Quantcast

Prezidentūra: savivaldos rinkimuose žmonės stabdė agresyvų valdančiųjų buldozerį

Grįžti į straipsnį

Oi laukiam , laukiam...

Oi laukiam , laukiam... portretas
Kaip norėtūsi, kad jinai kuo greičiau prapultų. Niekas tikrai neieškos, net tikras brolis

socdemonai ir konservatkgbesniku sutve ,,,laimejo,,,

socdemonai ir  konservatkgbesniku  sutve  ,,,laimejo,,,  portretas
todel ,kad darbscioji ir protaujanti tautos dalis evakuavosi is lietuvos ,like bomzai ,vagys ir biudzetiniai islaikytiniai prabalsavo uz tuos kurie juos tokiais padare.......baigsis ES finansavimas baigsis vagystes , baigsis ir balsavimai uz siuos valstybes ir tautos naikintojus....

>>>Angelinai

 >>>Angelinai  portretas
Angelina. Tu labai įžvalgi ir 100 procentų teisi ,Respect Tau

nuu

nuu portretas
nuu jai ir vel koncervanikus isrinksit tai ir toliau ekonominiam sastingy gyvensit, jie tik puls kitas valstybes gelbet,o sava jiems neidomi...

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Galima apsirikti, galima suklysti ir isrinkti Sustauska, Karbauski, Skverneli ir panasius veikejus, bet negalima, tikrai negalima vel uzlipti ant to paties "greblio". Panasu, kad dauguma zmoniu balsavo labai atsakingai ir ant "greblio" nelipo...

Nuomone.

Nuomone. portretas
Kokie jus visaziniai.Mes zinome ,kad Prezidente uz konservatorius.Mes zinome,kad Prezidente myli anuka.Mes visaip dergiame Prezidente.Bet ne vien jus prisidaugine is valstieciu lovio isrinkote Prezidente .Rinko Lietuva ir daugelis tik ne jus Ja pasitikim negu karbauskininkais,parsidaveliu Skverneliu kuris zodzio neilemena,o jei prabyla tai geda tikrai daro Lietuvai tik ne karbauskininku priviliotiem neispruseliam.Juk Skvernelis nusisneka kur tik prabyla.O jum taip patinka ta jo buka kalba ir pazadai.

Varguolis

Varguolis portretas
sunku išlikti zmogumi, kai ateina galas

nu naaafig

nu naaafig portretas
Dalia, bet tu visai nesivaldai? :)

Dionizas

Dionizas portretas
Į valdymo galą,tą prezidentinė vista visai nukvailejo.O konservai reik traiskykite kaip blakes besikandziojancias.

Emigrantė

Emigrantė portretas
Ne stabdė Tulpe kaip tik daugiau merų postų gavo ir tikim mūsų dauguma,kad Skverelis laimės prezidento rinkimuose sėkmės jam atsilaikant puolime!¡!!!

Cha cha

Cha cha portretas
Labiausiai sustabde Kaune ;))))))))))))))) Gal ir Vilniuje butu sustabde, bet cia aktyviai veikia "tulpiu pasto" stoguojama MGB brendziuko isnesiotoju ir triufeliu triauskytoju burelis...

Babunė

Babunė portretas
Che, che, che, aš irgi balsuosiu už bankininką išmazgojusį Rusijos milijonus. Gabus ir iš tos pačios čia visų minimos chebrytės. Gal ir man koks vienas kitas tūkstantis nubyrės.

Turas

Turas portretas
Galvojau,kad ta senmerge protingesnis,bet pasirodo klydau.Daugiau jokios bobses į valdžią netinkamu,nes vien priegluses į ją veržiasi.

Angelina

Angelina portretas
Jau vien antraštėje grubi klaida arba paskelbtas ne visas sakinys, o mintis buvo labai gera. Norėta parašyt: - savivaldos rinkimuose žmonės stabdė agresyvų valdančiųjų buldozerį, kovojantį su iškerojusia korupcija tarp visų keturių Lietuvos valdžių.

geda

geda portretas
gelele vel parode savo veideli kaip visada pries rinkimus ir siap sumenkino kitus kad draugelio dedules sebre apvogusi net pensininkus suzibetu

che

che portretas
o kai kas sako kad tinkamiausias tik bankininkas atstovauti lt pasaulyje,jis daugiausiai ispruses, pilieciai patys pasirinks...

taip yra

taip yra portretas
ponia prezidente ko smeiziSkverneli zmones vistiek uz ji balsuos tik ne uz anuko partija nesulauksi ir prasom nesmeisk premjero jam tik retingai auga kad smeizi

Labai patinka budulEi

Labai patinka budulEi portretas
Bet kaip man patinka ta paprasta liaudis, jie tokie mažaraščiai, tokie nuoširdūs. Tik piktoki. Žinoma. reikėtų pasimokyti, nedaryti tiek daug gramatinių klaidų. Bet jiems reikia atleisti. Jie stengiasi ištrūkti iš Durnių laivo, pasitaisys. Juk jie už tėvynę Lietuvą. Reikia suprasti paprastą žmogų. Jie čia gyvena, neemigruoja. o laisvu žodžiu kovoja už geresnį gyvenimą.

problema

problema portretas
mes zinome, kad prezidente labai labai myli dedule, anuka, visus konservus. Bet gal jau nereikia sitaip nusikalbeti. Rinkimai tikrai parode kas yra kas, ka zmones palaiko ir uz ka balsavo. Zmones parode konservams ju vieta ir jeigu dar prezidente ir konservu didysis vadas- mazasis anukelis galvoja kitaip, tai ju problema, ne zmoniu

nnn

nnn portretas
Kiek galima kurstyti neapykantą ir pilstyti nuodus. Nors kartą Grybauskaitė pakalbėtų apie taiką.Juk Lietuvoje yra tik viena partija,,Pinigai ir valdžia,,,nesvarbu kokias etiketes pasikabina politikai ,tai kam orą dar gadinti po,, tulpių pašto..,liberalų,konservtorių atviro rėmimo.

manau

manau portretas
Slykstus Musu ,,prezidentes,, tautos kirsinimas ar galima pagalvoti kad taip gali kalbeti tautos vadove ir sitaip slyksciai kirsyti tauta nors labai akivaizdu kad si vyriausybe padare ir daro labai daug tautos gerovei mazinami mokesciai keliami atlyginimai didinamos pensijos labai ryztingai naikinamos prie Konservatoriu susiformavusios pinigu plovimo ir grobstymo seimynines ,,FIRMELES.,,Slykstu skaityti kai Tautos vadove samoningai sito nenori matyti bet stengiasi ir toliau durinti ir kirsyti tauta.Didziule pagarba siai vyriausybei uz jos ryzta ir didziules pasangas dirbti tautos gerovei.As manau kad tauta labai liks nusivylusi jai rinkimus laimetu bankininku stumiamas kandidatas.Tikiu kad Iauta pasielgs ismintingai ir rinkimuose nebalsuos uz ISPUOSTUS kandidatus.

Jotautas 2 - humoristinis komentarų apibendrinimas

Jotautas 2 - humoristinis komentarų apibendrinimas portretas
Visi durni: viršininkai, jų pavaduotojai, bet troliai - niekados. Rinkėjas ruošia lagaminą: Sankt Peterburgas (hakerių mokykla) - Vilnius - prezidentūra. Rinkėjas labai muzikalus, bet gailisi, kad nebalsavo už profesionalus. Žinom kas kolūkių fermų stogus plėšė, žinom, kas kaltas, kad liaudis emigruoja - ne, ne tie, kurie Lietuvą valdė 16,5 metų ir auksines šakutes pirko !!! Geriausia tulpes budozeriu ravėti! Verkia vaiko pinigai, verkia penCininko pensija, gerai nors kad Simasius tualetą Lukiškių aikštėje pastatys ir dvoką sustabdys...Žmonės NEPAMIRŠKIT, kad Karbausckio Draudygos valdžia pigių vaistų prigamino. Todėl cementuokime liaudį deržavos azotfosu, slėpkime grėblius, kad neužliptume ir kurkime durnių laivą pagal sovietinį modelį.

kiršintoja

kiršintoja   portretas
pati naikin ir pati rėkia kaip ir s t a l i n a s pirna žmonija ranka glosto po to šaudo ar ne taip ir lansberginis dirba norvejoa kai skyrė milijona litų visus pinigus susiglemžė į savo fondą o poto po centa vaikams trupino ant aikštės koks aš geras kiek jum paaukojau

Balamutas

Balamutas portretas
Pajutau šiltus jausmus šiai pakomentavusiai jaunai pensininkei. Noriu pasakyt, kad kokia Tu pensininkė jei tau nepatinka nausėda. Nausėda, kaip pastebėjau, patinka tik visiškai nukriošusioms pensininkėms ir konservatorėms, o Tu dar verta šiltų jausmų... net išsigandau, kad neapimtų meilės jausmas....

nieko

nieko portretas
nuostabaus uz konservus balsuoja budulei

Ona

Ona portretas
Aš matau tik storą,ambicingą ir kerštingą buldozerį ,jau antrą kadenciją sėdintį Daukanto aikštėje.Nieko nėra baisesnio už Burokevičiaus pagamintą stumdymo prietaisą.

Balamutas

Balamutas portretas
Keičiantis durnių laivo vairininkui, reikia keist ir visą irkluotojų įgulą ir nuskust nuo laivo dugno prilipusias kriaukles {konservus schantažus} ir dumblą kas trukdo savo intrigom sparčiai judėt į priekį.

Jotautas - humoristinė pastaba

Jotautas - humoristinė pastaba portretas
Prezidentė kirviu suskaldė liaudį, bet tauta liko tvirta kaip granitas.

Pensininke

Pensininke portretas
Viska ismananti prezidente pirmiausia suskalde liaudi, toleravo visa supuliavusia teisesaugos sriti, brangios paskolos, brangus duju laivas. Kur ta gerove, anot vadoves? Bet dauguma liaudies akla vel noredama lipti ant to paties grebio : simonytes ar greitai uzsiplieskancio nausedos.

ek

ek portretas
Visa gyvenima musu seima balsavo uz koncervatorius, bet ka jie ? - sumazino pensininkams pensijas, ateme vaiko pinigus, padidino PVM, pazadejo, kad jis bus sumazintas vel kai krize baigsis - tai ji vis dar nesibaigia.... Uz zaliuosius nebalsavau - bet kita karta BALSUOSIU uz Karbauskio partija - pajutau REALIA nauda ! Vaiko pinigai, padidinta pencija... Aciu nors uz tiek! kai nei viena partija to nepadare tik sau algas krizes metu didinosi! - NEPAMIRSKIT zmones to!

Driežas

Driežas portretas
Tulpė jau nuvyto, o buldozeris dirba.

Skaudulys

Skaudulys portretas
kaip kiršinami zmonės

Anonimas

Anonimas portretas
Prezidentavo 8 metus,ir koks Lietuvos lygis;net emigrantai nelieka čia gyventi-per daug skurdi šalis.Karbauskis irgi nieko nenuveikė gero,bet taisyt konservų klaidas irgi reikia laiko.

Saulius

Saulius portretas
Nesidžiaukit, dabar žmonės balsavo ne už partijas, o už asmenybes. Kai bus rinkimai, reikės balsuot už partijas, tada pažiūrėsim kaip džiaugsmingai krykštaus dešinieji propagandistai.

jo

jo portretas
gandragalviai prabudo

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Dekis lagaminos panele,reiks prezidentūrą apleisti,dirbai ne tautai o muzikantui,gailuosi kad už tave balsavau.

Com

Com portretas
Gėda už tokius komentatorius

Panašu

Panašu portretas
kad toks pat durnas kaip ir jo viršininkė.

Galerijos

Daugiau straipsnių