Quantcast

P. Gražulis per „tvarkiečių“ tarybos posėdį: prezidentu bus siūloma kelti R. Paksą

Grįžti į straipsnį

Kiesa

Kiesa portretas
Tiem beprociam kurie varo ant Pakso,pasakykit mulkiai kiek Paksas padare Lietuvai zalos su tuo Borisovu,aisku nieko,tik gavo pinigu rinkimam,aisku ne vagis tebuvo ir neturejo prisivoges,o kiek kiti tipo prezidentai pridare Lietuvai zalos,milijardais...ir dar tebesedi,tik aisku ne kalejime.Paksas geriausia Lietuvos iseitis dabar is tu visu kurie ten planuoja but prezidentais

Įdomiai čia

Įdomiai čia portretas
Gražulis siūlys į pirmininkus tapšnotoją? Lyg tai visi užmiršo kaip jis užpykes ka partija už jį nemitinguoja išėjo von iš pirmininkų? O kad anas vieną dieną palakes su Borisovu paskyrė tą savo pavaduotoju o paskui ant rytojaus paxmielo atšaukė atgal iš pareigu?.Cirkinnkai jie.Ir jeigu TTpartija nori nors kiek atsipaipalioti ir sustiprėti turi rinkti normalu pirmininka.Tik ne Paxsių.Jo traukinys jau u-tiu-tių..

Anonimas

Anonimas portretas
Zelemunčikai, tai ar atskleisi kuriai agentūrai čia dirbi? Gi matosi, kad esi invalido vežimėlyje sėdintis agentas

Ir tas ir anas yra nuliai

Ir tas ir anas yra nuliai portretas
Nįra šioje partijoje ką palaikyti. Kamblevičius, Žemaitaitis, Paksas - absoliutūs politiniai nuliai.

ir DAR

ir DAR portretas
Jo, čia tik skambus pavadinimas "tvarka ir teisingumas" bei du vienas kitą atitinkantys veikėjai...

Povilas

Povilas portretas
Pasakysiu tiesiai, šviesiai: Po "tapšnojimo " ant šalies žmonių, kyšių ėmimo bei arogancijos iš vienos pusės IR blevyzgojimo, žodžių ir darbų maišymo, išsi....nėjimo iš kitos ...ŠI PARTIJA - man "0"...

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
Ir čia pat parašyta NUOMONĖ yr absoliuč teisinga.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Grazuli geriau paasarok,o nesamoniu neskleisk.Jus isvis kaip klana panaikinti.Paksui buvo suteikta teise atstovauti Lietuvai ,Prezidentauti.Nereikejo lakstyti susideri su Borisovu,burtininke ir laikytis priesaikos.Jis pats apsimaliavojo.Tegu sedi tyliai abu su Grazuliu.

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
O Žalias Munčikas teisingą klausimą tėškė . Pagarba protui, vienžo.

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
Ar ne užsienietis Yuriy Borisov Paksui finansavo įtartinais ................pinigais ? Ar ne užsienietė burtininkė Lolishvili naudojo apžavus , kerus , apeigas , manipuliacijas ? Gal megztos paksininkų beretės tą jau pamiršo ?

Anonimas

Anonimas portretas
Nebūtų žemaitis tas Paksas,vis nori ir nori prezidentu tapti...Ta jo dukra irgi didybės manija serga-fotosesijas rengia,nori gražuole tapti...

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Vytovtai,kam tos visiems žinomos blevyzgos,geriau pasakyk,jei tas Paksas,toks tyras,kodėl nuo lietuviškos teisėsaugos nešė muilą Briuselin?

siulau

siulau portretas
Butina vyti is partijos demagogijomis uzsiimanti Zemaitaiti Norint kad isliktu partija privalo apsivalyti ir pirmiausia issirinkti sazininga kompetetinga pirmininka

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
PAKSAS NE ITIKO KONSEVATNIKU ŠAIKAI,KURI MAŽEIKIU NAFTA NEAIŠKIOMIS SĄLYGOMIS ATIDAVĖ JANKIAMS,KURIE IŠSIURBĘ LIETUVĖLĘ.PARDAVĖ RUSELIAMS.BIJODAMI ATSAKOMYBĖS,PUOLĖ PAKSĄ.DAR ŽEMGROBIAI IR PAULAUSKAS SU KONSERVATNIKAIS,IŠ BAIMĖS UŽ AFERAS,SUORGANIZAVO PAKSUI ,FIKTYVIĄ,APKALTĄ.TEISMAI TUOS KALTINIMUS ATMETĖ,BET ŠKURNIKAI ŠAUKĖ IŠ LAIMĖS,KAD NE REIKĖS ATSAKYTI UŽ NUSIKALTIMUS.

...

... portretas
Reikia Gražuliui su Kriokiančia susimest, o jau tuomet Paksas galės už Dalytės ištekėt, jam prezidentu vis vien netapt, tai bent prezidentausku būt galės.

Anonimas

Anonimas portretas
Palaikyčiau su mielu noru Paksą,o visi žemaitaičiai,karbauskiai ir dar daugelis kitų tik nualino šalį prisigrobę ir dar skakena,nusikalba,meluoja ir galvoja kad jų galvos.protingos,bet jų galvelės kaip kopūstas ,nėra smegenų,Nematau geros ateities jeigu išrinks visus kurie pretenduoja.Realiausias tai Paksas

rer

rer portretas
uz samaliotcika tik ruskiai ir jiems prijauciantys balsuos...

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Labai taikliai:Gražuli eik tu ženytis...ir silkėm vaikus daryt...

...

... portretas
tik bus išmesti pinigai vėjui.Ar negaila?

Gražuli

Gražuli portretas
eik tu geriau...ženytis

VIdo nuomonė

VIdo nuomonė portretas
ir ko tas Paksas nerimsta, vis atsibunda prieš rinkimus, vis nori į prezidentus. Jau jis seniai pamiršta dainelė. Jo traukinukas nuvažiavo. Bet žmogus vis negali su tuo susitaikyti...

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Matau ir teigiamybių pasitikrins ar yra dar tikinčių TT pasakomis ar reikia keisti į BS(Betvarkė ir Savivalė).

Ot durniai

Ot durniai portretas
ir buki žemaičiai - niekaip nepasimoko

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Faksius viena ranka ima už kūšio ir papo.

Dar

Dar portretas
vienai partijai pareina skilimas. Akivaizdu!

Tvarka ir teisingumas

Tvarka ir teisingumas portretas
buvo visai nebloga partija.Tiesa, kiek susireikšminę ir galvojantys kad kiti yra durni ir tik jie vieni - protingi.O dar tas Paksas..Ką jis gero padarė partijai be savo pačio asmeninių siekių?Dabar, Žemaitaitis irgi neatradimas, bet kai nėr iš ko paimti geresnio - tiks.Jeigu vėl savo savotiškai-nesuprantamais poelgiais visko nesugadins..

Rinkejas

Rinkejas portretas
Zemaitaicio arogancija ir nusikalbejimas nuvyle zmones, keisti ji butina.

AKIVAIZDU.

AKIVAIZDU. portretas
As palaikau Grazulio inciatyva perrinkti partijos pirmininka nes Zemaitaitis ne tas zmogus kuris galetu darniai be jokiu ambiciju vadovauti partijai Visumioje is visu Zemaitaicio pasisakymu jauciasi kad jis save labai susireiksmines ir jo elgesys rodo kad jis save laiko esantis vienintelis lyderis.

Ontė

Ontė portretas
Turi Žemaitaitis partijoje opoziciją. Tai normalu. Žemaitaitis sustabdė kai kurių partijos veikėjų veiklą partijoje, stengėsi ją apvalyti. Jis aktyvus, visur dalyvauja, partijos reitingus žymiai pakėlė. Po pralaimėtų rinkimų į Seimą, kitą dieną Paksas tėškė ant stalo pareiškimą apie atsistatydinimą iš pirmininko pareigų. Visiem buvo netikėta. Nauju pirmininku buvo išrinktas Žemaitaitis. Pagal įstatus, praėjo 2 metai ir rugsėjo mėn. 29 partijos kongrese nauji pirmininko rinkimai. Čia, kaip prezidento rinkimai, daugiau kandidatų, daugiau demokratijos. Gražulis jaučiasi įskaudintas. Verkia dėl dūkros. Mano nuomone geriau mažiau šakotusi spaudoje, aprimtų. Partijai jo išsišokimai nenaudingi, linksmina žmones.

Galerijos

Daugiau straipsnių