Quantcast

Politologas: V. Ušacko įvaizdis – aukšto lygio strategas, I. Šimonytė – arčiau žemės

Grįžti į straipsnį

Rock Show Wings

Rock Show Wings portretas
What's that man holding in his hand? He looks a lot like a guy I knew way back when It's Silly Willy with Philly Band Could be . . . . . Oo-Ee . . . .

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ušackas yra protingas,turintis didelę diplomatinio darbo patirtį ir tikrai galėtų būti puikus Prezidentas,žinoma,jeigu nesusineštų su konservatorių šutve.Kito tokio kandidato,šiandien nesimato.O ,apie Šimonytę net kalbėti neverta,

Artūras

Artūras portretas
kandidatai runkeliams....

anot -politologo

anot  -politologo portretas
Usackas sedi ant plintuso prispaudes po plintusu Simonyte...todel abu niekaip negali pakilt auksciau plintuso....

Kęstas

Kęstas portretas
Ušackas: teiginys, kad Rusija tuoj puls Lietuvą yra kvailas. "„Ar jūs tikrai tikite, kad Rusija užpultų NATO valstybę šiuo metu? Tai kam mes tada esame NATO? Kodėl mes įstojome į NATO? Nes mes tikime kolektyvinės gynybos garantijomis. Bet turime daryti viską, kad nebūtų sukurtos prielaidos čia įvykti kariniam konfliktui“, – I. Šimonytei atkirto V. Ušackas." Kyla logiškas klausimas, kodėl mes skolinamės, kad skirti ginkluotei daugiau, negu tam reikalauja NATO? Kam įvedėme atgyvenusią visuotinę karo prievolę? Kodėl Lietuvoje karo kurstymas pavirto patikimu politikų bilietu į politikų rojų? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Mass

Mass portretas
head is to big. Its closer to the ground

Galerijos

Daugiau straipsnių