Quantcast

S. Skvernelis neigia, kad žurnalistus išvadino mėšlavabaliais

Grįžti į straipsnį

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
O, kas čia nuostabaus? Gamtos neapgausi. Mėšlavabaliai žino ką daro. Skvernelis skleidžia sodrų mėšlo kvapą, tai ir vilioja mėšlavabalius.

Reklamščikas

Reklamščikas portretas
Kiek pinigų išleido vyriausybė garsinti LIETUVĄ.....o štai Skvernelis vienu žodeliu per visą pasaulį išgarsėjo už dyką visai...sugeba gi žmogus?

Anonimas

Anonimas portretas
Jau vien antraštė daug (net per daug) pasako apie "kandidatą" - į kur bebūtų... Jei išvis kyla tokie klausimai... tai nebėr apie ką kalbėti

natalija

natalija portretas
TO ANONIMAS PATS TAI TIKRAS SUDVABALIS IS KUR GLIUSIAU KOMENTUOJI APIE TRAMPA GAL TAU PRISISTATE BUKAGALVI KOKIA LIGA SERGI KAD TOKS NERVUOTAS VOT TAU SMEGENU TAI JAU TIKRAI NEPATAISYS BUKAGALVIU IR STIPSI

na jo

na jo portretas
ne mėšlavabaliai jie, o šūdvabaliai ir dar labai bjauriai smirdantys

tik konservatorių sovietinė ATPLAIŠA gyventojus kolioja,

tik konservatorių  sovietinė ATPLAIŠA  gyventojus kolioja, portretas
už tai ,kad JĮ ŽMONĖS pagrįstai įvardijo , kaip didžiausią NELAIMĘ dėl skurdaus gyvenimo.

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu premjerui, kandidatui į Respublikos Prezidentus - žurnalistai mėšlavabaliai,ko, netgi Trumpas nedrįso pareikšti, nors daugiau nuoskaudų turėjo, tai man tasis premjeras-ančiasnapis su kosmetologų,nepataisyta nosimi, dar su išverstomis akimis dėl neišgydytos Bazedovo ligos, tokios aparicijos žmogysta užsienyje Lietuvai darys didėlę gėdą.

jei

jei portretas
meslavabalis lenda is po skverno toki reikia maudyti o taip jie visi runkeliai anot vyrunkelio dedules....

Cha cha cha

Cha cha cha      portretas
Tai puiku: ...... „Žiniasklaidos laisvės indekse Lietuva šiemet pakilo iki 30 vietos – šešiomis pozicijomis aukščiau, lyginant su pernai.” …..Pakako Skverneliui žurnalistus pavadinti mėšlavabaliais ir iš karto laisvės indekse Lietuva šoktelėjo aukštyn per šešias vietas. Belieka Skverneliui pridėti, kad tie mėšlavabaliai iš karvašūdžio ir mes laisvės reitinge net estus aplenksim. Pirmyn plūgo broli, Skverneli. Kelk laisvės reitingus.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Palaikau premjera nes žurnaliūgos labai išpučia burbulą ir dar kam dirba

Dalia!

Dalia! portretas
Landsbergis žurnalistus vadino Sunauja,o Simonyte būdama finansų ministrė pasiūlė žurnalistams duoti snukį.!!!!!!

Sigitas

Sigitas portretas
Na ,ne visai taip pavadino, geriau skambėtų "šunauja".Pagerbtų mūsų gerbiamo "patriarcho" pasakytą žodį, kaip kažkada Leninas ant tanko skaitė liaudžiai savo balandžio tezes.Kažkas panašaus- Leninas prieš pasirodant žmonėms lindėjo krovininiame vagone,vykstančio iš Vokietijos į Lenigradą, o Landsbergis taip pat išlindęs į viešumą iš balkono skelbė savo konstitucijos tezes, kurios įėjo į istoriją, bet nevykdomos

Nu jo

Nu jo portretas
Kuom pats kvep, tuom kitą tep...

Antanas

Antanas portretas
O jie ne mėšlavabaliai?

Premjere --teisybe pasakius

Premjere --teisybe  pasakius   portretas
atsiprasinet niekados nereikia -,,,zarnaliugos tikri meslavabaliai,,, ...ir tai faktas...

Po po

Po po portretas
Kad šudvabaliai tai ko čia pykt gryna tiesa ypač tie visi kur LRT dirba,jeigu jie teisėtai išrinktą valdžią 2 metus paplavose maude diena iš dienos .Dabar truputį apsiramimo,bet vis tiek per LRT nėra ką žiūrėti,o finansuojama iš biudžeto.Kol dirbs tie auksiniai berniukai su auksiniais proteliais tai nieko gero ir nebus,pvz.per vasarą vakare apie 10 val.aukinis protas naktį jei nesimiega gal apie3 val. auksinis ,dar yra kiti 2 LRT kanalai per juos irgi per vasarą auksinį proteli suko.Klausimas vienas kiek lėšų susišlavė per vasarą auksiniai berniukai už nieką nes per vasara buvo tik kartojimas laidu sukurtų per žiemos sezoną.

Tam ,,Bendras''

Tam ,,Bendras'' portretas
Štai ir pasirodo,kokio lygio Skvernelio palaikytojai.Tai kaip tik ir yra ne tik mėšlavabaliai,bet ir dvasios ubagai.O tas ,,Bendras'',be abejo,suaugusi žmogysta,gal ir savo vaikus auklėja.Gaila,jei pagal save.

Tvartelio žinioms

Tvartelio žinioms portretas
Sakai,šiandieniniai žurnalistai elgiasi ne taip,kaip kiekvienas norėtų,elgiasi kitaip nei anksčiau.Prajuokinai.Tikriausiai tą ,,anksčiau''vadini sovietmetį.Nejuokink.Žurnalistai privalėjo rašyti tik tai,ką valdžia leido.Matosi,ir dabar norėtum to.

benderas

benderas portretas
mėšliūtė, jokelaitis, valkata, černiovskis, gritėnas, tapkinas, makaronytė, radzevičius, sadauskas, danauskienė, pancerovas, davatkonytė ir visi kiti varantys į vienus vartus - TIKRŲ TIKRIAUSI MĖŠLAVABALIAI

...

... portretas
Keista ta keverzojančiųjų padernė - juos Dėdulė kažkada išvadino šunauja, Uspaskich - žurnaliūgomis, milicininkas - mėšlo vabalais... kas dar žino kitokių įvardijimų? ;)

Tvartelio žinios

Tvartelio žinios portretas
Tas pavadinimas,jeigu toks buvo,atitinka daugumos šianieninių žurnalistų pavadinimus.Tai ko jūs vadinami žurnalistai pykstate? Juk šiandieniniai žurnalistai yra be moralės,jie gali rašyti tai,už ką mokama,gali įžeidinėti,žeminti,juodinti,smerkti,arba atvirkščiai,kur juoda,sakyti,kad balta.Kokia santvarka,tokie ir žurnalistai.

Tai bent

Tai bent portretas
Skverneliniai labai norėtų,kad žurnalistai elgtųsi kaip sovietmečiu-garbintų tik išrinktuosius,nesuvokdami,jog nebe sovietmety gyvename,nors valdžioje dar jo raugo į valias.Ypač šiame Seime,vadovaujamo veislinio melagio ir mento.

Apgailestavimas

Apgailestavimas portretas
Skvernelis savo įvaizdį norėjo prikergti kitiems.Gaila,kad yra tiek chamų kaip jis, pritariančių jo chamizmui.

SS

SS portretas
Tylet,busit uzciaupti, nerasinet- prisirasinesit. Isrinksit, nesigaikesit !

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
>>Nerijus vaikeli Lietuvoje savaip negali parasyti niekas, nebent tik zurnalistas Arturas Racas

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
O ko cia dabar neigtijeigu MESLAVABALI pavadini juo tikruoju vardu MESLAVABALIS, tai cia yra tiktai daikto ivardinimas savo vardu

Realybė

Realybė portretas
Skvernelis teisus, lietuvoje neliko žurnalistų tik propogandos skleidėjai arba mėšlavabaliai

Nerijus

Nerijus portretas
Visokiu zurnalistu yra ir visokiu reikia. Apie ta pati ivyki kiekvienas savaip gali parasyti ar parodyti savotiska irasa ir nusviesti savomis spalvomis. Reikia tik susidaryti savo nuomone, o ne pasikliauti kazkuo.

Per svelniai

Per svelniai portretas
juos pavadino.Jie ir to neverti.Sudvabalis duoda siokia tokia nauda,o tie tik[nevisi]kenkia.

Anonimas

Anonimas portretas
Ziurekit kaip sujudo liberast-komunistine sudvabaliu gauja. Skvernelis pasake tiesa.

Lengva būtų

Lengva būtų portretas
Juk kaip lengva paneigti- paviešink slepiamą įrašą ir tvarka...ko slepia?

palinkejimas

palinkejimas portretas
Premjere nekreipkit demesio nes jau prasideda didysis puolimas ir smeiztas Patikekit tauta jus gerbia myli ir linki kuo didziausios stiprybes atlaikyti pradedama pilti purvo ir smeizto lavina,Didziules jums stiprybes

Butu nesamone

Butu nesamone portretas
O kaip pavadinti ta, kuris nuo A.A.Patacko gavo i snuki? Kuom kuom, bet jau "zurnalistu" tai tikra ne.

Anonimas

Anonimas portretas
tiesybe pasake

Sunauja

Sunauja portretas
O ka tie koncevu uzsayti zurnaliugos issiknisneja.Vien ka tas Jakeliunas isdarneja,del koncervu jau issinere is kailio.Sekmes Skverneli,mes Tave rinksim Prezidentu,kad ir kaip tie dvokianciu koncervu klapciukai trimituotu.Tokie ju issukiai Jusu reitinga KELIA.Pimyn,HAU,hau,haaaaauuuuuuuuuuuuu......................

Penisininkas

Penisininkas portretas
Daugumas jų ieško, o po to kapstosi mėšlinose istorijose. Bet mūsuose tos istorijos tampa vis labiau paklausios ir pelningos mėšlav... atsiprašau - korspondentams Premjeras pavadino ar ne, negirdėjau. Bet pagarba ir jam ir Trumpui, kad daiktus vadina pritinkančiais vardais

Anonimas

Anonimas portretas
Julijona Skverneli isvadinai ne tik zurnalistus meslavabaliais, bet ir daugiau tu kurie paklausia ko nors ,- kas tamstai nepatinka. Is vis buvai be galo "mandras" globojamas Karbauskio. Esi jo kiseninis premjeras,- neduok Dieve jei taptum "kiseniniu" prezidentu SAKES LIetuvai!!!

'

' portretas
o vertėjo ivardinti mėšlavabalius

Galerijos

Daugiau straipsnių