Quantcast

Premjeras sulaukė klausimų dėl G. Landsbergio šeimos verslo

Grįžti į straipsnį

Emigr.

Emigr. portretas
Skaidrumo nėra ,mes piliečiai žinome iš kokių pinigų statomi namai ir koks ir kieno verslas gali Lietuvoje vykdyti veiklą.Visi sąžiningi verslininkai kurie norėjo mokėti ir mokejo mokesčius ,uždare įmones, baigė verslą 1999-2000 metais,nes negalejo toliau jų mokėti arba nemokėti.Jie buvo per dideli .Liko versle tie, kurie perka įstatymus seime ir turi "savus",nemokejo ,nemoka mokesčių.

Landzberg

Landzberg portretas
paklaus premjero iskur namas ?viskas ir baigsis .

AS

AS portretas
Tiek Karbauskio tiek Landsbergio ar kito skaidrumas turi buti.Visi turi buti lygus pries istatyma.

res

res portretas
ka jus cia svaigstat,ten jie visi tokie,ir nesvarbu kokia partija, kas ten tupi po keleta kadenciju jau aisku ka ten suka,ir aplamai valdyma lt jau senai uzgrobes verslas...

AS manau

AS manau portretas
Nesu pries Landsbergiu seima ir verslas yra verslas.Ir jei zmones nori zinoti kaip istikruju tai reikia atsakyti konkreciais faktais,o ne smeizikoskom kalbom.

Nervinkitės toliau

Nervinkitės toliau portretas
Oi kaip užpakalius drasko karbauskiniams raudongandriams skelbiami reitingai.Kuo toliau,tuo jiems bus skaudžiau.Jau jiems neberūpi nei Masiulis,nei liberalai,nei visokių rūšių darbiečiai,bet tik konservatoriai.O kalti jie,kad jų reitingai auga,o gandragalvių smunka. Valio, nervinkitės ir toliau.Kažin ar šunų balsai nueis į dangų.

Aja

Aja portretas
O kokie tai Seimo nariai,kuriems labai rūpi sąžiningai uždirbti Landsbergių pinigai,bet visiškai ne galvoje Karbauskio tūkstantiniai hektarų žemių įsigijimai,trąšos iš Putino chebros,Petrauskienės šeimos neaiškios pajamos ir t.t. Ot šitie dalykai tai ne Landsbergio uždarbiai iš vaikų darželių ar mokyklų.Į tas įstaigas vaikus leidžia norintys,nėkieno neprievartaujami.

tadas blinda

tadas blinda portretas
SENIAI LAIKAS juos tikrinti ir uosvius ,iki teismo ,pribrendo ,jau visai GABrielius isnaglejo su savo bobele,laikas atimti ko neuzdirbo ,

Galerijos

Daugiau straipsnių