Quantcast

R. Juknevičienė pradeda vadovauti NATO Parlamentinei Asamblėjai

  • Teksto dydis:

Lietuvos Seimo narė konservatorė parlamentarė Rasa Juknevičienė nuo pirmadienio pradeda eiti NATO Parlamentinės Asamblėjos prezidentės pareigas.

Ji šiame poste pakeitė Paolo Alli (Paolą Ali), nustojus galioti jo, kaip Italijos parlamento nario, nacionaliniam mandatui, pranešė Seimo kanceliarija.

Politikė pabrėžė, kad šalims susiduriant su „beprecedenčiais iššūkiais“ ši sąjunga ir transatlantiniai ryšiai yra nepaprastai svarbūs.

„Vienas mano prioritetų – užtikrinti, kad Asamblėja remtų ir stiprintų juos parlamentinio  dialogo ir diplomatijos keliu“, – sakė R. Juknevičienė.

R. Juknevčienė NATO Parlamentinėje asamblėjoje, kaip Seimo delegacijos vadovė, dirba nuo 1999 metų, 2008–2012 ji buvo krašto apsaugos ministrė ir Asamblėjos veikloje tiesiogiai nedalyvavo. 2016-aisiais ji išrinkta Asamblėjos viceprezidente, šių metų kovą – prezidente.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Turėkit tokią galvą ir jūs vadovaukit,bet jūs bukapročiai ir rašinėjat nesąmones.O man ji labai patinka.

Anonimas

Anonimas portretas
cia jau PIPIEC !!!!!

Mociute

Mociute portretas
Kai medikai vadovauja krasto apsaugai, ir dar kazkokiu budu uzsikabaroja i svarbias pareigas NATO ,man atrodo kad vyksta visuotinis isprotejimas ,ar niekas nesupranta,kad moterele sedasi ne i tas roges,nuo kada ji pasidare tokia didele ,,specialiste,, kariniuose reikaluose ?
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių