Quantcast

Išlindo yla iš maišo: partijos pinigai – G. Kildišienės mamai

Grįžti į straipsnį

juk

juk portretas
/runkeliai/ visados teisus nesvarbu kokio jie lygio moraliskai ir finansiskai o apklausos rezultatai akivaizdus ir raudonuoja /tarybiniais/ tempais...

elfas

elfas portretas
"VMI viską paaiškins, aš nieko nepasakosiu", taip kalba elfų išrinktas asmuo.Pasirodo ir išnyksta biografija, kurią nežinia kas ir kaip sukūrė, bet dauguma seimo narių jau spėjo susipažinti, o kolegijos vadovai spėjo atsakyti į klausimus. Vasario mėn. skrydis už Atlanto į konferenciją, kuri su turimom kompetencijom prasilenkia. Jei vadas tiesiai pasakytų, kaip yra, o moteriškė pripažintų, kad įsėdo ne į savo roges, seniai viskas būtų pamiršta, o dabar ši pora bus patyčių objektas ne tik internete, bet ir pačiam seime, net neabejoju. Reikia mokėti pripažinti klaidas, atsiprašyti ir jas ištaisyti, bet tai reikia daryti laiku, o ne toliau malkas skaldyti.

Pilietė

Pilietė portretas
Ko iš jo reikėjo tikėts, K.Prunskienės bendražygis, negi pamiršote.

:))

:)) portretas
taigi žiūrite TV ir ja tikite :) Karbauskis eina nuo vieno prie kito žurnalisto ir aiškina kas ir kaip yra su ta sutartimi :) manau TV ir yra viešas pasiaiškinimas rinkėjams :) tokiems "nesuprantantiems "' dar bus ir VMI pažyma :) ar vėl blogai elfams ? :) o mano šeima nebalsavo už "valstiečius" , o dabar tikėtina , kad balsuočiau , nes tokio , be pagrindo, puolimo ant žmonių seniai nebuvo :) pajudino nomenklatūrą ...

supratome

supratome portretas
VMI viską tautai paaiškins, gal net parašys, ar kažkas kažkur nuklydo, ar nenuklydo. Čia ne teismo salė su krūva advokatų ir prokurorų. Yra rinkėjai, yra žiniasklaida, o seimo narys yra viešas, ne privatus asmuo. Tai, jei jis nemato pareigos pasiaiškinti prieš rinkėjus, jis pats ir yra tas "elfas". Kas šiuo atveju priskaldė malkų ir tebeskaldo toliau? Mano šeima balsavo už šią partiją, bet dabar visi gailimės, kad buvom vedami gražių kalbų, o ne darbų. Gal dar tautinių kostiumų iš nekurios įmonės sulauksime, bet vargiai, ar jie bepadės.

:)))

:))) portretas
o kodėl manote, kad visi turi pildyti jūsų norus ? :) kodėl , jei elfai nesupranta , nesugeba įvertinti informacijos skelbiamos seimo puslapyje , kažkas turi jiems aiškintis ? :) Manau patys pučiate burbulą ir visus laikote kvailiais :) Jūs ir dabar nesupratote, todėl tokiems elfams aiškintis beviltiška - VMI paaiškins .....bet elfams vis tiek bus negerai :)))) apie aroganciją reikėtų patylėti , matėm , girdėjom :) nusiraminimo kėdutę turite ? :))))

nelaikykite visų kvailais

nelaikykite visų kvailais portretas
Ar mus visus laikote kvailiais? Nustokite vieną kartą pūsti arabus, kas paskelbė, kur paskelbė... Matė ir seimo nariai apie teisės studijas, kurių net nėra Vilniaus kolegijoje. Moteriškė buvo pašalinta iš kolegijos už skolą, taip buvo paskelbta per TV kolegijos atstovo. Sakė, pasakė-patys atsakytų į užduodamus klausimus tiesiai šviesiai, neišsisukinėdami ir būtų padėtas taškas. Dabar įpainiota net VMI į šį skandalą.Ar poreikis dėmesio, ar arogancija, kas trukdė rinkėjams atskleisti visas detales? Dar bjauriau, kad nesibodima net į mokslinę konferenciją skristi.Taip, ir anksčiau daugelis skraidė ten, kur nieko neišmano, bet ši partija deklaruoja labai aukštas vertybes, aukštus standartus, bet savo nariams tų standartų netaiko, ar mes kažko nesuprantame? Viena šneku, kita darau, trečia galvoju. Pritariu Maldeikienei, kad tegyvuoja naujas drakonas.

:)))

:))) portretas
o kokį lygį rodo pletkininkų komentarai :))) vargšai žmogeliai elfai :)))) Jokio argumento ar fakto , tik " viena boba sakė " :)))

nesuprantu " burbulų pūtėjų " :)

nesuprantu "  burbulų pūtėjų " :)  portretas
o kur skaitėte seimo narės Kildišienės biografiją ? jei ji nebuvo paskelbta seimo puslapyje ? :) Kur išskaitėte apsimelavimą ? :))))) ----„Seimo narės Gretos Kildišienės biografija Seimo interneto svetainėje nebuvo panaikinta, nes nebuvo paskelbta. Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamentas kiekvieno Seimo nario biografiją Seimo interneto svetainėje skelbia tik gavęs Seimo nario patvirtintą informaciją“, – nurodė Seimo ryšių su visuomene skyriaus vedėjas Artūras Zeleniakas.------ P.S. aš mačiau įrašą 2013–2017 Vilniaus kolegija, Aprangos technologijos ir verslas :))))) Dėl " skaidrumo " - Kildišienės mama sutartį dėl automobilio sudarė 2016 vasarį . Mama ne seimo narė , dukra dar ne seimo narė ir važinėja šiuo automobiliu ( čia tikrai jų asmeninis reikalas kodėl) Kas blogai ? Jūs neduotumėte savo dukrai ? :) Kildišienė seimo nare tapo tik po rinkimų spalio mėnesį :)))) mama yra privatus asmuo , kuris nuomoja automobilį :))))

Aš portretas
Kiek reikėjo prigaminti skarelių už 2000 eurų. Gal buvo pervedami pinigai už nieką. Sąskrydžio dalyviai galėtų pademonstruoti tas ypatingas skareles, o gal jų ir nebuvo. Tai sąžininga partija, tai skaidri, kaip krištolas.

Ffg

Ffg portretas
gales vadint ir toliau kaimynus ubagais.kaip motina paziures zmonem kiaimynam i akis.pati ubage is dukros vos neismaldos neskaidrios gyvenanti.parode savo 0 -nį lyfį abi

ne be nuodėmės

ne be nuodėmės portretas
Negi nesuprantat, kad skaudina ne tai, kad automobilis nuomojamas, skaudina melas ir kvailas užsispyrimas. Apsimelavo apie išsilavinimą, paskui užsispyrusiai tvirtino, kad tai jų asmeninis reikalas, kas ir kaip tą automobilį nuomoja. Privatūs reikalai būna šeimoje, ne seime.Patiko buvusio politiko pasisakymas, kad moteriškė priskaldė malkų, nes lenda visur, neįvertindama savo kompetencijų (čia sušvelnintai). Jeigu neturiu ką slėpt, tai neslepiu, nemeluoju, kur mokausi, koks mano išsilavinimas, na, nebent moteriškė net nežino pati, kur ir ko mokėsi ar dar tebesimoko. Tai rodo arba cinizmą, arba kvailumą.

DZORDZAS BUSAS

DZORDZAS BUSAS portretas
O MANE I NAUJAI STATOM KLAIPEDOS KREMATORIUMA AR PRIIMS?CIA TAI SVARBU,O KILDISIENE SU KARBAUSKIU ANTRAEILIAI DALYKAI.

Leonas

Leonas portretas
Sutinku su komentaru kur buvo pries tai..Nereikia jieskot keblu situaciju tokit tai partijai dirbt..Jai nors ir padavanuotu..Tai cia normalu..

eina sau , kokia "korupcija" :)))

eina sau ,  kokia "korupcija" :))) portretas
automobilio sutartis sudaryta 2016 VASARIO mėn , kada buvo rinkimai ? SPALĮ ? :)))) Ar jau vasarį Kildišienė ir Karbauskis buvo seimo nariai ? mama verslą 2015 m įkūrė :)))) Kodėl negalėjo ? Gal turėjo žinoti , kad 2016 spalį dukrą išrinks įį seimą , o 2017 m " elfams" pralaimėjusiems rinkimus , nuneš stogą iš pavydo ? :))) Ar panaudojo mokesčių mokėtojų pinigus ? Manau tai privatūs reikalai . "Šventieji " pamiršote matuzą , šriubėną navicką ? ir masiulis nieko nepadarė , tik pasiskolino pinigų automobilyje ir keli iš " viršūnėlės" turi specialiojo liudytojo statusą , nieko tokio ? skareles užsakė mamos firmai , siaubas :)))) o " auksiniai šaukštai " pirkti iš mortai dirbančių artimųjų , nieko tokio ? Ar šaukštai pirkti buvo iš privačių pinigų ? Ne.... Oi, " šventieji" , ant savęs rąsto nematote ....:)

Anonimas

Anonimas portretas
nu jau taip-jei jot į pragarą tai ant gero arklio...net ir motina praturteja.Bet čia ne taip svarbu.Domina Karbauskio verslas ir sąsajos su Moše-va čia privalo gudrutis milijonierius būti visiškai atviras prieš rinkejus.

milda

milda portretas
Politika visada buvo ir bus nesvari .

Petras

Petras portretas
Dabar reikia laukti apklausos kie procentų partija prarado dėl tos barakudos, kurią išsišiepes gina Karbauskis. Idiotizmas aukoti partiją dėl beraštės ponios.

Geda Karbauski uzsitraukei.

Geda Karbauski uzsitraukei. portretas
Manau partijos turi isilaikyti is nario mokescio.Nereikia mums dirbtinu reklamu,lankstinuku kainavusiu 700 litu.Lietuva maza ir vienas apie kita zinome.Lietaus ledais nereikia.Tada ir meiluzem ,ju mamaom nebus skiriama mokesciu moketoju pinigu.Juk is rasiniu suprantu,kad ponios pacios ubages,o gyvena ne pagal isgales.

pilietis

pilietis portretas
saziningu politiku lietuvoj nera todel 60 proc rinkeju ir nedalyvavo rinkimuose arba ateje sugadino biuletenius apie kuriu procenta viesai neskelbiama

kokie čia standartai?

kokie čia standartai? portretas
O kur išsamūs straipsniai, Jakilaičio kovinės pitbulinės laidos, makaraityčių, miliūčių, žeimyčių ir kt. draskymasis dėl E. Masiulio, Kėvišo, Mažeikių naftos, Snoro, atominės ir t.t., ir t.t.

Anonimas

Anonimas portretas
dabar žiniasklaida tik ir gasdina žmones pagal juos atrodo kad jau ir rusai puola ir kai ateina nauji valdantieji visada yra puolami,nes jie nori dirbti bet prieš tuos užsispyrusius užsisėdėjusius seimo narius sunku ką pakeisti gerai kad šiemet jų daug nebeišrinko gėriau tegul susimažina sau privilegijas ir seimo narių skaičių, bijo to daryti nes žino, kad mažesnis šansas patekti į seimą. per visas televizijos laidas Kildiešienė ir Karbauskis palikit tokį menkniekį ramybėje Žiūrėkit kur lietuvos žmonių milijonai išdrapstyti kas prisiims atsakomybę už tuos dalykus dirbkit nesiriekit juk mes jūs ponai išlaikome

Smaukaciu rojus Lietuva

Smaukaciu rojus Lietuva portretas
Eikit seimo piketuoti, o ne komentaru drozti.. Smaukaciai..

Pinokis

Pinokis portretas
Kur čia problema ar tuo labiau skandalas, nesuprantu ? Čia pralaimėję rinkimus iš musės dramblį daro. Pamanykit, kažkokį automobilį kažkam kažkas nuomoja. Seime sėdi. O kuo ji blogesnė už kažkokią Juchnevičienę ar Šiaulienę ? Senas bobas... Į ją bent pasžiūrėti malonu. Mes norėtumėm daugiau sužinoti apie Masiulį, Kėvišą ir Ignalinos atominės uždarymui išleistus milijardus... Negalima būtu kasdien po tris straipsnius tomis temomis ?

Tiesiog

Tiesiog portretas
Juk ne is pirsto lauztas senoliu patarimai. Niekada nepaslepsi 3 dalyku : Saules,,Menulio ir TIESOS ! Dar..geriau gyvenime Karti Tiesa..negu Saldus Melas. ..Melas turi trumpas kojas...jis visada parklups !!!. Protingas zmogus niekuomet nemeluos,nes melas visai netiketai islenda ir bado tol....kol islenda Teisybe. Teisingas zmogus niekada nemeluos,nes jis nori ramybes !!!!.Doras zmogus niekada neapgaudines,neparduos sazines,nes tai SAZINE..jo gyvenimo tikslas,vesti kitus I tiesa,sviesa...kad tiketu zmogumi ,o ne jo apgaule ir melais. Dabar visi matome ir zinome...kas yra Karbauskiai. ir Dalia sedintys..... Niekada neatgaus pasitikejimo. Zmones protingi...

funky

funky portretas
Matijošaičiui reikia nusifotkinti su Kildišiene su iškeltu nykščiu

AS

AS portretas
nuomones nepakeiciau, nes nekokios ir buvau apie siuos naujuosius "profesionalus".

expert

expert portretas
DEMESIO-vykdoma PROPOGANDINE ATAKA pries valdanciuosius,jos uzsakovai kaip ir aiskus,tai ta chebra,kuri padare Lietuvai simtus milijonu euru zala i.Beje,ko neeskaluoja Bilotaites keliones su meiluziu po Afrika darbo metu uz neaiskius pinigus,kur Masiulis,kaip Landsbergio uosvio vagystes praslydo nerandant nusikaltimo sudeties,,koncervu duju backos ofsorai,atomines uzdarymo milijonai-va kur reiktu gilintis puriasklaidai,o nenukreipti zmoniu demesio.........

kodel

kodel portretas
Niekas nesutvarko amb,palikimu....kur musu milijonai pas bufetava

Paulius

Paulius portretas
Tai lyg graži pasaka apie Jonelį(Ramūną) ir Gretutę.Susitiko jie turistiniame žygyje. Miške pasiklydo,nes ėjo be kompaso.Joneliui patiko Gretutė,nes ta gražuolė gražiai mezgė tinklus.Jonelis netyčia įsipainiojo į Gretutės tinklus.Šaunioji megzgėja padarė paskui svaiginančią politinę karjerą ,kad net buvusi vedusių vyrų kerėtoja B.Kristina pavydėtų.Gretutė dabar sėdi Seime greta Jonelio ir maloniai visiems šypsosi.Tik pasakos pabaiga neaiški,intriguota.Po žurnalistų - raganių sukelto triukšmo nesmagu mėgautis laime.Jis dabar tarsi tarp dviejų pabaisų mitologinių būtybių Scilės ir Charibdės.Jei sakys teisybę,priekaištaus nedorėliai Seime ,kad neištikimas žmonai,kuri dabar mėgaujasi gyvenimu važinėdama dviračiu Ispanijoje.Jei meluos,vėl blogai,nes reikės teisintis melagingais norais.Jonelis pasirinko antrą kelią-geriau protingas melas,negu neprotinga tiesa.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Karbauski gal pamirsai kam priklauso ziniasklaida? Mockui, vainauskui, kurie itariami prisidirbe, ir kitiems panasiems. Jeigu ziniasklaida diena is dienos rasys kad tu pedofilas, tai tu ir pats pradesi tuom tiketi juo nebudamas. Dabar ka tu pridariai? Tu sujudinai lietuvos gelezinkelius, kurie eilia metu buvo partiju karmuske. Tu sujudinai alkoholio ir vaistu magnatus. Tu uzdraudiai is parlamentiniu lesu parlamentaram pirkti automobilius, tu uzdraudiai girtuokliauti seime. Kiek tu dar toli eisi?

kancaras

kancaras portretas
siūlau mirties bausmę ją atliekant šieno vyniotuve.

Qqq

Qqq portretas
Kaseta milijonus vagia is valstybes niekam galvos neskauda.o CIA gatavi su zemem sumaisyti juk ir taip aisku politines intrigos.

Anonimas

Anonimas portretas
Mano nuomone apklausos "Ar G. Kildišienės istorija pakeitė jūsų nuomonę apie „valstiečių“ lyderį R. Karbauskį?" turėtų būti daugiau atsakymo variantų: *Pakeitė (kadangi dabar jau nebepasitikiu R.K.); *Pakeitė (kadangi dabar dar labiau pasitikiu R.K.); *NEPAKEITĖ (kadangi niekad NEPASITIKĖJAU R.K.); *NEPAKEITĖ (kadangi to ir reikėjo laukti iš R.K.); *KURIAI išties valstybei atstovauja minimasis: R..., L.... ar kitai; ir t.t. O šiaip tai, ką išsirinkom tą ir turim, juk demokratija. Ir aš labai stebiuosi žuvimis, kokios jos demokratiškos: vieną kart jos kimba ant tuščio kabliuko, kitą kart ant kabliuko uždedi gražiai susukto mėšlo - vistiek kimba, dar kitos griebia bet ką, jeigu tik kaimynė griebia...

ydos

ydos portretas
visi karai ir kyla del egoizmo, del noro pralobti, gobšumo. Baisios ydos, kurios nesiderina prie žmogiškumo.

jonas

jonas portretas
man rupi ,kodel dujos taip brangiai lietuva taip brangiai pirko ,kas ir kodel taip kvailai pasirase sutarti su Norvegais ,kur dingo Masiulis ,Kurlianskis /gal senaties laukia .Kur dingo rusai puola ?zurnalistai paskelbe zutbutine kova valsieciams-cia anukui dirva ruosia

Kaunietis

Kaunietis portretas
Visas šis triukšmas - konservatorių padėka Karbauskiui už Laisvės premiją Landsbergiui.

Raimondas

Raimondas portretas
+Gana knistis: bet kuriuo atveju Ramūnas šaunuolis. Ko nesiknisate prie komjaunuolės R.Juknevičienės , kiek ji keitė pavardes, kol tapo Juknevičiene? Anusauskas pakeitė moters spalvą, t.y metė žmoną, pasiėmė dukros amžiaus panelę. Ko tyli žurnaliūgos apie Razmos pasirinkimą? Ramūnai, nekreipk dėmesio į tą idijotų keliamą įtampą.

Kiaušinai

Kiaušinai portretas
Čia kažkas apie mėšlą užsiminė. Tai kad visą tautą yra šudvabaliai. Praktiškai visi lietuviai pagal svo mentalitetą yra šudvabaliai. Darbštus šudvabaliai, ne tinginiai, kuropščiai ir su užsispirymu krapštosi šuduose. Nei jokia čia ne paslaptis. Oj kiek buvo kalbų iš aplinkinių "oj,išrinksime, oj dirbs, oj bus gerai.." visada atsakydavau "nei kada dirbo, nei nuo rinkimų pradės, kaip visada bus skandalai ir razborkės.." Va ir čia šudas ir ten šudas, krapštome šudą toliau. Arčiau kadencijos pabaigos priims kelis šudinus įstatymus, Darbo kodeksą "pagerins", prostituciją legalizuos, kad rezonansas būtu ir Range Roveriai užsimirštu. Ir ateis sekantis klounai, iš tų pačių, tik su kitomis "skarelemis" ar "nezabudkom". :DDD Duokit man valia, aš jus visus sušaudyčiau. Ot tada kiti bijotu ir tvarka būtu.

Laimontas!

Laimontas! portretas
Pasakytu jog Kildisiene Karbauskio meiluze,ir visos problemos baigtusi,aisku pats Karbauskis tai turi pasakyti!

Nika

Nika portretas
Jei esat gudrus paaiskinkit,kaip vaikezas,1988 m baibes vidurine,jau 1990 m po 2 m isteigia Agrokoncerna,juk turi buti pradinis kapitalas. Vienu zodziu,cia irgi kaip su anukeliu,kaip su Masiuliu.Vienas kito verti ir beviltiska ieskoti teisingumo,nes yra toks posakis: durnas kas isrado teisybe,bet durnesnis,kas jos iesko.

mmartynas

mmartynas portretas
Keista jei skareles būtų užsakę Lazbergems prilausačioje įmonėje,ir važinėtu su kokia puvena nesvarbu gal vogta tai viskas būtų gerai?

Nika

Nika  portretas
Va ir teisuolis,kuris toks nera,galvojo,kad gales ka nori daryti,juk uz paslaugas reikia moketi,geriau but sumokejes pinigais,bet blogiausia,kad kazkokiai k. Duoda Agrokoncerno advokata bylinetis su jos vaiko tevu.,cia tai slykstu

Tomas

Tomas portretas
Eilini karta partiniu zurnalistai pucia burbula. Stoma slidu zalti prigavo svariai. O daba galimai galimai gali but bet gali ir nebut Duotu tas karbauskis ta jakilaiti myliutes ir visus klapciukus koncervu su liberalais teisman, tai pasibaigtu tos pastovios pievos. Apie Masiuli ir Zuoka buvusius Liberalu vadus abonentus norim daugiau zinot

Nuomone.Kitaip Lietuvos nebeliks kaip tokios.

Nuomone.Kitaip Lietuvos nebeliks kaip tokios. portretas
Jeigu viskas teisetai,automobilis parduotas isperkamuoju mokesciu koks skirtumas kam.Tik kelia abejonu kas moka ta mokesti.Galimai is partijai skirtu pinigu.Juk niekas tiesiai sviesiai neatsake.Paslaptis ir karbauskio ir Kildasienes ir jos mamos.Mat ji privatus asmuo.Bet mokesciu inspekcijai,prokuraturai privatus irgi atsiskaito.

Mi Ni

Mi Ni portretas
Tas, kas renge straipsni, truputi turetu pagilinti savo teisines zinias ... Nuo kada tokio pobudzio sandoriu privalo viesinti ir/ar regustruoti VI Registru centras ....nepykite, bet truputi nusisneketa....

Vytautas

Vytautas portretas
Eilinis noras sutrypti zmogu

tofaktas

tofaktas portretas
oi,kolaborante,kaip tu MUSU Lietuvos ne-my-li! uz kiek ir KAM toliau,pirdyla,stukini?

Aš portretas
Čia neklausimas, o provokacija. R.K. kaip yra suktas taip liko, nieko naujo

motinele

motinele portretas
pinigu ploveja

tai Gal

tai Gal portretas
Gražuolei, o ne gražuolIAI...

Gal

Gal portretas
Gal jau laikas Tai grazuoliai daiktus rinktis

kauniete

kauniete portretas
..kalta VISTA...POVO UODEGOS PANORO...(vista gimei-vista mirsi...).

rinkėja, kuri nerinko karbauskio

rinkėja, kuri nerinko karbauskio portretas
Ne, žmonės, reikia, kad KARBAUSKIENĘ pamatytume čia, kuri 'turėtų pasivadint KARBAUSKIO LIETUVA'

Seneliukas

Seneliukas portretas
Kam nepatinka komentarai lai pasižiūri į apklausos rezultatus, kurie tiksliai nusako Karbauskio vietą Lietuvoje.

Jūratė

Jūratė portretas
O ką ar ji tų skarelių nepasiuvo, ar koks brokas buvo?

Anonimas

Anonimas portretas
Gerbiamasis, mes neturime Karbauskio milijonų, mes nesibrauname į Seimą, mes pragyvename iš 350 EUR/mėn. Bet mes nenorime, kad pienburniai iš mūsų tyčiotųsi. Tegul ima šakes ir eina mėšlo kabinti.

Anonimas

Anonimas portretas
Skarelės!!! jezusmarija kas darosi, būtų bent jau ak-47 (kalšnikovo automatas) ar LSD (psichotropinė medžiaga) o dabar - skarėlės. Brrrrrr... reikėtų žalius valstiečius įvardinti kaip teroristinė organizacija, o gandrus išbraukti iš raudonosios knygos.

Faktukas

Faktukas portretas
Profesorius Landsbergis tinkamai įvertino žmones, kad jie runkeliai, tik jie be reikalo pasipiktino. Eilinį kartą matome kokia rėksnių tauta.. Įdomu kur dabar Matijošaitis kiš savo nykštį ? Gaila tik Seimo pirmininko Pranckiečio, kuris tikrai padorus žmogus.

L

L portretas
Gerbiamieji, visi kurie rašėt ir dar ketinat rašyti komentarus - VISŲ PASIŽIŪRĖKITE Į SAVE, o po kritikuokit ir teiskit kitą...

Faktas

Faktas portretas
Na, va, atsirado atsakymai į Karbauskio nutylėjimus. padarė kaip tipiškas snarglius. Štai ir po autoritetu ir visu mandrumu. Pinigų niekas neatims, bet kad žmogus - šiūkšlė yra akivaizdu. Tokio lygio politikui tai garbės nedaro. Uspaskichas su Paksu kažkiek padoriau vyniojosi. Karbauskis paskui Prunskienę atsidurs politikos savartyne. Tipiškas snarglius - pienburnis. Norima, kad patyčių nebūtų taip besielgiant. VTEK vadovas irgi iš politikos pirmos klasės dar neišsikrapštė. Jau beveik geriau alkoholikas Šustauskas, nei blaivininkas Karbauskis.

jie

jie  portretas
visi vienodi ir be sio kolektyvinio /lovio/ negali isgyventi nepasinaudoje /pirmumo/ teise/...

Violeta

Violeta portretas
Pirma nezinojot apie pinigus.ka jus tamstos,jau pries rinkimus butumet iskase net is po zemiu.bet negera kai skaitai ir supranti,kad siuo melu bandoma kvailinti zmones.baikit nes esat patys rukeliai ir avinai,juk zmones ne kvailiai

Galerijos

Daugiau straipsnių