Quantcast

R. Karbauskis: S. Skvernelis turi įrodymų, kad Prezidentūra meluoja

Premjeras Saulius Skvernelis turi įrodymų, kad Prezidentūra meluoja, tvirtina „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

Jo teigimu, Vyriausybės vadovas gali įrodyti tai, kad Prezidentūra, tvirtindama, jog nedavė jokių pažadų S. Skverneliui dėl Irmos Gudžiūnaitės, sako netiesą.

„Aš, kaip supratau iš premjero, kad jis turi įrodymų, tai kažkokios žinutės ar kažkas panašaus“, - Delfi TV antradienį sakė R. Karbauskis. Visgi „valstietis“ neatskleidė, apie kokius įrodymus konkrečiai jis kalba.

Jo teigimu, S. Skvernelio turimi įrodymai nėra tik žodžiai. „Tai žinutės ir visa kita“, - sakė R. Karbauskis.

Aš, kaip supratau iš premjero, kad jis turi įrodymų, tai kažkokios žinutės ar kažkas panašaus.

Pasak valdančiųjų lyderio, S. Skvernelis įrodymus pateiks, jei Prezidentūra ir toliau teigs, kad susitarimo dėl į aplinkos ministres siūlomos I. Gudžiūnaitės nebuvo.

„Jeigu tai būtų principo reikalas ir jeigu prezidentė ir toliau teigtų, kad ji to nedarė, nors pareiškimas buvo ne jos pačios, o jos padėjėjų (...) ir jeigu tie pareiškimai iš Prezidentūros vėl pasirodys, kad mes sakome netiesą, tie įrodymai premjero bus pateikti“, - tvirtino „valstietis“.

R. Karbauskio manymu, tai, kad D. Grybauskaitė atmetė premjero siūlytą I. Gudžiūnaitės kandidatūrą, susiję ne su tuo, kad pastaroji neturėjo kompetencijų dirbti Aplinkos ministerijos vadove, tačiau dėl to, kad norėjo parodyti S. Skvernelį kaip nepajėgų ministrą pirmininką ir prezidentą.

„Teigti viešai, kad premjeras nesugeba surasti kandidato yra rinkiminė žinutė - matote, jis nepajėgus premjeras, todėl galbūt nebus pajėgus prezidentas. Čia tokia žinutė buvo“, - savo įžvalgomis dalinosi R. Karbauskis.

Prezidentūra pastarąją savaitę atmetė premjero teiktą Į. Gudžiūnaitės kandidatūrą į aplinkos ministres. Į tai reaguodami „valdančiųjų“ lyderiai apkaltino prezidentę dėl to, kad, pasak jų, atmetė jau suderintą kandidatūrą į Aplinkos ministerijos vadovus.

Prezidentūros teigimu, prezidentė nedavė jokių pažadų, kad I. Gudžiūnaitės kandidatūrai bus pritarta. Prezidentūra pabrėžia, kad D. Grybauskaitės sprendimą lėmė tai, kad susitikime I. Gudžiūnaitė nepademonstravo vadovavimui aplinkos apsaugos sektoriui reikiamų žinių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Julius

Julius portretas
Čia tik koncervatoriai taip mano,O gal kas galite paaiškinti,kaip ponia gali nusimanyti ir egzaminuoti.Iš kur gali prezidente numanyti šią profesiją?Jeigu mąstote kad taip,tai kokį universitetą baigė,sovietmečiu?Kaip galima egzaminuoti,nenusimanant aplinkos apsaugos darbo/?

amb

amb portretas
karbauskis dar geriau maluoja, gritute dulkino ir isvertes akis sako ,kad ne ir basta

Artūras

Artūras portretas
KGB komuniaga negali nemeluoti...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių