Quantcast

R. Karbauskis: jei prezidentė atsiprašys, ministro klausimas bus sprendžiamas

Grįžti į straipsnį

onute

onute portretas
Tai bukai ZOSEI IR PAKAUNISKIUI priekvaisos lokit neloje ant valstieciu esat du BUKAGALVIAI

natalija

natalija portretas
NESMEISKIT KARBAUSKIO JIS PASAKE NE ATSIPRASYTI O PAAISKINTI BET TAIP NORISI IKASTI KAD VARTOT ZODZIUS NORS TIKTU PREZIDENTEI VISOS TAUTOS ATSIPRASYTI UZ MUSU VISUS 28 VARGO METUS

STEPAS

STEPAS  portretas
Ką reiškia atsiprašyti? Jeigu pirkėjas gražina brokuotą prekę tai pardavėjas turi atsiprašyti pirkėjo ir pakeisti prekę arba gražinti pinigus. O čia? Ką turi pasakyti Prezidentė? Atsiprašau mielas pone, prašau pasiūlyti kitą kandidatą į ministrus ar Atsiprašau mielas pone, prašau rytoj dar kartą atvykti su Gudžiūnaite. ????

Patarimas prezidentei

Patarimas prezidentei portretas
Greičiau prezidentė turėtų atsiprašyti Karbauskio.

Anonimas

Anonimas portretas
pagaliau paaiskejo koks 'supuves' yra posovietinis kolukiu 'elitas' , net nesvokiantys jog stulbinanciai izuliu , nederamu elgesiu su auksciausio rango valstybes Asmeniu , visiem savo partieciam ' kilpa ant kaklo uznere' busimuose rinkimuose ! ! !

pilietis

pilietis portretas
Didziule pagarba Karbauskiui nes jis parode kad turi tvirta stubura tik tokie zmones gali valdyti valstybe. Puikiai matome kad Lietuva tvirto Prezidento neturejo nuo pat Nepriklausomybes pradzios ypac valstybei buvo prazutingi paskutinieji prezidentavimo metai.

zose is

zose   is    portretas
ka ten kolkozo pirmininko suneliui reikia atsiprasyti tai savo tikros zmonos uz Gretute

Tai

Tai portretas
kaip dryso Karbauskis KGB magnolija liepti atsiprasyti jug kgbiste buvo ir yra visagale,apsimelavusi,apsisikusi iki ausu tai tokia turim vadinama "prezidente",KGB prostitute.

karwouski

karwouski portretas
kiek akciju turi Sakalienes biznyje .?

pavyduolis

pavyduolis portretas
Na ir erzilas. Greta, Irma, kas toliau? Noras savo mergas sukisti i aukstus postus sveiku protu nesuvokiamas.

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauski ta mergelka taip apsuko galvelę tau,kad net reikalauji atsiprašymo prezidentės.Vajė berneli reikia tau gydytis kol dar laikas.Ir Skvernelį pastatei į nepatogią vietą dėl mergos. Varyk greičiau tu iš čia į savo kolchozą,nes jau ne už kalnų sėja,na ten galėsi mindžioti mėšlą,o mūms tokių kaip tu melagių,smirdalių nereikia.pasipūstyk padus ir ate.

> tauta

>  tauta  portretas
Tavo tiesa, reikia Skverneliui stiprybės, uostant savo paties smsrvę.

tauta

tauta portretas
Stiprybės Skverneliui kovoje dėl teisingumo, dėl teisinės valstybės!

Anonimas

Anonimas portretas
nedaug BELIKO markyzui .... turetu ATSIRASTI JAU BAIMES jausmas a to ziuriu pamirso !!!!!!!!!!!!!!!

nuomonė

nuomonė portretas
Čia jau tikrai prasideda vaikų darželis.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Pigus gandragalvių rinkiminis triukas, siekiant sutelkti keikiantį ir koliojantį Prezidentę savo elektoratą – sovietinius kolonistus su jų atžalomis bei Putino subinlaižius

nedelsiant

nedelsiant portretas
Prezidente privalo atsiprasyti ir kuo greiciau nes veliau jos atsiprasymo gali niekas nepriimti

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Tiek Karbauskis, tiek Skvernelis demonstruoja aukšto lygio mentalitetą – pirmiau pakakoja tau po nosim, o po to didžiai stebisi, kad pasklido blogas kvapas.

moteris visada teisi

moteris visada teisi portretas
Skvernelis turi atsiprašyti ir atsistadydinti.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Manytume, kad Dalytei nederėtų šakotis prieš teisininkus.

Anonimas

Anonimas portretas
is vis afigelino ...

Žaliakalnio pelėda

Žaliakalnio pelėda portretas
Šaunuolis R. Karbauskis. Nors ta kikimara, kandidatavusi į ministres, tarybiniais laikais nebent sultys pilstytu stoties bufete, bet lankstytis prieš lansburginių statytinę nereikia. Žmonės balsuos už Skvernelį. Lansburginiai tą jaučia, todėl ir spjaudosi ugnimi.

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Na vienas jau atgailauja, tik ką informavo kad teiks aplinkos apsaugos ministro kandidatūrą. Deja, politiniais ;šachmatų žaidimas; tai ne šaškių stumdymas.;Saulelis- bailus zuikelis......

Dalyte

Dalyte portretas
Slykstu skaityti komentarus. Po kai kuriu norisi rankas nusiplauti su ukisku muilu. O kaip is tikruju dirba Skvernelio vyriausybe? Nuolat didinami atlyginimau, pensijos, ismikos vaikams, socialines ismokos. Zenkliai sumazintos vaistu kainos. Tokios yra Skvernelio laiku realijos.Absoliuti dauguma zmoniu geguzi balsuos uz prezidenta Skverneli. Antro turo jam nereikes.

Magnolijos IQ

Magnolijos IQ portretas
Klausimas ar atsiprašys - atsakymas niekada.Dar Leningrade prisiekus leninui ir komunistų partijai ir Viniaus burokevičiaus partškolai tokio žodžio kaip "atsiprašau "nėra.Kaip sako dabartiniai magnolijos kolegos "spasibo dedu za pobedu"

Gh

Gh portretas
Ramūnui iki Dalios IQ ir jos politinės patirties kaip pėsčiam iki Maskvos.. Apie lizingo į autoinspektorių tai iš vis geriau patylėti..

Pilietis

Pilietis portretas
Manau dėl to pyktis neteikėtu,prezidentė šiuo klausimu teisi manau.Kandidatės istojimas per TV laidą, sukėlė ir žiūrovam abejonės dėl jos kompetencijos būti ministre.Manau tikrai ji netinka,nebent yra kas ją nematomai valdys ir reguliuos jos darbą.Nedaaugusi ji yra,tik neaisku kaip ji galėjo būti buvusiose pareigose,iki pasiūlymo būti ministre.Labai keista.

Apvylė dvarponį

Apvylė dvarponį portretas
Nejaugi yra naivuolių, manančių,jog Prezidentė išsigąs ir atsiprašys to šlapio Naisių skuduro.Na o suputojo Karbauskis su Skvernu ne veltui.Skvernas nuvylė savo poną,nes nesugebėjo prastumti Karbauskiui naujos meilužės.Gretutė,matyt,susipratusi spjovė į tą minkštaprotį naisietį,o jam juk reikia bobos.Sava pabėgo nuo jo į Ispaniją.

aš portretas
zuikis drąsuolis.....

Vargas del proto

Vargas del proto portretas
kuo Karbauskis save laiko?Kniazium??? Bet nesuvokia,kad mastanciu zmoniu akyse,jis tik AROGANTISKAS DVASIOS UBAGAS,daugiau nieko.Jam labai,matyt,norisi ir Lietuvoje igyti tokio monstro galiu,kaip Rasijoj Volodia ??? Nepavark,Ramunai,ir gerai pamislyk, - juk kuo toliau, tuo labiau jus savo valdyma purvinate,darotes visiskai argrasus.Kiek jovalo jau privirete musu valstybeje,ar apmastote?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jeigu prezidentė atsiprašytų,reiškia Lietuvoje ne prezidentinė-parlamentinė,o feodalinė santvarka.

Silva

Silva portretas
Kaip pažinsi Durnių laivo VADĄ, jeigu jis pats nepasirodys...

Zenonas

Zenonas portretas
Negi Pranckietis kaip buves Karbauskio destytojas negali jam ikresti proto?

stiprybes.

stiprybes. portretas
Labai saunu kad seimo daugumos vedlys Karbauskis nusprende nesokti pagal konservatoriam tarnaujancios Prezidentes Grybauskaites dudele.juk labai aisku kad dabar Grybauskaite darys viska kad pakenktu valdanciai seimo daugumai.Tikiu kad ismintingi Karbauskio ir Skvernelio sprendimai ir toliau labai sekmingai tarnaus tautos gerovei.Didziules jums stiprybes nes Prezidentes puolimas pries JUS TIK PRASIDEDA.

Nikas

Nikas portretas
Dauguma komentarų,tai ,,Durnių laivo"įgulos nuomonė.

Ariogalos babunė

Ariogalos babunė portretas
Plintusas apie plintusus?

Tulpių paštas (burokevičiaus aidai)

Tulpių paštas (burokevičiaus aidai) portretas
Pučiasi konservai,per rinkimus matyt sprogs ir grybų prezidentūroje neliks...

plintusas

plintusas portretas
Si karta Prezidente imuse i zaliuju vartus ivarti, taiklu ivarti, bet ka daryt. Karbausksi si karta irgi neapskaiciavo savo ejimo, abejoju, ar sita merga buvo to verta, neteisingas ejimas, tikrai neteisingas, kvailas. O kur anukelis dingo, tyla, gal sedi ant nusiraminim kedutes? Va, reiktu ir Karbauskiui kartu pasedet, palaikyt kompanija. Nes konservai lengvai nepasiduos, jei valstieciai nesusiims, bus ir antras ivartis, o tada Karbauskio, skvernelio retingai kris iki grindu plintuso

Zenonas

Zenonas portretas
Na ir kvailys agronomas

Anonimas

Anonimas portretas
matosi ,kad Grybauskaitė išėjo į atvirą karą su valstiečiais ,pakišo Skvernelį ,jau ne pirmą kartą ,juk ministrus visada tvirtina neoficialioje aplinkoje ir tik paskui yra paradinė pusė mirtingiesiems ,parodo ,kad susitarė ,Grybauskaitė atkeršijo Skverneliui už tai ,kad jis atleido ministrus be Grybauskaitės patvirtinimo ,vyksta ambicijų karas ,tu man ,aš tau ,o be to Grybauskaitė buldozeriu stumia Šimonytę į prezidento postą ji juk landsbergio mergaitė .reikia gi valstiečius kompromituoti ,

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Bet iš kur Naisių berneliui tiek drąsos atsirado? Gali gauti grąžos kad net akyse ;pažaliuos.....

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Daug raudonu isvertaskuriu is komentaru matau .red dalia ka jau pamirsot drauges praeiti ..

Ariogalos babunė

Ariogalos babunė portretas
Visi šalies konservatoriai, vienykitės. Kažkoks žalių runkelių balsas labai nepagarbiai pasisakė apie visų mūsų Švenčiausiąją Dievo Mergelę Dalytę, Čia kaip toje pasakoje apie davatką ir kunigėlį rugiuose. - Kunigėli......... šiki?

emigrante

emigrante portretas
džiaugiuosi kad aš ne Lietuvoje, nes darosi klaiku, jau net Prezidentei nėra jokios pagarbos, ponui Karbauskiui reiktų kuo skubiai dingti iš seimo ir rimtai išsitirti smegenys

Shatrikarvauskis

Shatrikarvauskis portretas
perlenke lazda naisiu ponas.

Romas

Romas portretas
Kai randi šaldytuve pažaliavusį sūrį, jį meti į šiukšlyną, o ką daryti su pažaliavusiais "valstiečiais" ?

nu matai

nu matai portretas
Geriausia butų tai kad prezidentė atsiprašytų čia tokio vieno dalbajobo, kur apie snorą vis triedžia per visą internetą :)

Anonimas

Anonimas portretas
Koks įžulūmas karbauskio,čia jau viršūnė.Jam tikrai su protu negerai,dėl mergos reikalauti atsiprašymo, ir dar ko prezidentės.Tai štai kas darosi mūsų valdžioje,kaip rašė AA Petkevičius ,,durnių laivas kitaip ir nepavadinsi.Argi tokius galima rinkti,kas liks iš Lietuvos,kas liks iš tautos.Grynas stalinizmas jais kuo greičiau reikia atsikratyti kol ne vėlu.

kauniete

kauniete portretas
kas galu gale pastatys I vieta sita naisiu kavalieriu? UZ Simonyte balsuos visa Lietuva..na ,o '"valstiecius" ---I kluona.

Padek ant stalo...

Padek ant stalo... portretas
Geriausiai butu visai iseiti is Seimo p.Karbauski .Visas mergas isstumia ,tai i Amerike ,tai i Ministeres,tai vel kur,nes jos visos nekompetentingos ! Neturi smegenu,kaip pats,nes nesugebi nieko,tik riestis ir visi kalti ir dar,kad atsiprasytu..tokio didelio Napaleono ! ONE is tiesu esi Naisiu kolhozas.

NA NA

NA NA  portretas
nusibodo grybauskaitei sėdėti pas landsberginius apkasuose ir ji savo mažąjį karą padidino , išėjo iš šešėlio ,,,, ,Grybauskaitė perėjo į atvirą valstiečių puolimą ,ne tie laimėjo ,taip buvo pasakyta ir ji su landsberginiais , du metus puldinėjo valstiečius juos kompromitavo ,kadangi jos kadensija baigiasi ji atvirai pradėjo teikti pagalbą landsberginių gaujai ir jų kandidatei šimonytei į prezidento postą ,ji paprasčiausiai vėl apstatė valstiečius ,nutraukė susitarimą ir ttt, šie kgbistiniai metodai yra sukelti nepasitikėjimą ,triukšmą ,ir tt,,,,,,nieko naujo iš Grybauskaitės Lietuva ir nelaukia ,panelė griebiasi šiaudo skęsdama kartu su landsberginiais ,,,,sėkmės ,po manęs ,kad ir tvanas ,grybauskaitė nieko nepraras ,nes neturi nei garbės , nei padorumo ,nei dėl ko kovoti Lietuvoje už Lietuvą ,,,

issibujojo

issibujojo portretas
naisiu caras. Gaila,negali pakarti neitikusiu

Pj

Pj portretas
O kas jau valstiecius rinko?senukai ir tie kurie ilgisi ruso tvarkos:))) besmegeniai!!! Tuoj tuoj padarys korteles ir galėsit dziaugtis "tautos valia"

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauski man tavęs gaila,ir vėl nepasisekė su mergužėlę,neptastumei. Oi kaip tau ji apsuko galvelę kad net reikalauji atsiprašymo prezidentės.Tikrai eik greičiau pas Veryga,kad duotų nuo durnumo vaistų ir nuo tų mergų.

arvys

arvys portretas
tiems kolhoznikams visai su galva negerai... Kazkokie kosmonautai atitruke nuo gyvenimo.Greiciau ta ju kadencija baigtusi, nes kazkoks apsurda vyksta jau kelinti metai...

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskio šis išsišokimas yra pasibaisėtinas.Tai negerbimas prezidentės,metodai kaip sovietiniais laikais.Jau sunaglėjo visai.Ir ką sau leidžia šis kolchoznikas.Jau viršūnė viskam.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Dauguma lietuvių tokios prezidentės nerinko, tai koncervatorių fruktas. Valstiečiai gavo teisėtą daugumą, tai tautos valia

Ada Pilietiskam

Ada Pilietiskam portretas
Pirmiausia paciam reikia moketi lietuviu kalba ir buti kulturingam,kad galetum kritikuoti kita,o tyciotis apskritai yra zema.

Gėlininkas

Gėlininkas portretas
pavargome nuo tulpės skleidziamo kvapo

...

... portretas
Ah: "Jis sakė laukiantis Dalios Grybauskaitės „paaiškinimo, kodėl buvo pasielgta būtent taip, nes kandidatė buvo suderinta“..." - JOKS (chaltūros) komiteto pirmininkas neturi jokių galių Prezidentę ant kilimėlio kviestis.

