Quantcast

Komisijai nesulaukus ir G. Landsbergio, A. Širinskienė užsirūstino

Grįžti į straipsnį

x

x portretas
Landsbergis pažymėjo.... :) Galės ant sienos nagu žymėt likusias dienas vienutėje.

Vera

Vera portretas
Labai domina iš kur tas praturtėjimas, juk mes nemaži vaikai, kodėl mūsų Lietuvos žmonės laiko tokeis durnais, mes patys dirbome,bet tokio turto sąžiningai neturėsi. Labai protingai Širinskienė daro. Juos ten reikia papurtyti ir pažiūrėti iš kur ausas byra. Čia Lietuvos žmonėms neaišku daugumai. Šaunuolė kad iškėlė šį klausymą. Nes jau gana tylėti. Mes turime žinoti iš kur pralobo. Mės Lietuvos žmonės irgi norėtumėm už 1eur nusipirkti. Judinkit, ten jų ir daugiau yra tokių nesąžiningų, mūsų pinigais.

Pj

Pj portretas
Ponia sirinskiene,kai korespondentai pakalbejo su jusu vyru labai nepatenkinta buvote,tai nustokit kabinetis prie kitu,ot gera darba seime turi-skusti visus jai neitinkancius

Lina

Lina portretas
Gerai, kad tiriate, nepraleidžiat pro pirštus .Prieš Įstatymą visi lygūs.T.p. ir ponas Gabrielius su savo žmona. Jeigu nekalti, tai ko bijo? Tegul įrodo tautai savo sąžiningumą.

...

... portretas
Che: "manau, kad opozicija pati užsitraukia įtarimų šešėlį" - tai kad tai jau seniai aišku, ši grupuotė jau kaži kada pripažinta turinti teroristinės organizacijos bruožų; - juos reikia su ginkluota palyda atvesdint (o ir - ar atmestina kad juos bevedant kaip esą 'bebandant pabėgt'). Nes viena - privatus (nors ir viešas) asmuo, ir kas kita Seimo nariui sabotuot Seimo komisijos veiklą, vien už tai broileriuikui priklauso apkalta.

Jonis

Jonis portretas
Visus korumpuotus į dienos šviesą!!! Pagarba p. Širinskienei. Sveikatos ir stiprybės jai.

Anonimas

Anonimas portretas
MARKYZA pati REIK PRIE SIENOS statyti....

Amazone

Amazone portretas
tesugeba tik kurpti komisijas seimune,laikas pradeti dirbti rimtus darbus. Vatnykai,stribu kumunistu palikuonys nekencia landzbergiu,nes yra menkaprociai pavydus zmogenai!

Pabaigos pradžia...

Pabaigos pradžia... portretas
Kad diedukas niekšas jau aišku visiems. Kad anūkėlis šlykštumu ir nesąžiningumu gali pranokti Lietuvos nelaimę - sovietinį profesorių - gali būti. Bet, kaip jaučiasi visa tai matydamas broilerio tėvas Vytautas ? Jis gi padorus žmogus

Ale kad

Ale kad portretas
konservėm iš tvartelio visai susisuko ju vienintelis smegenu vingis - ką tik varė kad karbauskis žemes grobė, dabar varo kad jo tėvas..Tai gal dar buvo diedukas ir bobutė?Kurie prisigrobė žeiu.O po tas žemes rusu agentai, okupantai, vatnikai, kremlinai ir stribai gainiojo vanaga kuris bebėgiodamas numiro?

visos onutėms ir raselėms.

visos onutėms ir raselėms. portretas
Klaipėdos vatnikų filialas labai aktyviai įsijungė į darbą.

natalija

natalija portretas
SIRINSKIENE YRA DORA IR PROTINGA MOTERIS IR TAS NEDATUPETAS GABRIUKAS TURES ATSAKYTI ATSIRADO NELIECIAMAS KITUS PULDYNEJA O APIE SAVO DARBELIUS SUKA UODEGA

Rasa

Rasa portretas
KARBAUSKIO TEISMAS VISKA YRODE IR ISAISKINO DABARLANSBERGIUKO AISKINSIS ZEMIU BIZNI AR SUPRANTI GLUSAS ANONIMAI

onute

onute portretas
TO AS MANAU MANYK IS NAUJO LANSBERGYS TURI IRODITI SAVO BIZNIUKO VEIKSMUS

AS manau

AS manau portretas
Sirinskiene pasikviesk Karbauski ir issiaiskink del jo ir jo tevo uzgrobtu zemiu.Tada galesi ir kitus kviestis.Manai ,kad jusu tikslas tik smeizti kitus,o savus dankstyti.Teisingai pasielge Kandsbergiai.Tam yra teisesauga.

taigi tie zydai

taigi tie zydai portretas
tyciojas is Lietuvos.

Anonimas

Anonimas portretas
Sirinskiene reiketu vut is seimo nes jinai nieko neveikia susikurpe komisija i viena zmogu izizo atrodo kad kazkas ia naujo o ramuniuko ko nesikviecia pasiaiskint kiek prisipleses turi vargeta jinai eitu grindis pravalyt seime tai vis sis tas butu nauda

Vedrodėli, veidrodėli...

Vedrodėli, veidrodėli... portretas
Agne, pirmiausia derėtų tyrimus pradėti nuo Ramūno 26000 ha lietuviškų žemių aneksijos. Kitaip visi kiti "tyrimai" atrodys labai valstietiškai motyvuoti ir pritemti prie valdančiųjų poreikių. Tai kažkas panašaus į atvirą korupciją.

Širinskienė ne visagalė

Širinskienė ne visagalė portretas
Teisingai daro, kad neina pas Širinskienę "išpažinties"...ir aklam aišku, kad prieš rinkimus vyksta "dumblo" kilnojimas, opozicijos menkinimas, kriminalų ieškojimas.. yra teisėsauga- lai ji ir tiria...ar Širinskienė darbo nebeturi, kad po svetimus "triusikus" knaisiojasi? Lai Karbauskiuko "apatinius" patikrina- oi kiek rastų "mrdžiagos" ale visokiems komisijos tyrimams....Aš, kaip jos darbdavys,  už "šūdo malimo" ir "priešų ieškojimo" darbą norėčiau nemokėti atlyginimo...nurašyčiau tai kaip seimo nario papomokinė veikla- intrigų mezgimo būrelis...o tas dienas užskaityčiau kaip pravaikštas, nes užsiiminėja niekalais už mūsų pinigus...

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
ir tokie gali buti seime ,baisu, bardakas,jie ni uzka neatsako ,lietuvos CARAI,

geda

geda portretas
matyt dedule nurode anukeliui neiti nes juk apilk ju sutve tik priesai ir ne vieno draugo

chi chi

chi chi portretas
žino katinas ka i miltus prisiko..:D)

tėvas

tėvas portretas
Austėja neišleido...

Anonimas

Anonimas portretas
Ka ta sirinskiene tik lanzbetgiu gyvenimu domisi atrodo kad jai daugiau niekas nerupi gerai kad yra tokia mokykla dziaukimes kad protingai zmones masto tai lietuviam nepatinka jiem gerai karbauskis piliu ispanijoj prisipirkes is kur ir dar mazai o sirinskiene nori njkreipt demesi ir puola kitus dirbk ka nors o ne zmones puldinek be reikalo

Hmmm

Hmmm portretas
Štai matote išgama,kodėl nedaroma apkalta ir vyt tą benkartus lauk ir tiesiai į cype

Achkarike

Achkarike portretas
tik komisijas kuria , intrygas kurpia,kad atrodytu ,jog zemgrobio partija darbus didelius dirba ir tvarka daro Lietuvoje.

Kęstas

Kęstas portretas
Išvagia viską, nepalieka mūsų ūkio sutvarkymui nieko. Kokiuose Amerikos fabrikuose yra geresni atlyginimai ir kokios perspektyvos Lietuvai? "Amerikos konkurencinis pranašumas gamyboje - palyginti su mažo darbo užmokesčio šalimis, tokiomis kaip Meksika ir Azija, yra daugiau pridėtinės vertės ir vis labiau aukštųjų technologijų gamyba, pvz., transporto įranga (t. y. lėktuvai, traukiniai ir automobiliai). Šios darbo vietos duoda geriausius atlyginimus (62 400 JAV dolerių) sektoriuje ir nuo 2010 m. išaugo 32 proc. Priešingai, neilgalaikių daiktų gamyba, pvz., maisto, tekstilės ir popieriaus gamyba, auga lėčiausiai (vos 7 proc. Nuo 2010 m.) ir duoda daug mažiau algos ($ 43,500 per metus)." Kokios perspektyvos Lietuvai? Prastos. Deja, Lietuvos fabrikuose yra daugiausia neilgalaikių daiktų gamyba, pvz., maisto (Grybauskaitės sūreliai), tekstilės ir popieriaus gamyba. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių