Quantcast

R. Karbauskis: mes ne specialistai, tik remiamės mokslininkų rekomendacijomis

Grįžti į straipsnį

Ignas

Ignas portretas
Antro tokio grobuonio su veršio akim Lietuvoje nėra,o jam vis maza. Galėtų,visa šalį supirktu. Slikstyne! '

gal

gal portretas
tu ir neblogas vyrutis bet kuo garantuoji kad tie mokslininkai ne komunistinio mastymo ar tu paciu papirkti? juk tai neatmestina laikant kad jie siandien isiute gali ir tai daro kaisiot pagalius i ratus. Pirmiausia atmesk visu buvusiu ir esanciu /virsuneliu/ nurodymus ir isvalyk kad ju neliktu nei 1 dargi seime nekalbant apie valdzia tik taip apsivalius galima judeti nes /teisesauga/ ypac kliudys tai ten reikia ypatingo valymo ir cia stovi skersai prezidentura kuri neturetu kistis o padeti seimui ir tai to neiveikus tolimesni pokyciai vargu ar galimi nes dar sokam ir pagal briuselio dudele. Galvok ir daryk irsekmes kovoje su blogiu musu naujasis Tadas Blinda

Manau

Manau portretas
Manau, kad dirbtinis apvaisinimas, koks jis bebūtų yra tik kaip pasekmė, o priežastys, kodėl tiek daug nevaisingų žmonių kažkodėl niekam nerūpi, apie tai taip garsiai, kaip apie embrionus nešaukiama. O juk nevaisingumo giluminių priežasčių išaiškinimas turėtų būti sveikatos apsaugos sistemos pagrindiniu rūpesčiu ir tada pagalginis apvaisinimas bus tik kraštutinė priemonė, o ne tikslas.

Anonimas

Anonimas portretas
Būtina pasakyti, kad ponas Karbauskis įlindo ne į savo sferą. Ką ten apie vaikus, jis apie veršelius ne kažin ką išmano. Ir štai tokie reiškia savo nuomonę, o pritariančiųjų visada atsiras. Kaip ir bet kuriai kitai nuomonei. Va, ir žinok ką į Seimą rinkti.

Reikia rimtesnės analizės

Reikia rimtesnės analizės portretas
Kalbama, kad iš prekybos embrionais gaunami nemaži pinigai, taigi tikėtina, kad yra kažkieno pelningas biznis. Kaip be būtų tokia prekyba prilygsta prekybai žmonėmis. Mūsų tauta pasižymi darbštumu, daug gabių, protingų žmonių t.y. geras genofondas. Kadangi stebimas kai kuriose šalyse nemažas apsigimimų skaičius, tikėtina, kad yra norinčių jį pagerinti . Tokiu atveju lietuvių genofondas tampa preke. Yra paklausa, yra ir pasiūla.

stebino politikas

stebino politikas portretas
prastai atrode sis valstietiskas uzsispyrimas sprendziant seimu dramas remiantis tik Maltos provincijos bandymais . ..

KUR RIBA TARP KRETINIZMO IR DEBILIZMO?

KUR RIBA TARP KRETINIZMO IR DEBILIZMO?  portretas
Kažkoks doktorantas iš kažkokio KLSMU ar dar kaip ten sudarys precendentą Žmonijoje? Ar ir tie čia atėjo čaininikais apsimetinėti?

otto

otto portretas
Ar teologai taip pat mokslininkai?

jhjhjhjh

jhjhjhjh portretas
matyt toks valstiečių sprendimas palietė kažkieno toli numatytus interesus, kad pasigirdo toksai klyksmas. Tai tikrai ne vargšių moteryčių gynimui šis rėkimas. Tad, "žvelkime giliau", kaip kad transliavo 'Veido" reklama.

karabasas pasirodė, kaip slidus manipuliantas

karabasas pasirodė, kaip slidus manipuliantas portretas
visą bėdą suvertė otorinolaringologams, psichologams, neurologams..., kurie yra dideli vaisingumo specialistai ?

Geka

Geka portretas
Nebera Lietuvoje svarbesnes temos kaip si? Jau antra savaite "lojama" apie tuos embrionus ir prezervatyvus.... Totalus nuprotejimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių