Quantcast

Po M. Puidoko žinios R. Karbauskis prakalbo apie „Sirijaus“ sektos įtaką

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) vadovas Ramūnas Karbauskis sako, jog apie kandidatavimą į prezidentus paskelbęs Mindaugas Puidokas negalės likti nei frakcijoje, nei užimamose pareigose Seime.

Taip pat „valstiečių“ lyderis teigia už M. Puidoko paskelbtų ketinimų kandidatuoti į prezidentus matantis „Sirijaus“ bendruomenę.

„Mane labai stipriai gąsdina, kad už to kandidatavimo, kuris paskelbtas, yra feisbuko pranešimai žmonių, kurie šneka apie tai, kad čia „dievo apsireiškimas“ ir panašiai. Kiek žinoma, tie žmonės siejami su „Sirijaus“ sekta, feisbuke tai atvirai matosi“, – BNS pirmadienį sakė R. Karbauskis.

Mane labai stipriai gąsdina, kad už to kandidatavimo, kuris paskelbtas, yra feisbuko pranešimai žmonių, kurie šneka apie tai, kad čia „dievo apsireiškimas“ ir panašiai.

„Žmogų, kurį aš pažįstu ketverius metus, aš vargiai atpažįstu. (...) Aš pradedu įtarti, kad juo manipuliuojama gali būti, tai atsitiko viskas per du mėnesius, progresas tos būsenos akivaizdus ir jis plėtojasi“, – sakė „valstiečių“ vadovas.

Parlamentaras M. Puidokas paskelbė sieksiantis dalyvauti prezidento rinkimuose. Jis teigė sustabdantis savo narystę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungoje, tačiau liekantis parlamentinėje frakcijoje.

Pasak R. Karbauskio, tai yra neįmanoma. LVŽS kandidatu prezidento rinkimuose yra iškėlusi premjerą Saulių Skvernelį.

„Aš esu be galo nustebęs, jei žmogus sąmoningas tuo, ką sako, jis stabdo narystę partijoje, dalyvaus rinkimuose, o po to pasako – aš išliksiu frakcijoje, tai visiškas nesusipratimas, jam, matyt, ant lapelio neparašyta, kad jis negali likti frakcijoje pagal visą logiką“, – sakė LVŽS pirmininkas.

R. Karbauskio teigimu, M. Puidokas neteks ir pareigų parlamente. M. Puidokas yra Seimo Eurpos reikalų komiteto pirmininko bei delegacijos NATO Parlamentinėje Asamblėjoje pirmininkės pavaduotojas.

„Kaip tokioj būsenoj žmogus gali atstovauti frakciją institucijose, kongresuose, ne, jokiu būdu negali. Akivaizdu, kad tas klausimas bus sprendžiamas. Šioj situacijoj mes tikrai negalim leisti, kad tokioj būsenoj Seimo narys atstovautų Lietuvai“, – sakė R. Karbauskis.

39-erių parlamentaras M. Puidokas teigė sprendimą dalyvauti prezidento rinkimuose priėmęs sulaukęs raginimų kandidatuoti iš visuomenės atstovų.

Naujienų portalas 15min.lt yra skelbęs, kad M. Puidokas 2014 metais buvo vienas „Sirijaus centro“ steigėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai kaip bus?

Tai kaip bus?  portretas
Vienas galimai priklauso Sirijaus sektai, kitas-Kildišienes...

Kokia baisi

Kokia baisi portretas
ir negailestinga kova . Nejaugi Karbauskis galvoja, kad apšmeižęs gerb. Seimo narį M. Puidoką, daugiau pridės sau garbės laurų? Juk gerb. M. Puidokas LŽVS suvažiavimo Prienuose metu viešai kvietė Karbauskį laikytis pažadų, kuriuos jų partija davė rinkėjams ateidama į Seimą. Gerb. M. Puiokas labai pergyveno, kad nevykdomi rinkėjams duoti įsipareigojimai. Jis viešai kvietė Karbauskį diskutuoti šiuo klausimu. O Karbauskis, žinoma, įsiuto ir pradėjo keršyti sąžiningai savo pareigas atliekančiam Seimo nariui. Bet toks elgesys Karbauskiui garbės nedaro. Užuot padėkojęs už kritiškai išsakytas pastabas, jis KERŠIJA! Kas neseka visų įvykių, tai nežino ir tauzija nesąmones. Lietuvai reikia vedlio, kuris pasiruošęs ją vesti šviesos, tiesos, gėrio ir grožio keliu. Atsipeikėkime, Turime gerb. Seimoi narį Mindaugą Puidoką palaikyti, o ne drabstyti purvais kartu su kerštaujančiu Karbauskiu.

Liu

Liu portretas
Nebūtų Prunskienės,, anūkas,,, jeigu kitaip kalbėtų, jei kas ne taip-į durnyną...
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių