Quantcast

R. Karbauskis patvirtino matęs slaptųjų tarnybų pažymą apie grėsmes saugumui

Grįžti į straipsnį

Jadzė

Jadzė portretas
Kaip sakoma, skęstantysis ir šiaudo griebiasi, taip ir gandriniai, mato grėsmes apie perversmą- jie patys nelaimė Lietuvai. Mokytojai antras mėnuo nakvoja Švietimo ministerijoje, pasirodo tam yra pagrindo, švietimo reformos įstatymas gal nuo kinų nusirašytas, kas belieka reikia tautai pūsti miglą apie perversmą.

Putkino klupciukas

Putkino klupciukas portretas
Reikia si Gandragalviu cara suimti,nes jis tik jis yra pavojingas Lietuvai. ! Is neoficialiu saltyniu ,kad Karbovskis ir jo sutve veikia pries Lietuva ! Dabar nupirks LAIVA. .po to sakys ,kad sugedes ir susprogs. Cia tokia " mafija " jis uzaugino per sitiek metu,juk pakliuvo i seima piemuo budamas,dar dabar memonelis pilnai nesuaugo ! Juk jis vadovauja visai " paradai " Lietuvos,padeda vykdyti is RYTU Saleles "" mylimos " Mulkis,melagis,neuroznikas,kersitojas sis antzmogis. Beda ,turi Lietuva !

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tas grėsmes mato ne tik šis proto nup ušėlis,bet net Leopoldo kortos rodo.

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu Karbauskis turi įrodymų apie galimas grėsmes Lietuvai ir tuos įrodymus slapsto, reiškia kad ir jis prisideda prie grėsmių kilimo, yra grėsmių kėlėjų bendrininkas. O čia jau - ,,SOS".

Galerijos

Daugiau straipsnių