Quantcast

S. Skvernelis: Ispanijoje atostogauti pigiau nei Lietuvoje

Premjeras Saulius Skvernelis didesnę savo atostogų dalį ketina praleisti Ispanijoje, kur, anot jo, ilsėtis yra pigiau nei Lietuvoje.

„Tikrai yra faktas, kad tą pačia Ispaniją galiu palyginti. Atostogauti yra, man atrodo, galbūt šiek tiek pigiau nei Lietuvoje“, – žurnalistams trečiadienį sakė premjeras.

Jis teigė, kad per savo atostogas bus Lietuvoje, bet didžiąją laiko dalį praleis Ispanijoje su šeima ir draugais.

„Atostogos yra tradicinės. Dalis jų bus Lietuvoje, o didesnė dalis užsienyje. Važiuosiu į Ispaniją. Tikrai man patinka ta šalis: klimatas, maistas, žmonės“, – kalbėjo Vyriausybės vadovas.

Važiuosiu į Ispaniją. Tikrai man patinka ta šalis: klimatas, maistas, žmonės.

„Lietuvoje norėtųsi daugiau laiko praleisti, bet šiuo atveju yra tas vienas „bet“ - kai trikdo ir mano buvimas galbūt aplinkinius ir žmonėms visokių klausimų, norų, pasiūlymų kyla ir tenka rinktis tuomet daugiau, ten, kur manęs niekas nepažįsta, nemato“, - kalbėjo S. Skvernelis.

Premjeras nuo kitos savaitės išeis atostogų. Jos truks tris savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vile

Vile portretas
Skvernelis teisus! Juk negali jis Palangoje issinuomoti kambari pigiam viesbutyje - nefasonas, juk vis delto ministras pirmininkas. O jeigu dar valgytu kavinese su seima, tai taip pat kainuotu laabai nepigiai. O Ispanijoje viskas daug pigiau ir oras garantuotas,ir maistas skanus,ir vaisiai ir darzoves sviezi,ir pasirinkimas didelis.

Milda

Milda portretas
pensininke, iš kur tu žinai, kur nėra buvusi prezidentė?... matyt nuolat sėdėti tavo gryčioje ir rūpintis tavo lėkštės turiniu, tad sakytum, kad susitiko su laiudimi... ale ot supračius, bi tik paburnoti...

Pensininke

Pensininke portretas
Visi trys valstybes vadovai atitruke nuo juos rinkusios liaudies. Grybauskaite per dvi kadencijas nera buvusi ne viename rajone pasikalbeti su liaudimi akis i aki apie gyvenima VALSTYBEJE, o laksto po Briuseli lyg ten ji svarbesne O ta Briuselio keliu tukstanciu dermaedu diktuoja ivairias kvailas salygas valstybems naikindama valstybiu kultura ir visas vertybes. Premjerui valstybeje nereikia TIESOS ir TEISINGUMO, nes jam tiesiog iauge i krauja jegos strukturos. Pranskietis nieko vertingesnio savarankiskai nepasako, be savarankiskos nuomones, kas ant liezuvio ta ir kalba. Vargo vakariene ne tik su vadovais, bet ir su ju rinkejais.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių