Quantcast

R. Karbauskis: mokytojams ministerijoje gali tekti gyventi iki 2020-ųjų

Grįžti į straipsnį

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tokiam ,,profesionalui'',kaip šis Naisių ponas,tik cirke vietoj asilo ratus sukti.

Anonimas

Anonimas portretas
idomu kas moka uz ju naudojama vandeni ir tualetus,dar ir nakvyne.galetu palapines pasistatyti pries seima,as uzrakinciau tualetus ir vandeni,po galais,jie nesupranta kas jiems yra sakoma?

Saule

Saule portretas
Ne visi mokytojai nusipelno geris algos. Kiti yra nė tiek neverti

Anonimas

Anonimas portretas
Atidžiai klausiausi R.Karbausko pokalbio per žinių radiją,todėl mane Benai Brunalai neapkvailinsi.Bet tuos,kurie negirdėjo tiesioginio pokalbio jūs grynai klaidinate,Mano nuomone už tokį melą posakiu iskraipyma turi būt teisinė atsakomybė.Atsakomybe turėtų prisiimti ir žinių radijas,gal būt psviesinant visą neisdarkyta Ramūno pokalbį su zurnalistu laidos vedeju.p.s.Jei nebuciau klausiausi tos laidos 8 val.ryto nepatikesiu kad galima taip meistriškai meluoti ,primeluoti,pripainioti taip,kad viso pokalbio esmė gautųsi priešinga .Jei tas Benas Brunalas tikras žmogus tai yra neisgalvota pavardė,nes negirdėta turi atsakyti už savo melagyste,čia gaunasi kaip kažkoks tai šmeižtas tipo jis taip sakė ,bet pasakė tai kitaip.

Tomui

Tomui portretas
Tomuti,atsibusk,vis dar sapnuoji...

tomas

tomas portretas
Nemanau, kad Karbauskis išsilaikys poste iki 2020 metų. Bus išmestas kaip š... iš eketės.

R

R portretas
Daugumas komentatorių vergų mentaliteto...Reikėjo jau seniai kažką daryti, nes net oriai egzistuoti nebeįmanoma,Pažiūrėkit kokios kainos... Kaip Skandinavijoje, o atlyginimais tai nepavadinsi, pašalpos geriausiu atveju. Ir dar atsiranda tokių, kurie pateisina tuos, kurie prisidėjo prie to, kaip dabar gyvename.Jau 30 metų. Ir dar ne pabaiga, deja. Šaunuoliai mokytojai!!!

wow

wow portretas
Karbauskiniai suspazmavo, ahahaha

Emigrantė

Emigrantė portretas
Varykit juos lauk Tegul važiuoja į Europą ir pamatys kiek reikia dirbti,o dabar nori naudotis mažai dirbti ir gauti gulint daug. Varykit juos iš ministerijos ir iš Lietuvos!!!!

zx

zx portretas
Joks čia ne streikas, čia elementarus sabotažas. Sėdi, nes pažadėta kažkas, tikrai ne už dyką. Tiesiog tyčinis trukdymas, kiršinimas. Čiupai vieną iš tų damų, gerai pakratei - paaiškintų ir kas liepė ir ką duos ir kitas smulkmenas.

Motina iš Kauno

Motina iš Kauno portretas
Šaunuolis Karbauskis Vyt lauk su fizruku iš ministerijos Tegul neteršia ten oro ir leidžia dirbti ministerijos darbuotojams GĖDA mokytojų vardas sužlugdytas.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Aš ne robotas,tuo labiau ne kolchoznykas.Mažiau siurbk,tuomet ir lietuviškai suprasi kerdžiau.

Jonis

Jonis portretas
Šaunuolis Karbauskis. Jos nevertos mokytojo vardo. Kokį pavyzdį rodo vaikams? Jei nesutaria imk jėga, lipk per langus!!! Kas jie tokie išskirtiniai? Tegul kelią savo kvalifikaciją nes visiški profanai.

zalemunčikai

zalemunčikai portretas
tu ir vėl nesulaukęs 10 valandos pradėjai rašyti. Jei taip ir toliau - tai iš vakaro apsirūpink.

Pagaliau

Pagaliau portretas
pastatė bomžus į vietą.

nina

nina portretas
o tai storulei mokytojai is elektrenu tai is vis reik nustot valgyt,ne streikuodama maziausiai 10 kg dadejo ..ka veikia ten-sedi ir ryja

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Gerbiami streikuojantys mokytojai,mano,kaip daug šiame griešname pasaulyje mačiusio,patarimas.Kurkite rinkimų komitetus,kelkite kandidatais šviesuolius,kuriuos mes matome viešoje erdvėje ir neabejokite,kad 2020-aisiais metais nei seime,nei ministerijose neliks nei vieno kolchoznyko.Nebalsuosiu,kol gerbiamas Navickas nepanorės tapti Lietuvos prezidentu.

Anonimas

Anonimas portretas
ka lansbergiukui neisdege su streikais.

Medui ir valstiečių trolliui

Medui ir valstiečių trolliui portretas
Užtai Valdantieji nesužalotais ir veidais ir smegenimis.

Tarybins mokytojas

Tarybins mokytojas portretas
kuris dirba tik del algos - kas trecias! Visus streikuojancius Atleisti , mokyklas sujungti ,nes provincijoje pustustes klases. Nenorincius mokytis , zeminancius mokinio varda, vaikus neversti mokytis. Tegul , tinginiai ,silpnaprociai , mamyciu islepinti nevykeliai, sedi ant gimdytoju sprando ar eina dirbti.Kinijoje vaikai nuo 12 metu dirba.

medus?

medus? portretas
mokytoju veidai sakyciau intelekto nesuzaloti ( damos debiliu veidais) , kazkoks siaubas.

Galerijos

Daugiau straipsnių