Quantcast

Premjeras į krentančius „valstiečių“ reitingus žiūri ramiai

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Geresniu nebus .Kas ateis bus visi isvyti ir apkaltinti.Nes rusofobai valdo visus.Seniai isisaknijo ir amen.Kubilius zodi tars islys dar kitas veikejas su barzdele ir nieko tu cia nepristugausi.

Anonimas

Anonimas portretas
Koks snukis tokį menta vyti lauk is seimo

Taip,

Taip, portretas
Reitingai domina tik nieko nedirbančius,tie kas dirba, į reitingus nesižvalgo.SekmesPremjerui!

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
O, kaip kitaip? Žinoma, žiūri ramiai. Žino, kad gandragalvių katino dienos baigiasi ir neišvengiamai ateina brisiaus galas. Čia šokinėk nešokinėjęs, geriau nebus.

Skverneli

Skverneli portretas
Jei taip ir toliau,sekanciuose rinkimuose dauguma balsuos už valstiečius. Sėkmės! Edmundai, dirbti žemę ne nusikaltimas, nusikaltimas vogti,ką darė visi likusieji 27 metus.

Edmundas

Edmundas portretas
Čia dauguma palaiko Skvernelį , kuris gina apsivogusį ir apsimelavusį minstrą , po to stebisi , kaip sunku gyventi , kur žiūri vyriausybė , atsikvošėkite .

palinkejimas

palinkejimas portretas
Premjere sitie reitingai Gaidzio uzgieduoti nekreipkit demesio tauta jumis DIDZIOJASi

Nijole

Nijole portretas
Saunuolis musu premjeras , tokiu vadovu daugiau , o tokius komentatorius , kuriems vaidenasi putleriai ,vatnikai ir sedi visuose komentaruose ignoruoti

Anonimas

Anonimas portretas
Kazkokie berasciai zemiau komentuoja. Pazodziui verciamu is slaviskos kalbos kliedesiu neiseina niekaip suprasti.

untokas --ne tik GAIDYS kelia CHUNTĄ į viršų.

untokas   --ne tik GAIDYS kelia CHUNTĄ į viršų. portretas
juk konservatliberalų-socdemų CHUNTA nuo BEDARBYSTĖS ir sėdėjimo PASMIRDO ,---- tad nenuostabu, kad blogas TVAIKAS juos kelia AUKŠTYN.

juk

juk portretas
gaidziai gieda paryciais ir nezino koks bus vakaras......

pasijuokime

pasijuokime portretas
Premjere netikekit siais Gaidzio uzgiedotais reitingais kiek tenka kalbeti savo aplinkoje visi net labai palaiko Premjero tvirtus kietus sprendimus ir kad Premjeras nesilanksto ir nesoka pagal Konservatoriu ir Prezidentes grojama muzika..Sie reitingu skelbimai tai tik slykstus akiu dumimas ir tautos DURINIMAS.Labai aisku kad po to kai Premjeras nesoko tango pagal Prezidentes sugrota muzika ir neatleido ministerio Markausko Premjero reitingas persoko Prezidente ir dabar randasi pirmoje vietoje.todel Gaidys paskubomis ezgiedojo naujus reitingus.net juokas ima is tokiu reitingu paskelbimo.

NA NA

NA NA  portretas
Grybauskaitės ir landsberginių gaujos reitingai , seniai nukritę kartu su Lietuvos nuskurdinimų į bedugnę ,bet niekas nekreipia į tai dėmesio ,ateis rinkimai ir tauta tars savo žodį ,kam į pragarą ,o kam į Lietuvos seimą ,,,,sėkmės , gaidžio reitingai tik gaidžiams ,,,,.

Galerijos

Daugiau straipsnių