Kalno vila

Kalno vila portretas
ale keisti tie lietuviai,valstieciai,karabasas uz trasu maiseli uzgrobe ju zemes,o jie jam meldziasi

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Jau Lietuvėlėje karbauskiuko išminčiai nėra lygių - na, durnių durnius! Gėda ir skaityti. I žiūrėkite kaip kalba lietuviškai - tikrai namuose bendrauja rusiškai!

matyt,

matyt, portretas
Tos trasos,kur prekiauja,nera visai nekenksmingos,smegenys skysteje

benas

benas portretas
Aplinkos viceministras-lietuviu kalbos mokytojas,ministre norejo prakisti-,,politike,,-nepagaunu kampo,tai gal isvis ministerija nereikalinga,jei nau bet kas tvarko miskus ir parkus?

to nuomone

to nuomone portretas
Ir kurioje vietoje Skvernelis atsake,ismesdamas tris ministrus-,ka?Aplinkos ,,genijus,,vabaliukams,pauksciukams istaske beveik 10 milijonu,ir ka?Sudarke miskotvavka,ir ka?Kuris atsako?

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Jau atrodo durniau negali buti,o pasirodo-gali,pist ir yra.

xser

xser  portretas
Trinkis sau galva asile

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ar galų gale suprasit,kas laimėjo praeitus rinkimus į seimą?

Karbauskis- kenkėjas Nr 1

Karbauskis- kenkėjas Nr 1 portretas
Karabasas daro cirką idiotams, kurie už jį balsavo.

nuomone

nuomone portretas
Labai teisingai pasake Karbauskis Prezidente privalo atsiprasyti ir leisti Premjerui dirbti su tokia vyriausybe kokia jis susiformuoja juk ne Prezidente atsako uz vyriausybes darba kai buvo suorganizuoti maistininku streikai atlyginimu reikalavo ne is Prezidentes bet is Premjero tai kokia teise turi Prezidente neleisti Premjerui dirbti su jam tinkancia kandidatura i ministrus juk uz vyriausybes darba atsako Premjeras bet ne Prezidente. tad Gerb Prezidente nesikiskit i labai kvalifikuotus ir protingus Premjero sprendimus ir leiskit Premjeruoui dirbti su jam tinkancia vyriausybe.Juk jusu atsakomybe tik tokia kad reikalingas tik jusu parasas bet nera jokios atsakomybes. Siulau Prezidentei geriau pasidometi ar nesiruosia pulti RUSAI

Nenustebes.

Nenustebes. portretas
Na,Jai vertintį kompetenciją pagal "hau duju dujinimą"tai čia Dalitė be konkurencijos!.Visi kiti abeliai.

Emigrantė

Emigrantė portretas
Čia aiškiai matosi,kad Grybauskaitė kenkia valstiečiams ir Sverneliui

Anonimas

Anonimas portretas
manau vargu ar grybauskaitei yra duota ir leista suprasti ,kad ji gali but žmogumi ,ji paversta į "Visada Pasiryžęs " vykdyti nurodymus , vienoje rankoje automatas ,kita glosto alkaniems vaikams galvas šypsosi ir grūda vaikus į "prekybą " baisu ,kai Lietuvai parinko tokį prezidentą ,kaip Trampas sakė apie ją STIUPID .

Bloga prezidente

Bloga prezidente portretas
Prezidentė yra bloga, kadangi vargstantys gaudami nenormaliai mažas socialines pašalpas suserga ir išmiršta dėl skurdo. Darbų nėra net aukštuosius išsilavinimus turintiems. Tauta laukia, kada bus naujas prezidentas mylimas tautos. Pagarba tautos mylimam. Sverneliui.

sito

sito portretas
tai tikrai nebus ir nepusk miglos i akis nes jos akimis mes visi runkeliai /gojai/.....

šitie

šitie portretas
rinkimuose jau sudalyvavo.

Atsiprasymas

Atsiprasymas portretas
Atsiprašyti turėtų Karbauskis ne tik prezidentės uz priekabiavimą, bet ir visos lietuvių tautos uz akiplėšiška melą, ir uz nelegalu neformalų vadovavimą Skverneliui, kuris yra tapęs de facto Karbauskio marionete: kartoja kaip papūga viską, ka pasako Karbauskis.

Na

Na  portretas
Turėtų ta prezidentė atsiprašyti tautos už genocidą išvaryti vaikai, sukčiai vagia valstybės pinigus, teismų eigalumas net ir ta pati LRT 40 milijonų ir 560 darbuotojų, LNK grupė 20 milijonai ir 120 darbuotojų. Vat jums ir palyginimai. O aplamai vien nusipirkti dešimtis tūkst.ha ne kiekvienas kveilys sugeba, tad nepavydekit, nes tokį verslą valdyti ne asilas.

teta Morta

teta Morta portretas
Vaikų darželis: jeigu neatsiprašys Dalytė, pastatys auklytė ją į kampą ir pasakys nu nu nu Dalyte, kam skriaudi mūsų mažiuką?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Dvarininkui visai smegenys suminkstejo , prezidentė tokio molio dėl nekompetentingos komunistinės mergos tikrai neatsiprasines

NA NA

NA NA  portretas
nuo kada komunistai ir kgbistai atsiprašė už tautų genocidus ,________grybauskaitė save laiko neklystančia tik dėl to kad ji yra paprasčiausia statytinė ,ji skaito save kovojančia mažąjį karą ,tik su kuo ,ir ko galima laukti iš žmogaus ,kuris neturi praeities ,tik legendas apie save ir neturi ateities ,nes netiri dėl ko ,,,,sėkmės ,moteriškei ,kuri neturi veido ,,,,

Kauniete

Kauniete portretas
Tam Karbauskiui iki prezidentes 1000metu dar atsiprašyti matai turi gražuolio naisiu vasaros

Vaidenasi

Vaidenasi portretas
Karbauskis vel susireikšmino. Kaip jis nesupranta, kad jis ne Jėzus Kristus? Cia ligos simptomai pasireiškė, vargšeliui. Be psichiatro pagalbos neatsistatys.

vidmantas

vidmantas portretas
karbauski, eik pasitikrint galvele, gal ten gandrai lizda susuko

matosi,kad

matosi,kad portretas
šitam Lietuvos gandrui visiškai su galvele prasti reikalai.

kaip aikštingos panelės

kaip aikštingos panelės portretas
gal kaip princesės ant žirnio, įsižeidė....tokie žmonės neturi būt politikoje

Balvono

Balvono portretas
norai verti auksinio svoguno

Karabasai,

Karabasai, portretas
prašyk pagalbos pas Verygą, gal kokią klizmą tau pastatys.

STEPAS

STEPAS  portretas
Kas įžeidė Ministrą tas įžeidė ir JO PRAKILNYBĘ, Taigi ponia Prezidentė turėtų atsiprašyti abiejų. (?????) Beja o po to ( grynai teoriškai) ar ministrui konstitucija draudžia siūlyti tą pačią kandidatūrą dar kartą????

Dalyvis

Dalyvis portretas
Nu jooo. Juk turi atsiprašyti prezidentė Karbovkio. Nes kitu atvėju, liksim be ministro(va taip žada pagasdinti )o man atrodo, gal jis iš vis nereikalingas, jei susitvarko be jo( vadinasi viena šikna bus mažiau) ir kiek sutaupys.

To-Antanas

To-Antanas portretas
Ar čia apie save?

kosmaras

kosmaras portretas
Karbauski, nevaryk D i medi, nors mes tave ir palaikom, bet tiesa yra prezidentes pusej si karta. Tokia vista tikrai negali buti ministre, kad ir kas ja stumia ir tu prizadejai, nes ir tu ir mes puikiam matem, kas ten per kadras. Uztenka, jau viena anukeli turim, nepiktink zmoniu, nusiramink,pasedek ant kedutes. O merguzele tegul kiti pasirupina. Pamastyk , dar karta, to mes tave prasom, nejuokinkit zmoniu, patiems bus geriau

KAS NEPATINKA.

KAS NEPATINKA. portretas
Aja-ja-jai,kai niekas jusu nnemato,kokie visi pikti.Bet jus ablauchai nsavigarbos neturit,juk jums iki to caro,kaip iki menulio,o prezidente irgi rodo savo ambicijas,neturi mat patirties ,o ar jukneviciene turejo patirties karo reikaluose,taip kad pamastykit,tada reiskities.

ANTANAS

ANTANAS portretas
Paprastai tokius vadinam durniais...

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Kaip ta liga vadinasi ,kai slapimas trenkia i smegenis?Ale taip ligos anksteja.

Elena

Elena portretas
Karbovskis , geriau tinka ši pravardė yra Iš Naisių vasaros su 400.000 ha žemvaldys . Jam reikia Tado Blidos , kad iškarštų užpakalį - tada gal atsikratytų arogancijos .

Nu va

Nu va portretas
Neišvaikė prezidentė to pamišėlių seimo laiku, kai anie pirmą kartą parodė, kad Konstitucija jiems negalioja, tai ir tegu džiaugias dabar. Sulaukėm - "jei prezidentė atsiprašys"! Toliau ko tikėtis? Visokių maniakų jau turėjom, bet šitie tikriausiai Hitlerį ir Staliną kartu sudėjus perspjaus...

:D

:D portretas
Dabar yra 5ios vakaro, tai juoksiuos iki 8iu :) Cirkas ne zmogus..

Cho cho cho

Cho cho cho   portretas
Kiek honoro pas žmogelį – kas ta Lietuva, kas ta Prezidentė prieš Naisių carą? Jei nuolankiai atsiprašys, pažadės daugiau taip nedaryti, gal ir atleisiu tai menkystai

taip

taip portretas
Ką reiškia suderinta? Juk ji tikrai nekompetetinga...negi Jūs nematote, ką derinate?

Chi chi chi

Chi chi chi      portretas
Ir pragydo gaidys ant mėšlo krūvos!

liuks

liuks  portretas
balandžio 1 proga tikrai gaus "utiugą".

oho

oho portretas
o tos kanapės veikia...Kaip ir premjero pareiga ieškot tinkamo kandidato į ministro postą ir užtikrinti vyriausybės darbą.O gal kažko nesuprantu?

Kolchoznike,

Kolchoznike, portretas
prezidentė dar turi proto ir jūsų paklodžių ministrėmis netvirtina. O, tamstelė, jei visas bobeles patvarkai ir nusprendi kuri bus ministrė, tai darbink savo kekšyne ir joms titulus suteikinėk.

Daktaras

Daktaras portretas
Man rodos nesveikas tas žmogus. Gal patyčias patyrė pradinėje ir dabar, nervuotoje aplinkoje labai paaštrėjo liga.

Povilas

Povilas portretas
Nesuprantu "valstiečio". Suderinta , kaip aš manau yra , kad 'galite siūlyti. Priimsiu. Pasikalbėsiu...". o ne kad skirsiu ministre... Na , bet kolūkiečiams atrodo kitaip.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tai bent Lietuvoje gyvenam.Jeigu prezidentė dvarponio atsiprašys,tai jo prievaizdas elgsis pagal konstituciją.

myzalas uzpyle smegenis?

myzalas uzpyle smegenis? portretas
Ar su Sirinskiene kanapiu arbatos persigere, kurios Sirinskiene kviete gert Majauska?

Anonimas

Anonimas portretas
Nėra žodžių... Už ką? Jei prezidentė atsiprašys, tai mums reiks suklaupt ant kelių prieš carą.

Kriviu Krivis

Kriviu Krivis portretas
eilini karta praleido proga patyleti.

Viktoras

Viktoras portretas
Žiūriu su Magnolija vis daugiau ir daugiau pradedama nesiskaityti. Ar gegužės 11 d. neteks važiuoti į darbą taxi, o išlipus Daukanto a. rasti užrakintas duris.

čempionas ,

čempionas , portretas
kas yra ir kokio proto šitas cirko artisto posakis ,atsiprašyk, prezidentė skvernelio už padaryta skriauda ,nesupratau ir negaliu nieko daugiau sakyti, aukščiau visko kokie žodžiai, ir ar čia skaitosi tas minkis miknštas protas juk tiek skandalo buvo per šita pona ,niekaip nesuprantu, koki darba dirba vyti lauk nusibodo,

Anelė

Anelė portretas
Jis galvoja, kad yra pirmas po kunigaikštienės.....

VNO

VNO portretas
Paršelis knisliukas irgi apie daug ką svajojo, bet...

jo

jo portretas
Paksas Nr. 2.

aik ,aik

aik ,aik portretas
taigi ir Gabrielius Seime ir Tapinas laukia skardžiaus , skvernelio atsiprašymų. Jeigu anie išteisinti :) tai ir Prezidentė neatsiprašinės :)

Galerijos

Daugiau straipsnių