Quantcast

R. Karbauskis sako, kad „valstiečiai“ premjeru siūlys S. Skvernelį

  • Teksto dydis:

Valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis sako, kad partija apsistojo ties vienu kandidatu į premjerus ir Vyriausybei vadovauti siūlys sąrašo rinkimuose lyderį Saulių Skvernelį, pranešė LRT televizijos naujienų taryba.

„Valstiečiai“ atsisako idėjos į premjerus siūlyti europarlamentarą Bronį Ropę. Apie jo galimybę tarpti premjeru R.Karbauskis kalbėjo rinkimų naktį.

„Mes stebėdami dabar viešąją erdvę iš tikrųjų galvojame, kad tikriausiai reikės grįžti prie to varianto, kuris buvo išsakytas anksčiau - kad Saulius Skvernelis, jisai nekelia abejonių tikriausiai niekam, žmonės tikriausiai to labiausiai ir tikėjosi“, - sakė R.Karbauskis.

Seimo rinkimus laimėjusios partijos pirmininkas neatmeta, kad Seimo pirmininko postas gali būti pasiūlytas koalicijos partneriams.

„Aš kol kas galvoju, kad abu postai pagal tą mandatų kiekį, kuris yra pateiktas, turėtų būti Valstiečių ir žaliųjų sąjungos, bet tai yra derybų objektas“, - teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA   NA portretas
nežinau ,bet aš Skvernelyje įžvelgiu ,trojos arklį ,________tik kas siuntė šią dovanėlę _______valstybininkai ar ,,,,,,,sėkmės ,keisti žmonės :krečia kiaulystes vieni kitiems , o atleidimo prašo dievo ,,,,

...

... portretas
Geriau nereikia.

opusas

opusas portretas
policinej valstybej kitaip ir negali but...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių