Quantcast

S. Brundza Seime glaudžiasi prie socialdemokratų

  • Teksto dydis:

Valdančiąją „Tvarkos ir teisingumo“ frakciją prieš kelias savaites palikęs parlamentaras Stasys Brundza prisijungė prie valdančiųjų socialdemokratų frakcijos Seime.

Apie tai ketvirtadienį pranešė Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė, plenariniame posėdyje perskaičiusi S.Brundzos pareiškimą.

S.Brundza į Seimą buvo išrinktas pagal partijos „Drąsos kelias“ sąrašą.

S.Brundza prieš dvi savaites pranešė paliekantis valdančiąją „Tvarkos ir teisingumo“ frakciją dėl „tvarkiečių“ atstovo Remigijaus Žemaitaičio kritikos partiją pasirinkusiems parlamentarams, kurie į Seimą buvo išrinkti kaip Drąsos kelio partijos atstovai.

„Tvarkiečius“ jis BNS teigia palikęs „dėl Žemaitaičio išstojimų, kai išvadinti buvome žmogžudžiais“, o apsisprendimą stoti į valdančiųjų socialdemokratų frakcijos gretas argumentavo būtinybe nuveikti nebaigtus darbus.

„Yra dar daug nebaigtų darbų iki sesijos pabaigos, o būnant mišrioje grupėje jų būtų neįmanoma nuveikti, nes reikalingas ir tam tikras balsų skaičius, kad tai būtų įgyvendinta“, - teigė S.Brundza.

Anot jo, socialdemokratų programoje įvardintos panašios vertybės, kaip ir deklaruotos jam einant 2012-aisiais į Seimą, t.y. pagarba žmogui, valstybei ir Konstitucijai. Jis taip pat patikino neketinantis stoti į socialdemokratų partiją, nes nuo pat karjeros pradžios jokiai partijai nepriklausė. Pasak jo, „labai daug problemų ir laiko gaištama partiniams klausimams, nebelieka laiko žmogui“.

Parlamentaras taip pat dar neapsisprendė, ar dalyvaus rinkimuose, tačiau tai darytų tik bendrame socialdemokratų sąraše, bet ne vienmandatėje rinkimų apygardoje.

„Vakar kaip tik kalbėjomės su (frakcijos) seniūne, ponia Irena Šiauliene - pasakiau, kad nenorėčiau gaišti laiko rinkiminei kampanijai, nes tada reikia atidėti visus kitus darbus į šoną, - kalbėjo jis. - Kiek žinau, jau sąrašai socialdemokratų patvirtinti, tai aš atėjau vėliau, aš ten niekaip nepretenduoju. Bet čia jau kaip jie apsispręs patys“.

Prisijungus S.Brundzai, socialdemokratų frakcija Seime turės 40 vietų iš 141.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Eitu sau senukas į užtarnautą poilsį,bet ne matai...nepakeičiamu save įsivaizduoja.Pilnas seimas tų nepakeičiamų nacionalinių vertybių,už tai ir oras ten nekoks ir sprendimai abejotini.Kokia jėga galėtu sumažinti seimą iki 91 ar mažiau?!

Gėda

Gėda portretas
Eilinė politinė prostitutė

Algimantas

Algimantas portretas
Laisvo elgesio dama ir tai turi maziau partneriu. O tu ? Net vairuoti nemoki saugiai. Menkysta.....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių