministrus vienu ypu , tai du ministrus Prezidentė labai greit patvirtino . Tai kokie čia trukdymai ? .... O trečia kandidatė į trečiojo ministerio kėdę gi buvo mergicukė dar labai neprinokusi tam darbui . Prezidentė tvirtai ją atmetė . . O prieš tris metus šita pseudo valstiečių partijukė gyrėsi : turim specialistų vyriausybę !!!!! ir ko gero , amžiams : )))))))

Nuomonė

Nuomonė portretas
Manau šiuo atveju tinka labai senas posakis "blogam šokėjui ir ..... trukdo" . yra patikėtas svarbus postas tai, kam prireikė ropštis ten, kur neišmanai.

,kestut

,kestut portretas
Ketvirtį amžiaus opozicija tik ir daro,kad pakenkti Lietuvai ir jos ėpiliečoams.Palaikydama opoziciją,Prezidentĕ eina tuo pačiu keliu.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Prezidentės pastangos laukiamo rezultato nedavė - Vyriausybės sunkiau dirbti neprivertė, viso labo, tik Premjeras lyg šlapiu maišu trenktas tapo.

> nuomonė

>  nuomonė portretas
Pas mus demokratija. Gali reikštis ir prasigėrusių tėvų atžala - mažaraštis, degradavęs, nelaikantis šlapimo, dvokiantis anonimas-RUSAS.

nuomonė

nuomonė portretas
Gal visgi Kauno dienos redakcija neturėtų toleruoti tokių komentarų ( žiūr."Anonimo" komentarą žemiau)?

Anonimas

Anonimas portretas
as ziuriu kad palaikote KGB ziurke,kai milijardus isplove tai nepatenkinti,o kai trukdo dirbti tai gerai, geda tokiem turetu buti,o gal esat ozo tvartelio gyventojai.

Trukdė padidinti PVM šildymui

Trukdė padidinti PVM šildymui portretas
Matyt, Prezidentė darė viską,kad būtų grąžintas 9 proc. PVM daugiabučių šildymui ir trukdė Skverneliui padidinti PVM šildymui iki 21 proc.?

y-ho-ho.xo-xo-xo.

y-ho-ho.xo-xo-xo. portretas
Tam Y-ha-ha.Manau ne visi nuspelne Didziosios Raides,turi tenkintis MAZAJA.

anupras

anupras portretas
Ar kartais valstiečiai nebus per aukštai ant šakių iškėlę Skvernelį?

Anonimas

Anonimas portretas
Bėda, kad premjeras nuolat nusiblūdija. Ką gali pagalvoti baltarusiai, gavę mūsų premjero kvailiausią pasiūlymą. Ar premjeras neturi bent kiek nutuokiančių patarėjų, ar jų neklauso? Nejaugi į 30- metį žengianti Lietuva nusipelniusi turėti jai savo pareiškimais gėdą darantį tokį premjerą?

Y-ha-ha

Y-ha-ha portretas
Vardai, vietovardžiai, hidronimai lietuvių kalboje rašomi didžiąja raide, „ draugas Cha cha cha" (Dalia, Rusija). Kada baigsi pradinę, vyruk?

Jotautas - humoristinis pastebėjimas

Jotautas - humoristinis pastebėjimas portretas
Jei daroma, kad Vyriausybei būtų sunkiau, tai ji turi treniruotis, intensyvinti pajėgas, labiau stengtis. Sunkus darbas puošia žmogų ir Vyriausybę. Taigi, daroma viskas, kad Vyriausybė tobulėtų. Tad reikia džiaugtis Vyriausybės ugdymu, o ne verkšlenti.

skverneli

skverneli portretas
įsikalk į galvą - niekindamas ir žemindamas kitus, sau reitingų nepakelsi. Toks tavo elgesys rodo tavo silpnumą ir nesubrendimą.

nustebau

nustebau portretas
vyriausybe dirba? Tai kad tik riejasi visi ir suvedinėja sąskaitas viens su kitu.

Švarkeli,

Švarkeli, portretas
esi apgailėtinas. Kuo labiau varai ant Prezidentės, tuo labiau lieki politikos uodegoje.

Pareigunas

Pareigunas portretas
pilnas sovietinio raugo visuomet apkaltins nekalta . Sskwernelis - tipisko mento mastymo zmogenas, juk jis nevertas ne uzkulniu Grybauskaites. Uz toki prezidenta balsuos tik vatnykai,stribu ,kompartijos sekretoriu palikuonys. Ir tai ne visi ,nes tik neispruses ,bukas zmogus gali pasirinkti buvusi menta prezidentu, kurio sukis - tevynes labui ,labiau primena isakyma TYLET, NEKALBET ,NEKRITIKUOT!

tai

 tai  portretas
kodel nesiimat jokiu veiksmu paneles 'trukdymams' issiaiskit,o ir jusu geru darbu Lietuvos labui nesimato …?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Drauge dalia yra nepatikima nes tarybineje lietuvoje kazka dare rusijoje.

Viskas tvarkoje

Viskas tvarkoje portretas
Viskas tvarkoje, Prezidentė pastatė visus į vietą. Karbauskis? Nepasitikiu šitu tipų. Per daug slidus tipas kažkoks. Kaip ir jo įkurta partija neaiški man kažkokia. Skvernelis? Būtų išėjęs į pensiją būtų išlikęs atmintyje kaip normalus komisaras, o dabar jis man - karštakošis ir nuolat įsižeidžiantis kaimo bernas. Sistemos žmogus vyresniame amžiuje jau negali pakeisti mąstymo ir praplėsti mąstymą, nes sistema išmoko dirbti "siaurų režimu" - įsakymų ~ vykdymų lygmenyje. Kas tinka dirbant su tvarkos pažeidėjais, netinka einant Premjero pareigas. Žmogelis ne į tą kėdę atsisėdo. Tiksliau jį pasodino Karbauskis, o jis baisiai apsidžiaugė bet tame nieko gero. Dar Skvernelis į Prezidentus kandidatuoja? Apsaugok Viešpatie nuo tokio Prezidento. Gal kaip paprastas žmogus jis nieko, bet politikoje jam rimtai ne vieta. Ps: šikniai "valstiečiai" - kur įrašas apie Skvernelio parėkavimus apie žiniasklaidos laisvę? Beje, "valstiečių" Lietuvoje NĖRA. ŪKININKAI. Smirda man čia kažkuo...

spauda rašo

spauda rašo portretas
S.S. jautrus kaip mergaitė

> NA NA

>  NA NA portretas
Na, gal geriau buvo palinkėti Lietuvai sėkmės be Putino subinlaižių, sovietinių kolonistų bei degradavusių apačių. .........Tai būtų Lietuvos dabarties realijos, o tu dar tebegyveni komunistų, kgb-istų laikais.

NA NA

NA  NA portretas
Šaunuoliai valstiečiai , ----------vienintelė partiją , kuri drįso stoti skersai kgbistei Grybauskaitei ir jos remiamai landsbergio žydo gaujai-,,,,-----------jau trys dešimtmečiai , kai Lietuvą terorizuoja landsberginių gauja , vagia , šantažuoja , klastoja istoriją , praskolino Lietuvą , išvarė milijoną Lietuvių iš Lietuvos , visą teisėsaugą pakabino ir padarė politizuotą , priklausomą nuo Grybauskaitės , kuri tarnauja komunistams ir kgbistams ,kada baigsis Lietuvių genocidas ,,,,sėkmės už Lietuvą be komunistų ir kgbistų landsberginių ir Grybauskaitės

pjanas

pjanas portretas
Tikra marytė Melnikaitė per rinkimus ant bačkos užšokus paskutinį syk palaimino tvartekio šaiką parodydama visą partškolos viską griaunantį metodą sovietinį propagandos ginklą jau ir pačiai atsibodo slėpti savo siekius su iškreiptais veidrodžiais jei jau pirmas valstybės žmogus laužo įstatymus tai manau ir mes galim eiliniai mirtingieji.

kaunietis

kaunietis portretas
Na zinot,jau koktu darosi nuo jo tokio elgesio,tokio rango valdininkas,o elgesi kaip kaimo japas,joklios diplomatijos,pastoviai isizeides,kaip kokia nevykele merga.Ar taip turi elgtis toks valdininkas,cia gi ne turgaus valdymas,cia reikalinga diplomatija ,ismintis ir pagarba,bet kokiam oponentui,o tuom labiau Prezidentui.Nu tikrai jis sumanesnis nera ir nebus uz prezidente ir tai akivaizdu,bet yra izulus ir eina vabank,tikslas vienas,be tkokia kaina tapti prezidentu.,nes dar labiau to reikia Karbauskui,kad po Svernelio pataptu jis prezidentu.Tai planas i ateiti.Geda,Geda,Geda.

sekmes

sekmes portretas
Didziules sekmes Premjerui Skverneliui o kad prezidente kritikuoja ir kisa pagalius i darniai ir gaspadoriskai dirbancios vyriausybes darba tai nieko nuostabaus juk prezidente visas dvi kadencijas nieko gero nedirbio tik pjude tauta ir uzsiiminejo uzkulisine skaldymo veikla Musu valstybe labai daug prarado per tuos grybauskaites vadovavimo metus Premjerui didziules sekmes ir toliau gaspadoriskai darbuotis valstybes gerovei.

nekonservas

nekonservas portretas
Viesa paslaptis,kad kenkia.Skverneliui kelia reitinga.Smagu.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Pas Skvernelį neįtikėtinai ryškiai pasireiškia kiaulės sindromas – neprašytas lenda į svetimą daržą, gauna per šnipą, žviegia ir visiems skundžiasi, kad jį skriaudžia.

tomas

tomas portretas
Ne Prezidentė puola, o don Kichotas Karabasas) su ištikimu tarnu Sanča SS paskelbė žūtbūtinę kovą su ... vėjo malūnais - Prezidente, konservatoriais, liberalais, su visais, kas bent kiek prieštarauja don Karabaso, ,,švariausio Lietuvos politiko" nuostatoms.Ne su tais susidėjai, p. Skverneli, pasigailėsi...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kad Skvernelis,kaip ir viskas,ką surentė gandragalviai yra niekalas neabejotina.Jis mat verždamasis premjerauti nežinojo,kad vyriausybėje reiks dar ir dirbti.Jis mąstė,kad bus kaip sovietinėje milicijoje,mostelėjai lazdele ir 3 rubliai kišenėje.

Niekur nesidėsi

Niekur nesidėsi portretas
Tokia likimo dovana - vienas "satan" kitas "cry-baby"...

Vargšas

Vargšas portretas
Tas Skvernelis tegul eina su kastuvu padirbėt,gal tada pradės mastyt o ne lietuvai jam vadovaut

Šokėjas

Šokėjas portretas
Na na , Verksneliui vis kažkas maišo, kaip tam blogam šokėjui?

Anonimas

Anonimas portretas
Konservatoriams nepatinka ,kad kazkas dirba ir todel kisa pagalius pastoviai i ratus.O kadangi greitai prezidento rinkimai ,tai visokiais budais stengiasi sunaikinti Skverneli,kad tik jis nebutu isrinktas,visi budai geri,Gaila prezidentes ,kad toks vaizdas is salies ,kad ja manipuliuoja.

Kęstas

Kęstas portretas
ES galų gale keičia santykių su Kinija suvokimą. Kiekvienas iš mūsų, sekantis JAV santykių su Kinija vystymąsi, pasakytų, kad ES tai vyksta pavėluotai. Ypač nesiseka Grybauskaitei. Ji čia visai neseniai lakstė į Kinijos komunistų parodas su lietuviškais sūreliais, kai niekas kitas nevažiuodavo. O dabar visa Grybauskaitės strategija nuvažiavo šuniui ant uodegos. "Vos dvi savaitės po pirmųjų diskusijų kolegijoje ES Komisijos pirmininko pavaduotojas Jyrki Katainen pristatė naują strategiją. Valstybių narių ir EP narių atstovai kalba apie ką nors daugiau, kaip pasikeitimą, naują naratyvą. „Naivumas prarastas“, - sako vienas vyresnysis diplomatas (pasakykit apie tai Grybauskaitei). Pirmą kartą Kinija dokumente yra apibūdinta kaip konkurentė sisteminėje konkurencijoje su ES. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Janina

Janina portretas
O man labai patinka valstiečiai ir jų reformos, balsuosiu už Skvernelį nors nuo pat atėjimo valstiečiams į valdžia nupirkta žiniasklaida ant jų š...

AK

AK portretas
Kad ji nieko ir nedirbo tik kure planus, kaip Skverneli prakisti i prezidentus ir atsilyginti Matjosaiciui uz pagalba Karbauskui per rinkimus. Valstieciu era eina prie pabaigos.

tulpe

tulpe portretas
myliu ozi

kai konsevai gris

kai konsevai gris portretas
apdes mokesciais jus beretininkus,atims pensijas-liksit plikais uzpakaliais ir be dantu

nu

nu portretas
baisiniai darbininkai....cha...

nevykėlis

nevykėlis portretas
Blogam šokėjui ir kiaušai trukdo.

Algimantas

Algimantas portretas
Čia tam nuo mažumės kauniečiui. Esu gimęs Kaune, Mažylio klinikoje Hitlerio laikais, tačiau medalikėlio su Šv. Dalytės atvaizdu nesinešioju. Didžiulį jos portretą pasikabinau prie lovos kad atėję jos garbintojai galėtų paprašyt Gamtos Apsaugos ministro. Nematau ką galima garbint, dievint. Visi esam lygūs žmonės, bent taip apie save galvoja dauguma, kurie yra homo erektus ir jei klausysi tik vienos nuomonės, neapmąstęs kitos priešingos nuomonės, niekada netapsi homo sapiens. O kad norima primest savo ,, neklaidingą" , net dievišką nuomonę, visi pastebi.

Kažkas kaltas

Kažkas kaltas  portretas
juk turi būti dėl valstiečių nesėkmių. Tik savo kaltės valstiečiai niekur neįžvelgia, visur jie jaučiasi teisūs ir nuskriausti. Toks požiūris parodo jų silpnumą ir neįgalumą spręsti problemas.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kad ir taip pridirbot pakankamai: 1. mokesčių reforma, kuri jokios naudos neatnešė dirbantiesiems, tik kainavo daug pinigų visoms įmonėms, kol pertvarkė savo informacines sistemas. 2. Atostogų reforma, kuri patyliukais nukirpo 2 atostogų dienas. Dirbantieji net nepajuto kad trumpiau atostogaus. Šią vasarą spėju atsitokės daug kas. Darbdaviams be abejo naudinga, samdiniams - ne. Tai gal ir gerai kad "trukdė"

Taigi...

Taigi... portretas
Gali gerbti jį tik boba iš kaimo.Ir tai tik iš Naisių.

Ir policijai gėda dėl jo

Ir policijai gėda dėl jo portretas
Kuo toliau,tuo Skvernelis pasirodo esąs tikra boba.O dar buvęs policininkas,o dar besiruošiantis į prezidentus.Gėda.

boba is kaimo

boba is kaimo portretas
ar prezidente del lamos padare ne tik geda bet ir ekonomika smukde nors zinojo kaip sunkiau buvo issidereta del prekiu ,negana suknista kad ner galimybiu verslui dirbt su rusija,dar ir ten spejo prikist savo nagus,-is tikro kyla minciu gal ji dirba kremliui kad tik musu salies zmonems but blogiau?verslininkai stengiasi suderinti,nes darbas yra rupesciai ir prakaitas o visokie niekadejai is musu tik sunkiai uzdirbtus pinigus kraunasi...

Švarkeli, būk vyras

Švarkeli, būk vyras portretas
baik žliumbti, nusivalyk snarglį ir eik pagaliau dirbti.

Klausimėlis Skverneliui

Klausimėlis Skverneliui portretas
Na ir ką gi Prezidentė taip padarė,kad Vyriausybei būtų blogai?Nepadirbėjo už Vyriausybę,nepadeda surasti tinkamo Gamtos apsaugos ministro?Tada tikrai užuojauta premjerui.

Anonimui

Anonimui portretas
Ar pats nutuoki,ką parašei?Matyt,arba girtas rašei,arba esi visiškas vata,Skvernelio gerbėjas.

ALGIS

ALGIS portretas
Lai prezidentė prisimena kaip ji , susutikdama su Lama , susilaukė NOTOS IŠ KINIJOS ir sugadino visas sutartis su Kinija ir pasiklausykim ką kalba žmonės iš jos gimtinės .[per LRT RADIJĄ ]

kaunietė

kaunietė portretas
Man mūsų S. Skvernelis labai gražus vyras.

Puiki reklaminė nuotrauka

Puiki reklaminė nuotrauka portretas
Nuotraukoje tikras Naisių kolchozui vertas prezidentas.Manau,Karbauskis tiesiog pasityčioti norėdamas tokį kiša prezidentauti.O Grybauskaitė labai blogai elgiasi,kad neatlieka premjerui priklausančių darbų.Pats mat nesusidoroja,nes ir kandidatavimas ir premjeravimas nelengva užduotis.Tuo labiau,kai agitavimas vyksta jo darbo metu ir už valstybės lėšas.

Anonimas

Anonimas portretas
tegu papasakoja kąnudirbo už milijonus eurų agos . ŠŪDĄ MALĖ

Aga

Aga portretas
Persūdė, sorry .

2 H

2 H portretas
Kregždienos konservai visi tokie beraščiai?

H

H portretas
Ji Noemi nedare sunkiau ji torsion nepritare jusu valdanciuju nesamonem dar didesnem. Baisu tikis valdzia valst. Slykstu net

la la la

la la la  portretas
kai vyrai verkia, tai nelabai jauku, bet kai jie skundžia , tai jau "bezpredielas".Juk profesionalų vyriausybė, tai ką jūs čia snargliuojatės?

Stebėkit ir pamatysit. Klausykit ir suprasit

Stebėkit ir pamatysit. Klausykit ir suprasit portretas
Pilnas sarafanas baimės, kad tik nepakeistų jos Skvernelis ar Juozaitis. Su dėdule tvartelyje, dar ne vieną machinaciją iki gegužės mėn. jie sukurs

Artūras

Artūras portretas
tai komuniagai lietuva nerūpėjo...

Skias

Skias portretas
Skant patriarchas matomai vyresnis laipsniu

AS manau

AS manau portretas
Skverneli pristatei savo rinkimini staba su ,,zinomomis,,moterimis.Visa tavo tarnybom priklausoma trijule.Ir kokia zinoma atsieit grazuole.Nebeliko profesionalu ir aplinkos apsaugos ministri nebesugebi surasti.Ne Prezidentes kalte,bet profesionalu trukumas.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Skverneli ,nebesame tokie dauguma durni,kad bet kuom tiketume.Pats sau duobe kasi.Manaiparsidavei Karbauskiui ir pinigai visagaliai.Ne visiem,o bukiem uz bukesni.Prisisnekejai nors kai reikia zodzio neislemeni.Prezidente nieko neispais ,o viskas tavo paties prisneketa,pridaryta su savo ,,profesionalais..Veryga ir kitais.Jau nekalbant ,kad pas specialista kuris yra tikras specialistas be triju menesiu ar ir pusmecio nepateksi.Kalnieciuose Kaune krauja priduoti laukti valanda.Eiles didziules ir daznai nesekmingos.Dar jis ;Prezidente jam trugdo.Dirbk ir nekvailink zmoniu.Nes ne vis prisidaugine is runkeliu.

kaunietis nuo mažumės

kaunietis nuo mažumės portretas
aš už prezidentės nuomonę:jeigu vyriausybė daro nesamones tai kaip jai tylėti?Viena opozicija nepajėgi žalūjų kvailoms užmačioms prieštarauti, prieš tokį buldozerį. Iš savivaldos rinkimų matosi, kad rinkėjai pradeda suprasti perdaug tikėję Naisių propaganda

Anonimas

Anonimas portretas
Nerinksiu aš tavęs skverne.

Anonimas

Anonimas portretas
Ta magnolija visada juk tik kenke Lietuvai juk ji supuvusiu konservu globeja gailiosi kad kaskada uz ja balsavau! O konservai visada tik rupinosi tik kad jie geriau giventu ir tik moka liaudi kirsinti prakeiti supuve konservatorei kur jie ten beda

senjorė

senjorė portretas
PREMJERO KALTINIMAI - TAIGI KAIP PREZIDENTĖ TRUKDĖ VYRIAUSYBEI DIRBTI??? NEIEŠKOKITE KALTŲ. NET APLINKOS MINISTRO NESURANDATE JAU TRYS MĖNESIAI, APSILEIDIMAS. IR DAR KANDIDATUOJATE Į PREZIDENTUS,

prezedente ant kilimo,

prezedente ant kilimo, portretas
prezedente irgi ne isimtis ,turi atsakyti uz savo veiksmus pries lietuvos skurdinima,kol dar poste,kada prasides tvarka ir teisingumas,ar cia tik ubagams,paprastiems zmonems tereikia situ istatymu laikytis, ponai ,valdininkai ne atsako uz pasekmes padarytas,kaip cia gaunasi pas mus ,visi vagia o mes tik dirbam,dirbam,ir spyga taukuota mums

lygis

lygis portretas
tai juk ne dedules jos draugelio sutves vyriausybe tai ko norit is geleles

Galerijos

Daugiau straipsnių