Quantcast

Populiariausi – D. Grybauskaitė, V. Matijošaitis ir S. Skvernelis

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Kauno meras Visvaldas Matijošaitis ir ministras pirmininkas Saulius Skvernelis išlieka populiariausių šalies politikų trejetuke, rodo šeštadienį dienraščio „Lietuvos rytas“ skelbiama „Vilmorus“ apklausa.

Jos duomenimis, šalies vadovę kovą palankiai vertina 61,8 proc. Lietuvos gyventojų, o neigiamai – 21,9 procento. Praėjusio mėnesio apklausoje šie rodikliai atitinkamai buvo 65,7 proc. ir 20,8 procento.

V. Matijošaitį palankiai vertina 56,6 proc. apklaustųjų, vasario apklausoje jo reitingas buvo 56,4 procento. Nepalankiai Kauno merą kovą vertino 15,4 proc., o vasarį – 15,1 proc. respondentų.

kiek padidėjo premjero Sauliaus Skvernelio reitingas – kovą jis sulaukė 54,3 proc. palankių ir 23,7 proc. nepalankių vertinimų. Vasarį šie rodikliai buvo 49,8 proc. ir 27 procentai.

Į palankiausiai vertinamų Lietuvos politikų penketuką taip pat pateko užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

L. Linkevičių kovą palankiai vertino 47,8 proc., o nepalankiai – 16,6 procentų apklaustųjų. Vasarį šie rodikliai siekė 45,3 proc. ir 17,3 procento.

Seimo pirmininką kovą palankiai vertino 43,3 proc. apklaustųjų, vasarį – 46,7 proc., neigiama – atitinkamai 19,7 proc. ir 19,2 proc. respondentų.

Gyventojų apklausą dienraščio „Lietuvos rytas“ užsakymu visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centras „ Vilmorus“ atliko kovo 2-10 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vargas Kaunui

Vargas Kaunui portretas
Kokie nepraustaburniai įsimylėję Skvernelį ir Matijošaitį,rodo juos ginantys komentarai.Žemiausios kultūros,nesugebantys padoriai nei kalbėti,nei rašyti.Užuojauta Kaunui.

Tautos nelaimė

Tautos nelaimė portretas
Kad Grybauskaitė populiariausia, nesutiks tik visiški nuraudonavę vatiniai.Už tokį Matijošaitį galvas deda Kauno tamsuoliai.Bet Skvernelis...Visiškai nukvakusiam reikia būti,jei įsivaizduoja Skvernelį prezidentu-nei padoraus išsilavinimo,kultūros lygis nulinis,visiškai nemokantis ES svarbiausios kalbos.Tik gryniausiai savo interesams patenkinti Mtijošaitis ir Karbauskis stumia tokį nevykėlį į prezidentus.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ne tik Garliavos įvykiai gula ant jo sąžinės! Juk ir tarybiniais laikais dirbo baisiose Lietuvai struktūrose! O Matijošaitis su Skverneliu sukurs tendemą policinei valstybei įkurti! Juk dabar kurpiami įstatymai - apie valdžią gerai arba niekaip! Kas paneigs, kad nesvajoja abu sujungti Kauno m. su Kauno rajonu?! Ta nuojauta tokia akivaizdi! Lietuva - policinė valstybė! Naudingas teritorijų apjungimas/prasiplėtimas vardan lėšų taupymo! Kas paneigs?! Prisiminkite šį komentarą porai metų ...
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių