Quantcast

Prabilo ir D. Mockus: D. Grybauskaitė kopijuoja V. Putiną

Verslo koncerno „MG Baltic“ prezidentas Darius Mockus sako, kad prezidentės Dalios Grybauskaitės „kova su menamais oligarchais“ kopijuoja Rusijos prezidento Vladimiro Putino veikimo modelį.

Tai D. Mockus pareiškė reaguodamas į prezidentės pasisakymus, kad „MG Baltic“ veikla yra klasikinis oligarchinio veikimo pavyzdys.

„Kova su menamais oligarchais kopijuoja ilgus metus Vladimiro Putino taikomą modelį. Lietuvos verslininkų siekiamybė – JAV politikos ir verslo santykio modelis. Įdomu, kaip visa tai pakomentuotų mūsų strateginių partnerių prezidentas Donaldas Trumpas?“, – BNS atsiųstame komentare teigia koncerno „MG Baltic“ prezidentas Darius Mockus.

Kova su menamais oligarchais kopijuoja ilgus metus Vladimiro Putino taikomą modelį.

D. Grybauskaitė Žinių radijo antradienį transliuotame interviu teigė, jog klasikinis oligarchų apibrėžimas yra, kai verslas susilieja su politika ir turi savo žiniasklaidos priemones savo interesams siekti, kurie ne visuomet atitinka viešo intereso.

„Tai matome klasikinį to pavyzdį būtent „MG Baltic“ veikloje“, – teigė šalies vadovė.

Praėjusį pirmadienį paviešintame VSD rašte Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetui teigiama, kad koncernas „MG Baltic“, tenkindamas savo interesus, buvo sukūręs ilgalaikę veikimo strategiją, kurią, departamento teigimu, galima vertinti kaip destruktyvią veiklą, galinčią destabilizuoti valstybės sąrangą ir demokratinę politinę sistemą ir todėl keliančią grėsmę nacionaliniam saugumui.

Koncernui „MG Baltic“ yra pareikšti kaltinimai politinės korupcijos byloje, vienas kaltinamųjų yra ir buvęs koncerno viceprezidentas Raimondas Kurlianskis, Jis kaltinamas davęs kyšius buvusiam liberalų vadovui Eligijui Masiuliui, liberalui Šarūnui Gustainiui bei „darbiečių“ buvusiam lyderiui Vytautui Gapšiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Mockau, esi kvailas per visą pilvą. Jei Grybauskaitė kopijuotų Putiną, tu seniai jau kalėjime tupėtum ir ne komentarus rašinėtum, o prašymus pasigailėti.

VARGSE,gyvenanti ant skurdo rybos

VARGSE,gyvenanti ant skurdo rybos portretas
KAI SVYLA PADAI PONAM MAGNATOM TAI NEBEZINO KA TEISTI,KA KALTINTI IR SU KUO KA LYGINTI.VISI PONAI MAGNATAI TAIP PAEME LIETUVELE UZ PAKArpos,kad jie tunka ir turteja o liaudis vargiai kvepouja arba emigruoja. Ta saujele piniguociu greit visai uzsmaugs vargsus eilinius zmogelius.Kainos europines o pajamos kaip kokiame ubagyne.

kas

kas  portretas
belieka, kai iki ausų š... tupi -tik tapšnoti intensyviau, Bet skaitom pažymą ,ne išvadas tik dialogus, dėl kurių autentiškumo niekas, net ir dalyviai neabejoja, tad nurodymas teisėjui , ne šiaip už kažkokią vištą nugvelbta bylas nagrinėjančiam , bet aukščiausiam (gėda skaityti, bet) prisistatai čia ir dabar ir p..h,,i ką veiki ir ką nori veikti tuoj pat! (liepiamoji nuosaka) Ir?-PAKLUSTA! košmaras, kitas momentas 'nesilaužyk būsi finansų ministre, veblenimas-noriu ir seimo nare-įsakmiai-tiks, ir tai veltui? anaiptol ,nes savas algas dalina -iš mūsų mokesšių , sprendimai tokiu teisėjų ir fin. ministrų atitinkinai vertikali piramidė nereali, bet yra Lietuvoje ,na lyginti nebent su Rusija, tik ten vienas skirtumas prezidentas ne toks pats, bet liko siekiamybė, dėl to ir kalasi, o atsiradus žaliems valstiečiams susiformavo skylė informacijai parsprūsti piliečių kuriems jau užkniso tokie valdymas su stogais, tai alia mockai ir lendanti zuokiniai tos pačios piktžolės
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių