Quantcast

Prezidento poste žmonės mato S. Skvernelį, G. Nausėdą ir V. Matijošaitį

Grįžti į straipsnį

Ir mes

Ir mes  portretas
žmonės mato Šimonytę, aš tai tikrai :)

Kęstas

Kęstas portretas
Klauskime pretendentų apie emigrantų lietuviškos pilietybės atiminėjimą. Vienintelė viltis suvienyti tautą: Lietuvoje žmonės masiškai perka kruopas prieš kiekvienas Rusijos karines pratybas. Baimės akys didelės. Todėl tik pabrėždami, kad leisdami Lietuvos piliečiams priimti dar ir Europos Sąjungos bei NATO šalių pilietybes, mes sustipriname Lietuvos ryšį su Vakarais ir Lietuvos nepriklausomybės išsaugojimo šansus, galime paskatinti žmones masiškai balsuoti referendume dvigubos pilietybės klausimu. "Tuo labiau, kad KT išaiškinime taip pat nurodoma, kad Seimui nusprendus keisti Konstituciją ir išplėsti dvigubos pilietybės institutą, galima tai daryti, laikantis euroatlantinės integracijos krypties – t.y. dvigubą pilietybę leisti į Europos Sąjungos ir NATO šalis išvykusiems lietuviams." Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Ai

Ai portretas
Aš tai ir visai be prezidento nepadvėsčiau. Ir dauguma žmogelių neišdvėstų. Bet jei jau lietuviai būtinai nori tokio brangaus papuošalo, tai policinio raugo piliečiai tam netinka - papuošalas privalo būti toks, kad negėda būtų visiems parodyt. Neturiu nieko prieš policiją, bet policininkai, kaip ir kiti specialistai, turi dirbti savo darbą. Jei gerai dirba - pagarba jiems! Bet prezidentūra ne nuovada, o atstovauti Lietuvą - ne nusikaltėlius gaudyti, būtinas šiek tiek kitoks išsilavinimas ir modus operandi.

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
Ernestas labai teisingai parašė... .O Squernelis lai padirba pirmuoju ministeriu , iki naujos krizės. Tada ateis kamikadzė ir krizių suvaldytojas Kubilius. .Gi Visuvaldas labai tinka būt didelio miesto ūkvedžiu. Kažkada liumpenproletariatas galvojo > aha, Brazauskas moka rusiškai , nugabens Maksvon metrą dešros----------ir gausim gėrybių iš Rusijos. Mūsų šie minties galiūnai , visasąjunginės milicijos mokyklos absolventai, irgi moka rusiškai.

Lu

Lu portretas
Kandidatuojantys turėtų pasakyti tautai, kas su ,,sąrašiniais " daroma, ar numatoma

L

L portretas
Viso tautos ,,žiedo" - Masiulio, Snoro ,,berniukų" ir jų padėjėjų- ,,stogų", Kubilo, Masiulio, Juozaičio su Noreika, Romanovo su kompanija, Independence gudručių ir ....sąrašas pridedamas

...

... portretas
O gal tai kandidatai į Lukiškes?

Geofizikas Romualdas Zubinas-Tęsėjas

Geofizikas Romualdas  Zubinas-Tęsėjas portretas
Kadaise mūsų tautą valdė žmonės puikiai žinantys savo praeitį (istoriją), išmanantys valdymo meną, aplamai meną, turintys supratimą ne tiktai apie tai, kas vyksta aplinkui, bet ir tai kas vyksta gamtoje! Tokie mūsų valdovai vadinosi KRIVIŲ KRIVAIČIAIS! Ne tiktai jie baigdavo mokslus Graikijoje bei Egipte, bet ir pas juos atvykdavo mokytis valdymo meno! Beje, jie ne tiktai organizuodavo gamtoje vykstančių geofizinių procesų nuolatinį stebėjimą bet ir stebėtina šių procesų fiksavimą ir siejimą su tai, kas vykdavo žvaigždynuose! Kur šie išminčiai mūsų laikais? Nebėra! O tai reiškia, kad mūsų civilizacija degraduoja! Dabar Pasaulio ir Lietuvos valdovų bei vadovų pagrindinis tikslas yra - ne žmogus ar žmonės ir gamta, bet nepažabotos valdymo ir ginklavimosi ambicijos, kurios veda į pasaulio susinaikinimą! Laikas Lietuvai išsirinkti PREZIDENTĄ nesusieta nei su politika, nei su antpečiais, bet gebantį mąstyti, GERBTI TAUTĄ ir gebantį bendrauti su visais KAIMYNAIS!!!

Bešališka neturinti policininkų giminių

Bešališka neturinti policininkų giminių portretas
Kodėl taip neigiamai žiūrime į policijos darbuotojus.Pažiūrėkim ,kas darosi žudymai ,prievartavimai ir kitos baisybės Jei ne policija dirbanti tokį atsakingą ir sunkų darbą už grašius tai ir viduryje dienos nosį bijotume iškišti iš kambario.Kiek teko susidurti niekada nesutikau grubaus ir netaktiško policininko ar autoinspektoriaus.Pirmiausia patys tapkime ŽMONĖMIS tada kitus kritikuokime.O visuose darbuose ir visur visokių žmonių pasitaiko ,bet gal nereikia visus sulyginti ,o pažvelgti ir į save.

AIDAS

AIDAS portretas
VISUR GERI BAZARAI -- TURGUS. REIK ZMOGAUS , T.Y. PREZIDENTO , LIETUVAI REIKALINGAS,TIK PREZIDENTINIS VALDYMAS. O CIA --- SAUSUOLIAI,PATRESE MEDZIAI. NETURI JOKIO SUPRATIMO APIE GEROVE.PUVESELIAI......

To anonimas

To anonimas portretas
ba trys zmones tai tikrai mato (zr. nuotrauka virsuje).

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu kokie žmonės ir kur jie žiūri?Du policininkai.ir vienas mėgstantis filosofuoti...prezidentais jie būti negali.Privalo būti aukšto intelekto,lietuvis patriotas.Žiūrėkime plačiau.

Super

Super portretas
pakelkim taures už matijošaičio "tyrumą", "dvasingumą", "sąžiningumą" ir "meilę vargstantiems". ;DDD

kauniečiai

kauniečiai portretas
V. Matijošaitis šalia kitų išsiskiria savo nepaprastu tyrumu, neįtikėtinai dideliu dvasingumu ir sąžiningumu, meile ir noru padėti vargstantiems.

Kostia

Kostia portretas
Zašibis! Matyt, nebesitiki lietuviai sulaukti slubo vokiecio, jeigu prezidentinese lenktynese pirmauja du buve policininkai. Abu saunus vyrai, bet.. Isgerkim uz prezideta Matijosaiti!

Anonimas

Anonimas portretas
kas tie "zmones", o daugiau idiotu nerasta?

Ar kyla kam abejonės, kad

Ar kyla kam abejonės, kad portretas
Grybauskaitės prezidentavimo laikotarpiu žmonių (ne valdžiažmogių) gyvenimas Lietuvoje pablogėjo ir blogėja toliau. Naujasis prezidentas turėtų būti nepriklausomas nuo jokių partijų ir įsipareigoti nuo pat kadensijos pradžios atsakyti tautiečiams į klausimą - ar valdančiųjų nekompetencija, ar nebaudžiamumas vogti nuskurdino tautą.

Matijošaitis mažai stilingas?

Matijošaitis mažai stilingas?  portretas
Gali būti, kad Matijošaičio reitingai krinta, kadangi jis nėra stilingas, rengiasi drabužiais kaip sovietiniais laikais,todėl gal jaunimui mažai imponuoja?

to-sijonei

to-sijonei portretas
blinkievicia geria arbata pasMinieda....ir tu bek tennn!

senjore

senjore portretas
o kur Blinkeviciute,gal ji labiausiai tiktu i prezidentes

Anekdoto pabaiga

Anekdoto pabaiga portretas
Bankininkas atsakė: - Mano brangusis, nesidrovėk, aš esu labai laimingas, kad tai padariau! Jums bus malonu mano namuose... Žolė virš 20 cm ūgio! Moralas: Radę paslaugų bankininką (ar banką), kuris žada padėti, neapsigaukite...

Anekdotas

Anekdotas portretas
Vieną popietę, garsus bankininkas vyko namo didžiuliu limuzinu.. Pamatęs du vyrus valgančius pakelės žolę, įsakė savo vairuotojui sustoti, išlipo iš automobilio ir paklausė vieno iš jų: - Kodėl jūs valgote žolę? - Mes neturime pinigų maistui .. - Sakė vargšas. - Taigi, mes turime valgyti žolę. - Na, tada eikim į mano namus ir aš duosiu valgyti, - pasakė bankininkas. - Ačiū, bet aš turiu žmoną ir du vaikus su savimi. Jie ten palei medį. - Leiskite jiems eiti kartu - dar kartą pasakė bankininkas. Ir, atsigręžęs į kitą vyrą, jam tarė: - Galite irgi ateiti. Vyras labai tyliai pasakė: - Bet, pone, aš turiu žmoną ir šešis vaikus su savimi! - Tu ateik taip pat. - Atsakė bankininkas. Ir jie sulipo visi į didžiulį ir prabangų automobilį. Važiuojant, vienas iš vyrų droviai pasakė bankininkui: - Jūs esate labai geras. Dėkojame, kad mums visiems padedate!

...

... portretas
Kas čia kanapių persirūkė kad kliedesius ėmė regėt?

nu

nu portretas
Tai dabar kas antrą dieną rašinės tą patį straipsnį, stengiantis savo nuomonę pateikti, kaip visų? Ar taip bus plaunamos smegenis, tikintis, kad rinkėjai patikės, kad jie patys šito nori? Čia juodosios technologijos.

kaunas

kaunas portretas
as uz tai kad Matjosaitis iskeltu savo kandidatura, zmones pajuokintu :)

NIJOLĖ

NIJOLĖ portretas
Aš asmeniškai , nei už vieną.

gali šita trijulė

gali šita trijulė portretas
lipti per galvas į dar aukštesnę tribūna,,,vistiek dori žmonės jų NEMATYS :(

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Juokinga, jei nebūtų graudu. Spaudos centras, kuris išsako valdžios valia užsako tyrimus, kurių rezultatai bus tokie kokių reikia valdantiesiems. Kas sveiku protu Lietuvoje gali balsuoti už represinių struktūrų šiuo atveju policijos vadovus. Sakysit būvusius-buvusių "mentų" nebūna.

kaunietė

kaunietė portretas
Matijošaičio neatiduosim i Vilnių ir neleisim.Kaune lai dirba :)

cianidas

cianidas portretas
I balsavima eiciau tik tam.kad sugadint balsavimo biuleteni.Nenorintiems uz tokius kandidatus balsuot.visvien reiketu eit.ir parodyt savo nuomone sugadinant balsavimo biuleteni

Xb

Xb portretas
Tik ne skvernelis,vel isrinks koki skverneli paskui dejuos visi seniai kad buves mentas veda karbauskio beprotiskus nesamoningus draudimus viskam ir visur.paskui skusis dejuos .prota ijunkit biski

Sobciakai

Sobciakai portretas
Lietuvoj troliai dirba geriau, maskvoj rado viena Sobciak, o mums net tris3. Prezidentas turi buti diplomatas, moketi kelias kalbas, stiprus gynyboje ir turintis iskalba, taip pat svarbi isvaizda. Kazkas gerai pasake: Prezidento nuotaika yra visu Lietuvos zmoniu nuotaika.

Anonimas

Anonimas portretas
cia geriau reklama policijos akademijai .Stokit ir gal i prezidentus isrinks. O jai rimtai tai jau nevieno is policininku. Jie tokiam issukiui per zemas lygis.

Anonimas

Anonimas portretas
matijosaitis geras meras.skvernelis geras premjeras tegu buna.as matau tik gitana nauseda.jis ekonomistas tokio mums reikia.inteligentiskas diplomatiskas nekalba bile ka.tik diplomatiskas gali but prezidentu

nuomone.

nuomone. portretas
Kom.diskutuokime.Pasiskaiyk konstitucija jei neskaitei.Prezidentas ne vyriausybe.Jo funkcijos uzsienio politika,o ne ekonomika.Seimas istymu leidejas,vyriausybe vykdytoja.Skirkit tuos dalikus.Ir gatviu remontininkai,ekonomistai ir kiti ne Prezidentauti.Nebalsuokite uz pazadukus.

aš portretas
ateiti kitiems žmonėms kad mes galėtume juos rinkti neprileidžia jų įstatymai, todėl eilė metų tie patys ir tie patys.Jei nebūtų tokių suvaržymų , aišku būtų kitaip renkami, o dabar niekas nepasikeis, keisti kandidatų iškėlimo įstatymus.JUDĖJIMAS BŪTU KITOKS JEI , PAV MIESTO RAJONAI KELTŲ SAVO KANDIDATUS , ŽINOMUS ŽMONES, PO TO IŠ TŲ IŠRINKTŲ Į SEIMĄ BŪTŲ SIŪLOMI IR BALSUOJAMA, TADA JUDĖJIMAS VYKTŲ O DABAR BUS KAS BUVOI.ir dar labai svarbus dalykas valdžioje esantys turi mokėti užsienio kalbą ir turėti aukštaąjį išsilavinimą arba nors technikumo lygį ir darbas turi būti tik turint tą specialybę, o ne taip kaip dabar daug kur yra , gydytojas vadovauja kariuomenei, o kitoks specialistas ar net nespecialistas dirba ne savo darbą, ne negi visi tokie durni kad kriaučius vaistus leidžia, o batsiuvys vadovauja medicinai.Gail bet pas mus taip yra...

Lietuva.

Lietuva. portretas
Kiek sumokejo sie ,,busimi,,Prezidentai.Nemanau,kad zmones tokie Lietuvoi kvaili kad rinktu jau pries beveik du metus perasamus.Nebalsuosiu ne uz viena.

n...

n... portretas
Tik nereikia Lietuvos piliečiams piršti iš anksto savo nuomonės... aš, pavyzdžiui, norėčiau šiame poste matyti gerbiamą Ušacką... tai kultūringas išsilavinęs žmogus, su europietiška darbo su žmonėmis patirtimi...

Sonata

Sonata portretas
Nė už vieną iš jų nebalsuosiu nei aš, nei mano artimieji :DDD

Anonimas

Anonimas portretas
Mes galėtume būti visi vieningi IR NEBALSUOTI UŽ NIEKĄ! GAL TADA "VALDŽIA" SUPRASTŲ, KAD REIKIA PRIIMTI SPRENDIMUS KURIE PADĖTŲ GYVENTOJAMS, O NE SKATINTŲ EMIGRACIJĄ!!! o mes tik dejuojam komentaruose kaip blogai, kaip blogai, darykim kažką ne vien tuščiai kalbėkim!

Žmonės mato... :)))

Žmonės mato... :))) portretas
Žmonių sąrašas pridedamas?

diskutuokime

diskutuokime portretas
Aš labai norėčiau, kad būtų kalbama apie kitus pretendentus į prezidentus. Man labai norėtųsi prezidento poste matyti inteligentišką, patriotišką žmogų - profesorių LIUDĄ MAŽYLĮ. Turėjome a.a. A.M. Brazauską - iš sovietinės nomenklatūros, nelaimingai susiklosčiusį R. Pakso atvejį, po dešimt metų iš mūsų brangaus laiko atėmė V. Adamkus ir D. Grybauskaitė. Tačiau Lietuvoje jokio progreso, deja, neįvyko ir visi buvę bei esami prezidentai turi prisiimti kaltę, kad šiandien Lietuva Europoje pagal visus parametrus yra paskutinėje vietoje. Lietuvos prezidentas turi jausti atsakomybę už nustekentą Lietuvą. Gal ieškokime kandidato iš akademinės bendruomenės? Kviečiu diskusijai.

lijopardas

lijopardas portretas
aš tai pana mera šventuoju matau o ne prezidentu.

namisėda

namisėda portretas
o jie bolatiruosis ar čia tik kažkieno norai juos matyti tame poste?

Tvarka ir teisingumas

Tvarka ir teisingumas portretas
Lietuvos Konstitucija butina papildyti Vice Prezidento pareigyve, nes matom koks sunkus ir sudetingas darbas vienam prezidentui suvaldyti korupcija..

wwm

wwm portretas
Visvaldas ir per vasario 16 ir per kovo 11 vis išvyksta iš Lietuvos , gal čia taip sutampa

...

... portretas
Manau, kad siu zmoniu tikrai zmones nemato prezidento poste....Sufabrikuota apklausa.Tik nereikia zmonems pirsti tokiu nesamoniu.... !

Ramunė

Ramunė portretas
Įdomu, kas čia tokius pletkus skleidžia. Net nebejuokinga, kažkas policajus-milicajus mato prezidento post?. Ar tie nedašutėliai, kurie reitinguoja šituos išgamas, įsivaizduoja prezidento darbą? Ar jie nemato, ką veikia mūsų prezidentė, ir ar pagalvoja, kad jie nė mažojo prezidentės pirštelio neverti? Ar jie laisvai bent kalba užsienio kalba? Taip taip, be abejonės kalba rusiškai. Aš neturiu nieko prieš rusų kalbą, deja, šiame poste ji tikrai nėra pirmoje vietoje, gal tik n-toje. Ar jie iš viso ką nors nusimano politikoje? Išasfaltuot gatvę, ypač jei ji veda į tavo namos, ar pažadėt aklai liaudžiai visokių gėrybių kiekvienas durnius moka. O šitie du policajai tik tiek ir težino. Nekomentuosiu kitų jų "darbų", žmonės, kurie kartu dirba, žino daugiau, ir nė vienas nesidžiaugia (neskaitant jų klapčiukų, o tokie visada atsiranda, jei tik koks idiotas pakliūna į valdžią). Beje, atsiprašau pono Nausėdos, jam tikrai netaikau visų šitų apibūdinimų, skirtų policajams.

Ernestas

Ernestas portretas
Matijošaitis geriausiu atveju galėtų būti miesto ūkio skyriaus reikalų vadovu. Čia net neverta gadinti raidžių dėstant argumentus, kodėl jis net teoriškai negalėtų pretenduoti į prezidentus. Kiekvienas sveiko proto žmogus tą suvokia.

Marginalas

Marginalas portretas
,,Žmonės mato''!!! O tų žmonių sąrašas , be abejo , yra žinomas.Tai tie patys žmonės , kurie nusipelnė gyventi geriau.. O ką prezidento poste mato buduliai , runkeliai , šunauja , kirmėlynas...Atleiskite , bet visų vardų , kuriais valdantieji ,,pakrikštijo'' LIETUVOS GYVENTOJUS, net nežinau. Ką prezidento poste mato jie? Na , šitas klausimas juk nieko nedomina.

exspert

exspert portretas
taspat,ka prisijungt prie Putlerio=nereiks LIESU naujam prezidento rinkimu!ans PASAULYJE taigerai zinomas,o sie bus tik dar viena GEEEEDAAAAlIETUVAI!

Total košmar

Total košmar portretas
du milicinykai, neduok, Dieve. O vienas milicinykkas kaune Didįjį Penktadienį fejerverkus šaudė - toks tiktų Bielarusijai

ZMONES !!!!!!

ZMONES  !!!!!! portretas
prezidento poste nenori matyt nei vieno sio snukio >>>>>>yra desimtys ir simtai padoresniu ,protingesniu atsidavusiu lietuvai ir tautai zmoniu , stai juos ir kelkit y prezidentus ,o ne kurpkit jiems bylas.......

Kaunietis

Kaunietis portretas
Na nejuokinkit Jūs varnų. Jei į Seimą nėra jokių kvalifikacinių reikalavimų, tai ir prirenkam visokių pūkų, kepenų, gražulių, bet tai vidaus problema, o Prezidentas atstovauja jau Lietuvai. Ar pats Matjošaitis įsivaizduoja save tarptautinėse ne komercinėse, o politinėse derybose, o gal "prie čėrkos" susitars dėl dar vieno silkių fabrikėlio. Nereikia šokti virš bambos, - bus kaip Baršauskui.

Silva

Silva portretas
Man vistiek, jeigu tik buvęs milicininkas, tai gali būti ir Rymo Katalikų popiežiumi...

Aklas

Aklas portretas
Einu , uzsidesiu akinius.......

Anonimas

Anonimas portretas
Vėl proganda kas čia per diktatorinė valdžia ir jos užsakyti straipsniai

skaityoja

skaityoja portretas
jeigu zmones rinktu matjosaiti tai tada skaitau kad tikrai lietuvoje aviu banda be smegenu

Žmogus

Žmogus portretas
Nemeluokit.

vyt

vyt portretas
mano nuomone , nei vienas is ju netinkamas buti prezidentu . blogiausiu atveju ,-tiktu nauseda

Cia

 Cia  portretas
Jus debilai matot skverneli prezidentuose, zmones net tokiu minciu neturi

Galerijos

Daugiau straipsnių