Quantcast

S. Skvernelis jau prakalbo apie kandidatavimą į prezidentus

Grįžti į straipsnį

balsuosiu - UŽ

balsuosiu - UŽ portretas
Sėkmės jam

Anonimas

Anonimas portretas
Mažai kas už jį balsuos pvz. policija ir prisiplakeliai.

rinkejas Jonas

rinkejas Jonas  portretas
Niekada nebalsuosiu u= Sverneli sugriove jo reformos visa Vidaus reikalu sistema, patys geriausi buvo atl;eisti nes reforma nieko nedave o likusieji jauni nepatenkinti algomis ir peda is VR sistemos. Tai gali pasakyti visi policijos pareigunai kad ju algos mazos, o apie gaisrininklius tai jie is vis pavojuje vazineja su 30 m. masinos ir turi 1 uniforma. Geda

Anonimas

Anonimas portretas
Premjeras geras kandidas. Aplinka bloga.

Anonimas

Anonimas portretas
sekmes balsuosiu

Taigi

Taigi portretas
Na buvo isrenkami ir nepopuliarus radikalai,populistai ar aliniu radikalai ,is kuriu daug kas saipesi,netikejo kad isrinks,veliau jie tapo diktatoriais ir visi laimingai kentejo junga.Tai pries balsuodami gerai susipazinkite su kandidato psichologija,jo biografija nuo gimimo,gal pades isvengti diktaturos ateityje.

nrr

nrr portretas
nepamirskit kas pasirase Globalizacijos pakta! supapuasint Lietuva!

apsaukok Dieve,nuo tokiu kandidatu

apsaukok Dieve,nuo tokiu kandidatu portretas
nera nei vieno tinkamo,nei vieno taskas.

grybagalviui zelemunčik'ui

grybagalviui zelemunčik'ui portretas
"Senelis, supratęs, kad jo sveikata - jo asmeninis reikalas,nusiskandino.Kai ateis laikas ir aš taip padarysiu"? O tu tikras, kad tas laikas dar neatėjo?

Ananasas

Ananasas portretas
Šaunus jo pasirnkimas. O kadangi tikrai nėra geresnių variantų, bent kol kas, tai labai realu, kad Saulius Skvernelis taps LT prezidentu.. Nes pamirštant Šimonytę ar Nausėdą nieko geresnio vis tiek neturime. Puteikis paskutinėm dienom sparčiai kompromituojasi, Juozaitis, būkim realistais, nepaveš savo vežimo, Andriukaitis kažkiek sau pakenkė išvažiuodamas į ES ir, tuo labiau, savo partijoje pasirinkęs kelią su Paluckiu. Mazuronis jau tautos pamirštas, tai kas? Aišku, kad Skvernelis.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Supratau galutinai.Komentuoja daugiausiai lietuviai,nes tikras lietuvis nekeikt savo valdžios,pradedant prezidente ir baigiant nuosava žmona,negali.Yra keletas ir nelietuvių,tik neaišku jie iš Lenngrado ar iš Afrikos.

Spyga taukuota o ne prezidenta tu matysi

Spyga taukuota o ne prezidenta tu matysi portretas
Uostyk kvepianti vystykla!!!

Jus (ne)gerbiantis pensininkas

Jus (ne)gerbiantis pensininkas portretas
Nebijok ponia Simonyte,Zmones tavo nuopelnus pensininkai nepamiro,gausi spyga is ju per rinkimus.

Jus mylintis Runkelis.

Jus mylintis Runkelis. portretas
Zmones kas su jumis darosi.Ar jums yra itikes nors vienas prezidentas ar ministras pirmininkas.Pati pirmoji ministre pirmininke Prunskiene buvo kaip suva isvyta,pries paskutinis Kubilius prakeiktas pensininku ir runkeliu(pagalV Landsbergi),dar Skvernelis keikiamas kad padidino pensijas ir atlyginimus.Kas jums gali itikti,Atleisk viespatie,ir Jiezus Kristus jums neitik,Nes jis bus teisingas visiems vienodai,o tai jau ne Lietuvos politikams.Nors pries didziausia svente,persizegnokite ir pamastykite,kad valdziuos troskimas tai didziausia nuodeme,konservatoriai atrodo save laikote katalikais.Ramybes jums,pasimelskite per Kaliedas,gal jums protas prasviesies.

Lietuvos piliečiai palaiko Skvernelį

Lietuvos piliečiai palaiko Skvernelį portretas
Skvernelis labai teisingai sako. Lietuvos piliečiai taip pat tą mato. Linkime sėkmės ir palaikome Skvernelį!

kauniečiai

kauniečiai portretas
Pagarba ir palaikymas Skverneliui.

muncizelemancius

muncizelemancius portretas
AS ,siulau rinkti jo bobike,nes anas matos po jos padurkais lindi.....O PREZIDENTAS PIR-MIAUUUU-SIA turi tureti vadinama CHARIZMA=TURI PATIKTI savo darbais Lietuvai,kalba,israiska,net eisena ir t.t.....VISIEMS Lietuvos rinkejams!

Taigi

Taigi  portretas
Besikeikiantį, besikoliojantį Skvernelį įsivaizduoju nesunkiai, bet mąstančio kažkaip nepavyksta. Na, nelimpa mąstymas Skverneliui nors tu ką.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
…“Tai verčia mąstyti“…… Besmegeniams ir idiotams tai sunkus darbas. Užjaučiu p.Skvernelį.

Zelemunčike, gal žinai

Zelemunčike, gal žinai portretas
Kur musmirės sąžinė? Tu taip viską išmanai.....

Chi, chi

Chi, chi portretas
Ko čia visi plyšaujat, o daug kam ir vidurius paleido tikriausiai. Koktu skaityti jūsų ,, išminčiai" komentarus. Visai nemąstanti rašinėtojų masė. Jis pasakė, ,, kad verta pamąstyti", o jūs jau ir mižčiojat.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Visų mentų sąžinės piniginėse.

Kaira

Kaira portretas
Už tokį, kuris balsuoja vienodai su konservatoriais už vaikų Barnevernet Lietuvoje, už migrantų atvežimą į Lietuvą, už mūsų girių ir miškų masinį iškirtimą....NIEKADA !!! Mes prieš tą nusikalstamą fašistinį globalizmą!

...

... portretas
Che, juk sakiau - balsuokit už mane! (vis vien gerų kandidatų NĖRA).

Anonimas

Anonimas portretas
baisiaiu buti ir negali !

Audrius

Audrius portretas
Kaip sunerimo beretes! Nenuostabu, zinant, koki palaikyma tarp zmoniu turi Skvernelis ir jo vykdomos reformos.

Oi.oi...

Oi.oi... portretas
pasinervuokit, pasinervuokit gal palengves.Gal kam vaisteliu?

Žemiau plintuso

Žemiau plintuso portretas
Tas švarkelis neturi nei gėdos, nei sąžinės. Kalba - žemo intelekto prasčioko.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jo sėbrai ypatingai nustekeno mediciną.Kaune 80-ties metų senelis 20 valandų pralaukęs,kad jį išklausytų gydytojas ir supratęs,kad jo sveikata yra jo asmeninis reikalas,nusiskandino.Kai ateis laikas ir aš taip padarysiu.

Kęstas

Kęstas portretas
todėl Karbauskiai taip buldozeriu stumia dvigubą pilietybę,netgi apeidami konstituciją,mažindami reikalingą referendumui dalyvių skaičių.Px .jiem ta dviguba pilietybė -jiems svarbu kad buduliai emigrantai parbasluotų už Skvernelį

busimas rinkejas

busimas rinkejas  portretas
Balsuoja didele dalis mokiniu kuriems jau 18 metu, del mokytoju algu jie labai nusiteike, policijos strukturu kuriu pertvarka priverte daug geru specialistu iseiti, valstybes tarnybos pertvarka, per kuria daug kas neteko pareigu, tapo laisvais samdomais su daug mazesne alga, pensininkai del mazu pensiju, ju tevai kuriu vaikai dirba užsienyje ir dziaugiasi kad daug uzdirba, labai sunki padetis medicinoje del mazu algu darbuotojams stai kiek bus prarasta balsu didziuosiuose miestuose todel ir iš mano aplinkos zmoniu tikrai niekada nebalsuos už Skverneli., Matomai bus nuožmi kova tarp Nausedos ir Simonytes kuriu reitingai labai auksti.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Isrinks i prezidentus vz sajungos remiama kandidata! Numes po naujuju po destka kita € prie pensiju , senoliai sakys va koks geras Sauliukas ir 100% prabalsuos uz ji!

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kęstui,Skvernelį palaiko tik emigravę iš kaimo į policiją ir iš policijos į seimą,vyriausybę ir ministerijas.Supratai,kokie emgrantai jį palaiko?

Nerijus

Nerijus portretas
O todel, kad daug emigrantu yra buvusiu... Isrinks visi, o ne tik emigrantai!

Kęstas

Kęstas portretas
Emigrantai atrašykite-kodėl buduliai emigrantai palaiko Skvernelį???

Pozdno, Batia,

Pozdno, Batia, portretas
Pademonstravai, koks chamas, isterikas, despotas, savanaudis esi. Traukinys nuvažiavo.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Paaiškinu visiem dėl anglų kalbos.Būsimam Lietuvos prezidentui reikalinga tik lietuvių-žemačių kalba,nes pasaulyje jį rodyt negalėsim-vaikai išsigąs.

Sigitas

Sigitas portretas
Kol buvo pradžioje premjeras Skvernelis atrodė kad gal susitupės ir bus normalus politikas.Bet kad jis sukarbauskėjo -aplink jam vaidenasi vien priešai ir kenkėjai.Tik Širinskienė ,Veryga,Karbauskis jam geri

Jurijus

Jurijus portretas
koks jis prezidentas -jis agrokoncerno klapčiukas>jau geriau pats velnias tik ne Skvernelis-gėda Lietuvai būtų>Ar bent įsivaizduojate jį kalbant su Trump?????

Švaikauskas

Švaikauskas  portretas
Apsaugok Viešpatie nuo tokių prezidentų

Neapsijuokim

Neapsijuokim portretas
Kad ir kaip mylėtum dabartinę valdžią,bet prezidentą turėti Skvernelį...didesnės gėdos įsivaizduoti neįmanoma.Juk jis ne vyras,o turgaus boba,nesugebantis nei bendrauti,nei ramiai diskutuoti.Nepadarykim bent Lietuvos pajuokos objektu.

Tam ,,tam Adam''

Tam ,,tam Adam'' portretas
Anglų kalba reikalinga kiekvienam,kuris nori ir p kitas šalis pakeliauti,ir pabendrauti su kitų šalių žmonėmis.O jau apie prezidentą nėra ką kalbėti.Nejaugi su kitų šalių vadovais kalbės tik per vertėjus...

Tam adom

Tam adom portretas
susikišk tą anglų kalbą sau į subinę ir toliau, sėkmingai Londėj plauk tūlikus. Visos save gerbiančios šalys, visuose forumuose bendrauja gimtąja kalba per vertėjus. Tik vergai nuolankiai loja svetima kalba.

Idomu

Idomu portretas
Vienam komentatoriui kuriam reikalinga anglu kalba - tada vaziuo ten kur kalba angliskai, o cia Lietuva ir kalba yra lietuviska.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tavo supratimui.Protingas karvedys placdarme pastato kur reikia patrankas, iškasa tranšėjas ir įrengia vadavietę,o šis palindo po šiūkšlėm ir kiauksi ,,Prmyn vergai nužemintieji,išalkusi minia pirmyn.''

Aha

Aha  portretas
Na aš jau be jo apseisiu prezidento...

muzikas buvo toks ir liks

muzikas buvo toks ir liks portretas
tegul svajoje,bet bl tik tyliai,nes TOKIO muziko,arogancijos pilno tikrai niekas nerinks,jam tik su lazdele vairuotojus stabdyti,

Mano supratimu

Mano supratimu portretas
Pirmiausia pasiruošia placdarmą puolimui, o paskui į - prezidentus. Nors ir neetiška, bet buvusiems statutiniams pareigūnas tas pateisinama. Jų buvusi aplinka, kaip besakytum, vis vien priklauso kriminaliniam pasauliui.

samas

samas portretas
Premjeru tai iš bėdos, o Prezidentu tai jau ne!

jule

jule  portretas
as uz jus pone skverneli tai zmogus kuris tikrai buti salies prezidentu sekmes

Taškutis

Taškutis portretas
troliai dirba... negali būti, kad jaunam žmogui patiktų Skvernelis..kalba nesąmo0nes, daro nesąmones... nėra tiek kvailų žmonių, kad nubalsuotų už tokį "balamutą", nepadės nei rusai...

adom

adom portretas
O anglu kalba moka?

Studentas

Studentas portretas
Jauni žmonės nori jauno ir energingo prezidento. Mes už Jus, p.Skverneli.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Pirmas lyžtelėjo Ignas.Būt jam mento vice mis.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ko gero šis paranojikas sveiksta,jeigu jaučia dangaus jėgų baimę prieš mentų vyriausybę.

Pagarba policijai

Pagarba policijai  portretas
Po tokių reformų.. vaikų atiminejimas--barne varne.mokitoju streikas.. pensijų fondų ..neks už ji nebalsos..

Ignas

Ignas portretas
Geriausis per 30 metu Lietuvos premjeras nusipelno buti Lietuvos Prezidentu!

nee

nee portretas
nee ne uz viena nebalsuokit kurie pasirase Globalizacijos pakta! kad plusteltu papuasai is pietu! jie neverti lt.

Pastaba

Pastaba portretas
Bus pinigai į balą

Pensininkas

Pensininkas portretas
Kosmaras butu toks prezidentas, manau juokingiau butu uz Sustauska.

spyga taukuota jiems

spyga taukuota jiems portretas
tik uz Skverneli,jis karingas,nebijo tiesiai sviesiai sakyti i akis ,kiti visi padlaizunai,paperkami ,kokiu mes jau turejom JUOZAITIS tik juoka kelia vaziuoja per lietuva ir renka pinigus is zmoniu rinkimams,net masina pasiskolino nes savo neturi ,jeigu jis nesugebejo per tiek metu net masinos nusipirkti tai atsakas iki ko daves lietuva , tam ir eina kad praturteti is musu kisenes,zmones ka mes renkam reikia gerai pagalvoti ,tik ne ubagus-apsimetelius

Kandidatai

Kandidatai portretas
Negali būti net kalbos apie tai. Žmonės, atsikvošėkite!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių