Quantcast

R. Karoblis: visuomenės pasitikėjimas suteikia kariuomenei drąsos ir ryžto

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Žmogutis sako ir PUIKIAI žino kad meluoja.

Taip ponas mielas

Taip ponas mielas portretas
As asmeniskai saugiai nesijauciu,kol Lietuva ruosiasi ginti sugaudyti vaikigaliai is ivairiu pakampiu.:) O gryztant i A.Smetonos laikus,tai lenkiu galva pries partizanus (zaliukus)kurie kovesi su bolsevikais,tik jie is dalies ir noplove uztraukta sauktiniu kariuomenes geda.Kada pradesit kurti tikra profesionalu kariuomene ir nustosit kvailioti su tais vargsais sauktiniais???,kurie pamate rusu tankus greiciau issilakstys nei galit isivaizduoti.Aciu dievui,kad karo nera ir tikiuosi nebus,todel galim ir toliau dziaugtis ir didziuotis savo sauktiniu kariauna, :)

augis

augis portretas
is kur tos sapaliones ir ministro fantazijos su auksiniais saukstelias pasitikejimo neigysi

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl mums naudinga leisti įsigyti dar vieną pilietybę, neprarandant Lietuvos pilietybės? Tauta sensta, nes gimstamumas mažas. Medicinos mokslas vystosi nepaprastai greitai. Todėl greitu laiku tapsime pensininkų tauta. O iš kur tos pensijos? Kas uždirbs? Gavę antros valstybės pilietybę, mūsų broliai ir seserys lietuviai emigrantai galės dirbti tos antros valstybės tarnautojais. Jei jie grįš senatvei į Lietuvą, tai mokesčius už jų didžiules (mūsų požiūriu), antroje valstybėje tokiu būdu uždirbtas, pensijas, jie, kaip Lietuvos rezidentai ir nacionalai, turės mokėti Lietuvoje (pavyzdžiui, sutartis su JAV, 19-tas straipsnis, paragrafas b).

Kęstas

Kęstas portretas
Iš tų mokesčių galėsime mokėti Sodros pensiją jums, kurie dabar dalyvausite referendume apie dvigubą pilietybę Lietuvos piliečiams. O kaip su tais rusais? Rusai daug metų neužpuolė NATO. Tai šansų, kad užpuls, nėra. Ir NATO šalys, ir rusai nori gyventi, todėl vengia branduolinio karo. Kodėl tiek daug riksmo, kad rusai puola? Rėkia tie, kurie bando gauti naudos iš prekybos pasenusiais Boxeriais, auksiniais šaukštais ir kitokiu šlamštu. Net karingoji D. Grybauskaitė prašo pagalbos iš prekeivio D. Mockaus. Galvokit savo galva, tokių savanaudžių rėksnių neklausykit. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

gal

gal portretas
dar A saukstu prisipirkit ir jeskokit durniu toliau ir jeigu sali nukvakino asmuo su baltu bilietu tai ko noret is likusiu zmoniu kurie moraliskai merdi nes ne akli ir mato koki /politini/genocidini jovala rezga u. spec t.vien zydu kariniai veiksmai uzgrobiant zemes ir zudant zmones su jav pagalba kelia visos europos padoriu zmoniu pasipiktinima ju agresyvia ciniska veikla kur ir siandien jav saudomi zmones tai ko tiketis is tokios /vadzios/?... tik agresijos o draugu reikia jeskotitarp tu paciu nuskriaustuju ir vienytis o netiketi graziais pazadais kurie buna savanaudiskai veidmainiski del tos salies /politiniu/ ambiciju kurios valdomos visai kitu asmenu sudaranciu pavoju zmonems planetiniu mastu......

:)))

:))) portretas
nukvake beretnykai nera visuomene...

Anonimas

Anonimas portretas
Afganistano narkotiku apsirijes IDIOTAS.

Galerijos

Daugiau straipsnių