Quantcast

R. Šalaševičiūtė nepaliks socialdemokratų gretų dėl duoto pažado A. Brazauskui

  • Teksto dydis:

Iš posto besitraukianti sveikatos apsaugos ministrė Rimantė Šalaševičiūtė sako, kad nepaliks socialdemokratų partijos, nes yra davusi pažadą buvusiam prezidentui šios partijos vadovui Algirdui Brazauskui.

„Tikrai jokiu būdu ne (nepaliksiu), kadangi pažadėjau prieš mirtį pusei metų likus ekselencijai Algirdui Brazauskui, kad įstosiu į šitą partiją ir liksiu joje“, - antradienį žurnalistams po susitikimo su premjeru Algirdu Butkevičiumi Vyriausybėje sakė ministrė.

Ji tvirtino, kad tiek išrinkta į Seimą, tiek tapusi ministre jautė socialdemokratų paramą.

Ministrė sakė, kad būdama Seimo nare toliau turės „visas galimybes“ spręsti problemas sveikatos apsaugos srityje.

„Pusantrų metų užteko, aš labai daug šioje sistemoje supratau“, - sakė R.Šalaševičiūtė.

Ji teigė besijaučianti „nekaip“, tačiau nenorinti „šiandien kalbėti apie nuoskaudas“. Ministrė taip pat sakė, kad jai gaila visų pradėtų darbų.

„Visi buvo įdomūs, visi buvo geri ir naudingi Lietuvai“, - kalbėjo R.Šalaševičiūtė.

Ji tvirtino neturinti priekaištų partijos nariams.

R.Šalaševičiūtė traukiasi po partiečių socialdemokratų, premjero Algirdo Butkevičiaus ir prezidentės Dalios Grybauskaitės kritikos, kai pripažino anksčiau davusi kyšį medikams, o Specialiųjų tyrimų tarnyba apklausė ją tiriant galimą korupciją Šiaulių ligoninėje.

Premjeras Algirdas Butkevičius tenkins ministrės atsistatydinimo pareiškimą.

Ministrus atleidžia prezidentas ministro pirmininko teikimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aja

aja portretas
Aciu dievui,teisybe kartais susmegscioja,O semo nare tinka buti?Tinka turbut ,nes ten daug tokiu panasiu i sia ponia,besirupinanciu tik savimi,,Tupek ponia,tupek,ipratus nieko neveikti

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Iš posto besitraukianti (atrodo, kad kažkokia nedora bambagyslė ją laiko pačiupusi ir niekaip negalinti nuo jo (posto) atitrūkti sveikatos apsaugos ministrė pamiršo, kad tūlas buvusysis prezidentas šios partijos vadovas Algirdas Brazauskas sakydavo : tokios jau tos realijos.... Todėl kreipiuosi: draugai bendrapartiečiai padėkite prisitaikyti prie tų realijų ir nukirpkite tą piktybinę bambagyslę, išlaisvinkite tą pažadukę. O tai blaškysis po tas realijas (...ekalijas) visą likusį kadencijos laiką ir gadins tautiečiams orą.

ytr

ytr portretas
Taip,o priesaika komunistų partijai,gali valint mes tavęs I seimas nerinksim
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių