Quantcast

S. Skvernelis: G. Landsbergio reakcija – neadekvati

Grįžti į straipsnį

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"S. Skvernelis: G. Landsbergio reakcija – neadekvati". Kaip visada Skvernelis nepataiko. Landsbergio reakcija yra labai adekvati, jis yra tiesiog PERSIGANDĘS, kad gali būti pasodintas. "Svarbiausia žinia, kurią ir nori pasakyti ponas R. Karbauskis, yra tai, kad institucijos yra visiškai savarankiškos ir priklausomos tik nuo įstatymo“, - kalbėjo S. Skvernelis." Labai retai tenka išgirsti tokį kvailą pasakymą. Pats Skvernelis yra konstitucinis nusikaltėlis. Tai iš tokų pozicijų žiūrint, visi klauso įstatymo, kai yra antikonstitucininkai.

O

O portretas
Lansbergis tai tas kur tvarta pavoge?

>

> portretas
Kodel fotke ne su "generolo uniforma",juk visi privalo bijoti?

jam

jam portretas
Matomai padai svyla, bijo dėl pačios darželių, senelio privarytų nesąmonių, dėl draugelių auksinių šaukštų. Vienu žodžiu, kur dursi pirštu, visur landsbergių ausys kyšo, ne Lietuva, o vieno marazmatiko valdos.

p/b

p/b portretas
reikėtų įvertinti konservatorių INDĖLĮ- RYŠĮ susprogdinant Bražuolės gelež. tiltą,----juk šio ĮVYKIO tyrimą atliko seimo sudaryta komisija ,tačiau -------,dėl NEPAGRĮSTŲ priežasčių [ sako, tuo metu seimo pirmininku dirbo V.Landsbergis]----iki šiol tyrimas SEIME NEĮVERTINTAS.

jo

jo portretas
o kas ten is ju daakvatus ten visi nedaakvatus todel ir nedirba o pesasi tarpusavyje o anukelis senelio pamokytas ipila degaus skyscio kad but linksmiau

Galerijos

Daugiau straipsnių