Quantcast

R. Žemaitaitis: išgirdę apie R. Pakso ketinimus įsižeidė visi partijos nariai

Grįžti į straipsnį

Paxsius

Paxsius portretas
mano akyse galutinai krito kai bet kokiomis priemonėmis visus iš eilės vertė kovoti už jo asmeninius interesus.Kaip elgtis savo partijos atžvilgiu, jeigu - ką, jam reikėtų pasimokyti iš Viktoro. Dabar kuomet TT lyg ir keliasi iš snaudulio ir suirutės, šitas sumautas rūpintojėlio abrozdėlis čia kaip čia..Spirkit jam i siskine tegu lekia kur nor..ar dar karta lipsit ant to pačio grėblio?

ALGIS

ALGIS portretas
Mano nuomone Paksas , tai pasipūtėlis , galvojantis , kad tik jis vienintelis gali būti prezidentu, kad ir panaikins daraudimą , BET BŪK TEISINGAS , JEIGU VIENĄ KARTĄ PRISIKAKOJAI , TAI IR NURIMK ...

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
ir žemaitaičiui nematau ko ir kalbėti.Juk buvo teistas už korupcija,vadinasi kyšininkas.I dabar tegul džiaugiasi,kad kyšininkas prileistas prie valdžios.Paksas kyšių ne ėmė,o norejo tą kyšininkų ištvą išvaikyti,bet gavosi vą tep.

tai konservat. LAIKYSENA-- nenori pripažinti savo KLAIDŲ,

 tai konservat.  LAIKYSENA--  nenori pripažinti savo KLAIDŲ, portretas
PAKSAS---tai praeities prezidentas,-----tai rodo daugelį metų jo darbinė LAIKYSENA . Tai visiškai išsikrovusio-savanaudžio žmogaus- troškimo demonstravimas. Per tuos penkis metus, sėdėdamas europarlamente, turėjo GALIMYBĘ pademonstruoti--rebilituojant save-- ką nori ir gali padaryti gero Lietuvos labui--tas neįvyko ir NEĮVYKS,nes jo ASMENINĖ LAIKYSENA rodo ,kad jis prezidentu buvo tapęs per KLAIDĄ, jo asmenyje velkasi --didelis NESĄŽININGUMO šleifas, ko pasėkoje šioje PARTIJOJE galėjo dominuoti ir kiti nesąžiningi TIPAI.

...

... portretas
Žavus anekdotas : "Aš apie tai mąstau" - 'Pakselis mąsto :D'.

nuomonė

nuomonė portretas
Nebešlovinu Pakso jau keleri metai. Bet Žemaitaitis prieš jį teatrodo nedaaugęs ir kvailas piemuo. Tokiems žmonėms reikia dingti iš bet kokios politikos. Nes kad ir to Gražulio jis nevertas nei per milimetrą.

tai

tai portretas
socmafijos pridurkas.....

JONAS

JONAS portretas
Man tai labai SLYKSTUS didziulis Zemaitaicio pasiputimas ir neissimiegojusio svajones kad visi partijos nariai Zemaitaiti labai nesazinigas ir slykstus tavo pasisakymas pareiksdamas KAD VISI PARTIJOS NARIAI is kur tu zinai Zemaitaiti kad visi partijos nariai jai susapnavai tai nors garsiai nekalbek AS ASMENISKAI NE.

HALLOWEEN'O REPETICIJA?

HALLOWEEN'O REPETICIJA? portretas
Kažkokios dvasios-dvasnelės, beūbaujančios virš savo kapelių...

ko

ko portretas
jie ten ginčinasi, po savaitės bus jų partijoje rinkimai ir išaiškės, kas yra tikrasis jų partijos vadovas, kam jie savo problemas visiems aiškinasi

Elena

Elena  portretas
Gerbiamas Žemaitaiti manau jau laikas baigti pulti p. Paksą- oi kiek yra pas mus žmonių daug labiau už jį nusidėjusių . Padarė klaidą žmogus- o gal nepadarė jau gi praėjo tiek laiko...Atsiprašau, bet man nepatinka Jūsų nevykę samprotavimai...

Galerijos

Daugiau straipsnių