Quantcast

R. Karbauskis neigia slapstęsis per susitikimą viešųjų ryšių kompanijoje

Grįžti į straipsnį

Trumpai

Trumpai portretas
Šalin rankas nuo tautos gerbiamo žmogaus!!!

...

... portretas
Pamirškim tuos gėjus, geriau meilužių luomą įteisinkim!

ar tik ne zalieji,jiems nepatnkancius komentarus,

ar tik ne zalieji,jiems nepatnkancius komentarus, portretas
laikina))))

šlykštu

šlykštu portretas
Įdomu,kiek dar ta"ponia" lįs į paviršių?Gal laikas grįžt prie siuvimo mašinos?

jonas

jonas portretas
kol Valstieciu nuvertimas ir priemones -nesvarbu .Karbauskas nesupranta -jis kaltas bus ,kol anukas valdzioje neatsiras.

Jūs

Jūs portretas
komentuojantys nors kiek suprantat ką rašinėjat? Ar suprantat,kad tą Gretą nori Karbauskis prastumt už tavo ir mano pinigus vėl į valdžią. Kad sėdėtų po metų,kitų Europos parlamente ir tada jau mokėtų didelius pinigus už žodžio nesurezgimą,sakinio nesuformulavimą,nekalbu net apie tokį,kad politikos pradžiamokslio nežinojimą. Jai politika kosmosas! O knyga parašyta,kad nupirktumėt ir mokėtumėt pinigus,o kita dalis tų knygų- pinigų plovimas iš kitų šaltinių. Koks žioplys dar ir rašė tą knygą,gal tyčia paminėta avarija,kurios bendrininkė buvo Greta,nes nuslėpė viską žinodama.Tai knyga atvėrė dar vieną jos nešvarų darbelį.Čia jau Dievas ir malda ,taip minima ,nepadėjo. Kad ir kaip kartais stengsiesi išsisūkt,likimas sužaidžia ne tavo norima linkme.

uuuuuuuuuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uuuuuuuuuhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu portretas
Žurnalistai, mums tai ne-į-do-mu! Geriau parašykit, ar Kedytė dar gyva.

dar keli klausimėliai

dar keli klausimėliai portretas
Sakote, miegojo Karbauskis su Kliedišiene? Ar tikrai? Kas stovėjo su žvake prie lovos ir kas tai užfiksavo? O jeigu nemiegojo, kas atsakys už šmeižtą? O gal jie tik snaudė, gal nemiegojo, gal skaitė? O jei ir miegojo,, koks mūsų reikalas? Štai daugybė klausimėlių, į kuriuos nėra atsakymų, nes visas šis jovalas išspaustas iš piršto. Ir visi mūsų komentarai - tai smalsių, pasenusių bobučių susirinkimas, pavydžiai apkalbant savo kaimynes.

Monika

Monika portretas
Man tikrai neįdomu, kas su kuo miega ir už kokius pinigus Kildišienė perka automobilius, spausdina knygas. Aš įsitikinęs, kad šie pinigai tikrai ne iš mūsų mokėtojų kišenės ir nevogti. Bet dar neteko matyti, kad šitaip būtų puolama partija, kuri nevagia, bet kovoja su korupcija Sėkmės Karbauskui, stiprių nervų ir sėkmės.

Ona

Ona portretas
Nesuprantu nei žiniasklaidos,nei komentatorių!Kas UŽDRAUDĖ Karbauskiui susitikti su Kildišiene?Kiek žinau,NIEKAS.Kodėl manoma,kad susitikdami, šie žmonės žmonėms ar valstybei daro kažką blogo?Kai vedę seimo nariai,Razma,Matulas ir dar kiek nežinomų,susitikinėjo kasdien su padėjėj0mis-meilužėmis,kurias vėliau vedė,juk niekas "nematė nieko nusikalstamo?Vienems galima,kitiems ne?

h20

h20 portretas
tiems kolegoms, kurie teigia, kad kas su kuo miega yra ne musu reikalas... matot paprastos siuvejos naktinejimo nuotykiai niekam butu ir neidomus... bet kai i tuose dalykuose dalyvauja zmones, sprendziantys daugelio zmoniu gerove ir likimus vat tuomet visokie NEAISKUS SANTYKIAI GALI ISSILIETI I IVAIRIAS ITAKAS, KORUPCIJA IR PAN. DALYKUS

h20

h20 portretas
neblogai cia siuveja prasisukineja...

gailestis

gailestis portretas
man neidomu kas su kuo miega ir praleidzia laika bet kai meluoja akyse ir dar ziuredamas kiaules akimis porina kad su zmona viskas okei o su gretute tik lietuva gelbeja ta melagyste slyksti

b

b portretas
,, meluoja pasakų komikas juk be šitos ponios merginos negali būti, juk gyvenimas eina sena vaga kaip dar seimo komandos sudėti buvo o po didelio skandalo melavimo pono jaunikio kurtu filosofijų bajeriu juk žinome kas toliau buvo , o nuo tuo laiko juk murgdėsi ir pinigais dengdavo ir knygas rašė ir automobilius pirko taip ir toliau tas pats šleifas traukiamas iki sekančios stotelės bus dar visko ir melo ir bajerio ir skandalu,, ir ašarų tikimybe mažą pratratins savo pinigus ir nereiks nei meiles nei mergu, išsimagnetins traukos laukas ,,, ir nebus apsirukes ,, prote ,,,

O kam ir kodėl

O kam ir kodėl portretas
turėtų rūpėti visi tie pletkai? Tiems, kurie nori dėmesį atitraukt nuo savo purvinų reikalų skleisdami bulvarines ž yyyyyyy n i a s. Ramūnai, užsiimk iždo vagimis, nes būsi suėstas su š....

klausimėlis

klausimėlis portretas
Leiskite paklausti - o koks kieno reikalas, kas su kuo ir kaip kalbasi savo asmeninėmis temomis? ir dar klausimėlis - ar jau ir ,,Kauno diena" tapo bulvariniu laikraščiu? Būtų labai liūdna, nes apie Karbauskį pilna pamazgų kone visuose portaluose. Jo vietoje aš išvis nieko neaiškinčiau. Nes visa tai panašų į smalsių turgaus moterėlių susibūrimą ir pasidalijimą pletkais. Manau, kad R.Karbauskis yra geležinių nervų žmogus. Aš tokius klausinėtojus pasiųsčiau labai toli. Nes tai yra žmogaus teisių pažeidimas, jo prievartavimas.

Pons Karbauski,

Pons Karbauski,  portretas
ar ne laikas išmokti tokio elgesio, kad nereiktų nei išaiškinimų, nei jo vertėjų į visuomenėje priimtą elgseną?

VARNA

VARNA portretas
šAUNUOlis Karbauskas, ar neaišku, kad tyčia Gretą pasikvietė vidury dienos ir parodė, kokie debilai esam

vemt vercia,nuo tu jo pasaku.

vemt vercia,nuo tu jo pasaku. portretas
*

Aš portretas
niekaip nesuprantu,kaip gali vadovaut valstybei tokie apsigimę aferistai. Meluoja ir meluoja nuo pirmos atsisėdimo į kėdę dienos. Asmeninis gyvenimas mūms neturėti būt svarbus,bet kodėl nepasakyt tiesos? Tikrai didžioji dauguma ne jų privatumu domisi,o pyktina nuolatiniu melu,versijų kūrymu,muilinimu per akis. Vat čia ir yra didžioji problema.O tai reiškia ,bet kas nutiktų visos tautos atžvilgiu,jam viskas nusispjaut,svarbu tik savo ir kekšikių reikalų prastumimas dėl asmeninės naudos. Jau įgriso iki gyvo kaulo. Tai ko norėt tada iš eilinių žmonių,kad būtų sąžiningi,kai dar stovi ant ubagystės slenkščio. Dar gali įžvelgt ir pateisinimą. Juk bet kokį variantą paimk ir Karbauskis su tokiuo aferizmu atsidurs bet kurio esamo ir buvusio politiko neskaidrumo viršūnėje.

Panašu į

Panašu į portretas
seku seku pasaką :).

Netikiu

Netikiu portretas
eiliniai Ramunelio pezalai. net slykstu skaityti

Anonimas

Anonimas portretas
palikit tuos žmones ramybėje gėriau kapstykite milijonus kad švaistūnai juos grąžintu apie juos tai tyla

ARNAS

ARNAS portretas
visdelto ,netikiu KARBAUSKIO zodziais

Galerijos

Daugiau straipsnių