Quantcast

Politinio sezono pabaiga: kas ką gavo?

Grįžti į straipsnį

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Pridėkim

Pridėkim portretas
Verta prie tų labiausiai prarūgusių pridėti Skardžių,Bastį ir t.t. ir t.t.

Be ateities

Be ateities portretas
Kol socdemai neapsivalys nuo tokių apipelijusių Šiaulienių,Sysų,Bradauskių ir panašių AMB-ininkų,tol ši partija be ateities.Juk jaunimas šioj partijoj tiesiog nematomas,o gal ir jaunimas persisisunkęs to raudonumo,kad jie nesiskiria nuo savo prarūgusių dėdulių ir tetulių tradicijų.Todėl tik kaip vienas lauke karys ir jaučiasi Paluckas.

o

o portretas
šitas berods lanzbergio anūkas, tai visus aplink save apšnekėjo, apmelavo, o jau toks patenkintas savimi

SOCDEMAI

SOCDEMAI portretas
NEISNYKS,TACIAU JIE TOKIE PURVINI,APSKRETE,APAUGE, SU SAVO VAIKAIS,VAIKAICIAIS SAVININKISKUMU, KAD JIEMS BUTINA VALYTIS,SVEISTIS,GRAMDYTIS IS PAGRINDU. VALYTIS NUO SENU PERDYLU, JU SAVININKISKUMO,GROBIKISKUMO IR PRADETI DORAI DIRBTI LIETUVOS ZMONEMS. DORAI DIRBTI VISAI LIETUVAI.

Galerijos

Daugiau straipsnių