Quantcast

R. Karbauskis ragina VTEK narius trauktis ir žada kreiptis į prokuratūrą

Grįžti į straipsnį

pritariu Karbauskiui ,

pritariu Karbauskiui ,  portretas
toliau dirbti toliau , tie apie kuriuos gali galvoti ir abejoti ar jie nėra įtakojami , manau negalima, o , kad taip gali būti , transliuoja paviešintas įrašas . Kas neaišku ?

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Žmonės,susipraskime.Būtinai kolūkiečius išrinkime dar bent vienai kadencijai ir padidinkime bent dvigubai prokuratūrų skaičių,nes jie per likusius 2 metus nespės išsiaiškinti kas iš ko ir kiek pavogė,kas ką ir kaip dulkino,kas su kuo ir kiek ko gėrė,kas gražiau melavo,nespės išsidalinti dar neišvogto Lietuvos turto.Būkim patriotais išrinkime gandragalviys dar vienai kadencijai.

kaip apgailėtina , kokios vyksta derybos -

kaip apgailėtina , kokios vyksta derybos -  portretas
VTEK narys Saulius Katuoka teigia, kad sprendimas dėl M. Siaurio atleidimo turi būti priimtas. „Matai, jeigu... Mindaugai! Jeigu nebūtų pasakyta, kad Mindaugo Siaurio klausimą reikia spręsti greitai, mes galėtume „tempti“ klausyk ir visa kita. Aš galėčiau pasakyt, „davai“ darom kompromisą reiškia. Tu išeik atostogų, parašyk pareiškimą, kad atleisti iš darbo po atostogų, bet pasakyta, jo klaus (rodo į V.Kanapinską), kaip išsprendėt“, – pokalbio išklotinėje cituojamas S. Katuoka. ------- P.S. ir taip kalba VTEK- ui prezidentės teiktas kandidatas ? ..." yra pasakyta...galėtume tempti...ir visa kita ...darom kompromisą ...eik atostogų ...Klaiku ar teisingai suprantu , net prisidirbę, savų saugomi ir todėl išeina su didelėmis kompensacijomis ? Čia toks konservatoriškas "šventumas " ?

Galerijos

Daugiau straipsnių