Quantcast

S. Skvernelis: dovanų iš Kalėdų senelio šiemet gaus visi ministrai

Gruodžio mėnuo Vyriausybei ir Seimui ypač įtemptas - antradienį buvo patvirtintas nemažą diskusijų audrą sukėlęs kitų metų valstybės biudžetas.

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis tądien sakė, kad numatomo biudžeto naudą pajus kiekvienas šalies gyventojas, tačiau opozicija su tokiu teigimu nesutinka ir biudžetą kritikuoja. Vis daugiau kritikos sulaukia kone kiekvienas ministras, tačiau, Premjero teigimu, dovanų iš Kalėdų Senelio šiemet nusipelnė visi.

Ketvirtadienį Seime vykusio Vyriausybės pusvalandžio metu Seimo narys Vytautas Kernagis kreipėsi į ministrą pirmininką klausdamas, ar, jo manymu, šiemet dovanų už darbą nusipelnė visas Ministrų kabinetas. Premjeras linksmu tonu patikino, kad dovanų nusipelnė visi, tačiau galbūt skirsis jų vertės.

„Net neabejoju, kad kiekvienas ministras po Kalėdų eglute ras dovaną. Galbūt skirtingos vertės, dydžio, bet kad dovaną ras - neabejoju“, - šypsodamasis atsakė S. Skvernelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
tos dovanos turbut pensininku saskaita o kur dar prokurorai ir kt. /melziamos karves/?.......

lopas

lopas portretas
o kam ministrams dovanų -jie ir taip didelius atlyginimus gauna-pažiūrėkit i skurstančius -galvojat jie oru gyvena...ministrai nosi krapšto ir daugiau nieko neveikia ///

dovanėlė

dovanėlė portretas
tai gal ir pensininkams tegul Skvernelis atrėžia po gerą 13 ą pensija -bus Kalėdų senelio dovana .juk ir mes laukiam dovanų
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių