Quantcast

Populiarumo reitingas: konservatoriai mina ant kulnų „valstiečiams“

  • Teksto dydis:

Opozicinė Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai pagal populiarumą beveik pavijo valdančiąją Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą (LVŽS), rodo šeštadienį dienraščio „Lietuvos rytas“ paskelbta „Vilmorus“ apklausa.

„Partijų eiliškumas yra toks pat kaip praėjusį ir užpraėjusį mėnesį, bet šį kartą tikrai sensacija: LVŽS reitingas nuosekliai mažėja, ir šį kartą mažėjo – jau šeštą mėnesį iš eilės, o Tėvynės sąjungos jau penktą mėnesį iš eilės auga ir šį mėnesį tos kreivės susidūrė. Pirmą kartą abi partijos turi faktiškai vienodą reitingą, realiai yra dvi pirmos partijos“, – BNS sakė „Vilmorus“ vadovas Vladas Gaidys.

Birželį atlikta apklausa atskleidė, kad už LVŽS ketina balsuoti 15,7 proc. (gegužę – 17,2 proc.), antroje vietoje esantys konservatoriai turi 15,5 proc. rinkėjų paramą (gegužę – 13,4 proc.). Trečioje vietoje lieka mažesnieji koalicijos partneriai socialdemokratai, turintys 10,7 proc. rinkėjų palaikymą (gegužę juos palaikančių buvo 9 proc.), ketvirtoje – opozicinis Liberalų sąjūdis, kurį remia 5 proc. rinkėjų (gegužę – 4,5 proc.).

„Vilmorus“ apklausa atlikta birželio 2-10 dienomis. Apklausti 1 tūkst. 35 respondentai.

„Valstiečių“ populiarumo mažėjimą rodo ir anksčiau šią savaitę paskelbti naujienų agentūros BNS užsakymu rinkos tyrimų kompanijos RAIT atliktos apklausos rezultatai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

deinis

deinis portretas
Mums ne reitingų reikia ,mes jų nevalgome ,duokit mums pigesnio sviesto ir lašinių o reitingais tegu maitinasi parlamentarai ,nes kitaip jie išsipiaus o mes taip liksime alkani.

raudoni

raudoni portretas
subinlaiziu koncervu daug
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių