Quantcast

Paaiškėjo, kas yra populiariausi Lietuvos politikai

Grįžti į straipsnį

Daiva Grigelyte

Daiva Grigelyte portretas
kiek galima knisti protą žmonėms? kas pasakė, kad jie populiariausi Lietuvoje? Vilmorus? taigi jau aišku, po tų isų pažymos skandalų, kas ir kaip valdo. negi ir vėl žmonės rinks tuos, kas ant tvoros? rinkite tuos, kuriuos mėgstte, net jei tai jūsų paprasčiausias kaimynas. sustabdyk rpo-neo-komunistinius rinkimus Lietuvoje!

alfūkas

alfūkas portretas
Koksiam kvailiui reikia būti,kad tikėtum girtų gaidžių plepalais...

SKVERNELIUI KRYSKA

SKVERNELIUI    KRYSKA portretas
Prisisnekejo pries Prezidente. Dabar nabent Karbauskis priims tijunu i savo dvara.

cia priejo [kas savaite] prie

cia  priejo  [kas  savaite]  prie portretas
Vilimorus padovanoto veidrodelio preZIUdente ir tare ;--- veidrodeli veidrodeli ar as ne pati reikalingiausia ant litchujanijos .....Gaidys is veidrodzio jai tare ;- tai taip tu pati reikalingaiusia [nes jau visi nax...j pasiusti ] bet is paskos ant savo skvernu lipdamas kabariojasi vienas policajus ,o jam is paskos krabo znyplem ysikirtes raito stora sikna antras policajus.....

visi 3

 visi 3 portretas
nuliai ,garbetroskos,vienas masinikem girias ir pora isasvaltuotu gatviu,kitas koks 'saziningas' policajus buvo ir turtu prikaupe,kita kokia garsi 'magnolija' net kaimynines tv rodyt pradejo jos darbus,isiziurit giliau ,visi 3 tuscia vieta.

Šlovė melui...

Šlovė melui... portretas
Kada baigsis šitas melas......kieno zadanijas rašomos....

...

... portretas
Tai kiek kainuoja vienas 'reitingo' procentėlis, ir kam reikia mokėt?

fe

fe portretas
jau bloga nuo tu ale apklausų ir to Matjošaičio ale politiko reitingų...koks jis politikas, jis ūkininkas, verslininkas, bet jau gink Dieve ne politikas, bet žiniasklaida beveik metai tą patį mala ir mala su tais reitingais ...nejaugi dalyvaujantys apklausose , kaip liaudies posakis sako- neskiria š.. nuo bandelės ?

Monika

Monika portretas
Iš minėtų kandidatų į prezidentus aišku realiausias kandidatas tai V.Ušackas -puikus diplomatas, o prezidentui tai labai svarbi savybė.

Nesuprantu Gaidzio sapalioniu

Nesuprantu Gaidzio sapalioniu portretas
Tipo pirmauja konservatoriu partija...kada ji isvys sita ju rupora.?Tik Gabrysreitinguose paskutinis.

To pensininkas

To pensininkas portretas
Jooo Nauseda reprezentuoja Lietuva? Bankus uzsienio reprezentuoja,zmogau tu, nieko nemastantis...

NA NA

NA NA  portretas
geriausias Lietuvos prezidentas būtu ,kuris deklaruotu ,kad padarys auditą po Grybauskaitės ir teroristinės landsbergio gaujos valdymo ,kuris iškels Grybauskaitei kaltinimus už jos praeities slėpimą ir Landsbergio kulto iškėlimą ,kuris po 1993 metų pučo pradėjo Lietuvoje valymą nuo Lietuvių, kas prieš landsbergis tas niekas ,prisidengę lozungu "rusai puola " vykdė savo kgbistinę užduotį naikino Lietuvą iš vidaus ir ttt,štai už tokį prezidentą balsuotu Lietuva ir grįžtu į LietuvĄ išvaryti Lietuviai .

Anonimas

Anonimas portretas
pensininke nusiprausk ožio myžalus nuo galvos su savo korunpuotais tvarto gyventojais,o pati šlykščiausia yra kgbistė ir kada bus panaikinta lietuvoje cenzūra

NA NA

NA NA  portretas
klausimas ,o kam paaiškėjo ,kad tie stumiami kandidatai į prezidentus yra Lietuvoje populiarūs Amerikonams ,Merkel ,kuri jau praranda pas save populiarumą ,ar rusams ,kurie vis dar prastumia savo kgbistų kadrus į Lietuvą ,ją ardyti ??????,,,,sėkmės rinktis prie sorošo lovio landsberginiams ,,,

N

N portretas
As irgi palankiai vertinu Matijosaiti. Bet i prezidentus jo niekad nerinkciau

Pensininkas ...protaujantis

Pensininkas ...protaujantis portretas
Mano protinga galva tiktu trys Lietuvos(didziavyriai) - Nauseda, kaip Lietuva reprezentuojantis lietuvis, didziai isvaizdus ir patiktu visoms Briuselio valdzios ponioms, Usacka- prityres diplomatas, gedos nepadarytu. O Matijosaitis- geras ukininkas, skaiciuotu kiekviena Lietuvos centa ir kilsteltu gyvenimo lygi. Reziume- o jeigu sujungtume siu vyru gerasias savybes viename asmenyje, tai Lietuva pralenktu Norvegija ir visi musu vaikai dirbtu Tevynei Lietuvai....deja , tai tik seno pensininko fantazija.....

baikit

baikit  portretas
su Matijosaiciu ,neis jis i jokius prezidentus ,netikiu ,vien del sveikatos reiketu vengti tos politikos ,netikiu

Anonimas

Anonimas portretas
kas tiki kgbistiniu ždanovietės melu,tas jau pats sau netiki,o tuo labiau,kad kgbistė populeri,gal jei raudonos žvaigždės,arba socdarbo kgbistės ordiną padovanokit,tuo blizgučius labai xaxolai myli

Na manau

Na manau portretas
Sekantis prezidentas bus runkeliu numyletinis-pingvinas,o krabas tures palaukti kitos kadencijos.

RRRRRRRRRRRRRRR

RRRRRRRRRRRRRRR portretas
N U P I R K T A netikiu ir nepatikėsiu m e l a g i u M E L A G I A I

AR GALI LIETUVA TIKĖTIS POKIČIŲ?...

AR GALI LIETUVA TIKĖTIS POKIČIŲ?... portretas
Vienareikšmiškai - NE. Pokyčių į teigiamą pusę sulauksime tik tuomet, kai dings iš horizonto IŠVERSTASKŪRIAI. Vienareikšmiškai - užzombinti landzberginiai dar dominuoja. Yra viltis, kad tie reitingai - eilinė KLASTOTĖ.

vyte

vyte portretas
patrolinam?

Na

Na portretas
As nematau nei vieno is ju prezidento.Jei jie bus,tikrai neisiu balsuoti.Na tikrai,nuo dusios ,nematau

rrr

rrr portretas
tik uz barana nebalsuokit,sio zenklo turetojai perejunai sukciai zulikai melagiai! baranu zenklo turetojai buvo napaleon,adolf,vladimir ir kiti valstybiu naikintojai,kam jums diktatorius reikalingas?!?

As pries

As  pries  portretas
Apsaugok Viespate nuo tokio prezidento kaip Skvernelis,galutinai Lietuva nuvarys.Jis padeda tik pedofilams. Visai nera uz ka balsuoti ,kaip i tarybiniais laikais, tie patys veidai. Rupinasi tik savimi.

Anonimas

Anonimas portretas
Man tai tas su akinukais neprosal.

Kęstas

Kęstas portretas
Kokio mums reikia elito Lietuvoje? Naujo ir drąsaus. Tie žmonės, kurie darė karjerą ir gerai gyveno prie ruso, kaip D.Grybauskaitė, V.Landsbergis, dabar bando įrodyti, kokie jie yra tikri rusofobai. Todėl jie sukėlė didžiulė rusofobinę isteriją. Visi kiti bijosi šio riksmo, todėl patys dalyvauja rusofobinės isterijos priepuoliuose.

Kęstas

Kęstas portretas
"Istorikas A. Kasparavičius teigia, kad Lietuva po 1990-ųjų kovo 11-os turėjo du šansus. „Buvo šansas tapti antrąja Suomija – tapti tiltu tarp Rusijos ir Vakarų. Dar buvo šansas tapti bunkeriu – tuo Vakarų bastionu prie Rusijos sienų. Mes pasirinkome antrą variantą, bet ne visi nori take bunkeryje sėdėti, milijonas jau išvažiavo. Amžinai sėdėti bunkeryje negalėsime, reikės iš jo išlįsti ir iš naujo apibrėžti lietuvybę, iš naujo pamatyti pasaulį“, – susirinkusiems knygų mugėje sakė istorikas." Kuo tas kenksmingas sėdėjimas bunkeryje konkrečiai pasireiškia? Ne tik didžiule emigracija. Jau rašiau apie stambiausių Lietuvos verslų naikinimą, kad pakenkti Rusijai. Bet kliūva mums visiems. Į dabartinę nemalonią ekonominių santykių situaciją Lietuva pirmiausia pateko dėl Krymo istorijos.

Kęstas

Kęstas portretas
"Visa ES nedaug nukentėjo nuo sankcijinių ir kontrasankcijinių ekonominių apribojimų prekyboje su Rusija, o Lietuvai maisto produktų embargo nulemti praradimai buvo daug didesni. Įdomu tai, kad Lietuvos elitas aktyviausiai agitavo už sankcijų Rusijai taikymą, nors būtent mes labiausiai nuo jų ir nukentėjome", – kalbėjo ekonomistas R.Rudzkis. Nes Lietuvos elitas gyvena gerai net tada, kai visa Lietuva skursta. Todėl, kai sutinkate kandidatus į Prezidento postą, Seimą ar europarlamentą, klausinėkite apie Rusiją. Jei tie kandidatai yra bailiai ir gieda tik D.Grybauskaitės nesąmones, apie tai, kad rusai puola, tai nebalsuokite už tokius kandidatus. Kitaip bunkeris, vadinamas Lietuva, greitai bus visai tuščias. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

duknius

duknius portretas
viksta cirkai tas gaidys nezino kaip i uzpakali ilisti tiesiog geda koks matjosaitis politikas jis pirk parduok

vyte

vyte portretas
populiariausi ,tai pedofilai.

juk

juk portretas
tai veidmainiska briuseline propoganda ir tarybine savigarba neatsiklausiant niekieno nuomones .......

ne politikas

ne politikas portretas
Apklausa raso, kokie populiariausi politikai. O V. Matijosaitis labai neseniai kalbedamas su zurnaliste, ir paklaustas savo nuomones apie Rusija, pabreze, kad jis ne politikas, ir nuomones neturi. Gal geriau nevadinkit sio asmens politiku, nes jis pats to viesai atsisake

Anonimas

Anonimas portretas
nevirskinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
prie brėžnevo,tai reiškia,kad brėžniavas pats sau medalius dalinosi,tai kad kgbistė kabintūsi,tai mat ją velnias,o kgbistė jau su savo korupcija ir melu netelpa jau jokiuose rėmuose

Anonimas

Anonimas portretas
Acha, ,,populiariausi,, patentuoti SVOLOCIAI. Lietuviu tauta JU NEKENCIA. Bek lietuvi nuo ju kuo toliau nes apvoks viduryje baltos dienos, tyciojasi, kursto kara ir NEAPYKANTA tarp tautu, kaimynu ir tarpusavyje. Vienu zodziu SIKA ant TAUTOS o sako kad DIEVISKA MANA krinta is dangaus.

reikejo

reikejo portretas
dar prideti venskiene

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Skaičiau porą komentarų, bus kaip prie Brežnevo. O gal blogai buvo? Vogė kas pritilpo ir netingėjo ir niekas nesiskundė. Dabar deja to nebus, nes viską išsidalijo, tapo nuosava,kapitalizmas, privati nuosavybė, visur apsauginiai, kameros, tvoros. Tai bus kol nesukilsim, galaskim broliai dalgius. mes gyvename poligone ir mums būtina pašalinti ir uždaryti "Rusai puola" propagandistus, kitaip bus amen.

burokėlis

burokėlis  portretas
kai baigs vargus baltrūmyje,tai galės eit dainuot pas bunkelę-bus solistė,aprengs su seksovais naktinukais ir galėsime džiaugtis ir būsime labai pamaloninti?

Aksioma

Aksioma portretas
noriu visiems priminti 2 dalykus:1.Visų tų populiarumo tyrimo ir nustatymo "artelių" darbas yra, švelniai tariant, abejotinas;2.Argi dar neįsitikinote kaip lietuvis balsuoja?Taigi viena sako, kita-daro.Ką pranašavo tie patys populiarumo tyrėjai prieš praėjusius seimo rinkmus?

Anonimas

Anonimas portretas
dar gerai,kad raudonų žvbaigždžių nekabina,kai brėžnevui kgbistei

prastai su ta

prastai su ta portretas
Lietuva. Perspektyvos liūdnos ...

jo

jo portretas
Tik ne matijosius,geriau padidintu algas zuvines darbuotojams

Paskaitę

Paskaitę portretas
mūsų komentarus, visi šitie populiarieji galit nuleist savo ginklus ir nusiramint. Jūsų ši užduotis nelaukia. Galit išlikt ramūs ir nesiruošt jokiai kovai.

Anonimas

Anonimas portretas
Paaiškėjo, kas mėgina formuoti visuomenės nuomonę. Vilmorus.

Anonimas

Anonimas portretas
na ką jūs durni ar ką,kokie čia reitingai gali būt ir kas ko klausia,sėdi tenkgb klipatų senų šaika ir tauzija nesamones,cenzūrą įveda,netik,kad televizijom,bet net jau ir prodom,tai to jūs čia stebitės,tarybiniais metais,kas buvo populiariausias tarybų sąjungoi,brėžnevas,o dabar kgb kuosa

Anonimas

Anonimas portretas
tai aišku,kad matijošaitis,o kgb kalei europa pinigų nedavė ir neduos,kol lietuvoje bus cenzūra

Meluoti reikia mokėti....

Meluoti reikia mokėti.... portretas
Reitingai pagal konservatorių apklausą......daryta jų partijos viduje...

Nuobodu

Nuobodu portretas
Niekada nematau reikalo burnoti prieš Grybauskaitę. Geriau išmintingai patylėti, bet... tikrai nėra, kad ji būtų populiariausia. Nes taip išeitų, kad lietuviui svarbiau priklausomybė nuo Vakarų, rizikuojant savo ir savo artimųjų gyvybėmis mūsų žemė pavertus galimai branduolinio karo poligonu, nei neutrali užsienio politika, kuri kur kas mažiau grąsintų galutiniu žmonijos sunaikinimu. Bet tai pamąstymai. Faktas yra nekintamas: apklausų rezultatai visada ir visur surašomi priklausomai nuo užmokesčio dydžio. Klausinėti realių žmonių ir neapsimoka, ir rizikinga. Nes jų nuomonės galėtų pakreipti LT istorija oligarchams nepalankia linkme.

oooooch

oooooch portretas
Tik idomu, kas ir kur daro apklausas???, nei manes, nei vieno mano pazystamo, zinomo, kaimyno..., niekados niekas nieko neklause !, bet vyksta apklausa ?ir ,,zmones'' ,,balsuoja'' ,,isrenka'' idomu kas tie zmones?, nes niekas nezino nieko, taip kaip ir su stojimu i ES , zmones ,,norejo'', zmones ,,balsavo''. Geriau rasykit MES NUSPRENDEM !......

tam --nauseda--

tam  --nauseda-- portretas
Nauseda pamate ,kad jo reitingai taip pakilo ,kad net plintuso apacia pasieke -todel Gaidziuj daugiau uz reitingus nebemokes...

nesuprantu tk vieno

nesuprantu tk vieno portretas
is kur tokie skaiciai,ir kas tose mistinese apklausose dalyvauja,jei puse tautos ju nepalaiko.cirkas.

Nuosėda

Nuosėda portretas
Keista, kad Gaidys pamiršo šį kartą Gitaną Nuosėdą. :DDD

NU nu

NU nu portretas
Labai tinkami karvauskio tvartam mėžti

tik nereikia durninti

tik nereikia durninti portretas
Nėra tų didelių procentų Grybauskaitei,tegu baigia klastoti ir kurti tuos reitingus iš pilvo.Galit rašyti,o žmonės turi savo nuomonę,ir nė kiek neabejoju,kad rinkimų rezultatai buvo pakoreguoti.

suprantama

suprantama portretas
Gaidys nenorėdamas prarasti šiltos vietos savo darbdavį viada kels į pirmą vietą

cia taip vertina Vladas Gaidys

cia  taip  vertina  Vladas Gaidys  portretas
jis ir reitingus jiems sukuria ,jis juos ir reitinguoja .... manau visos tautos nuomone RADIKALIAI skiriasi nuo Gaidines ta parode rinkimai ..kada didziausiu Gaidzio reitingu turetoja , perrinkimuj antrai prezidento kadansijai tesurinko 8% balsu ...bet visvien ,,,,,VIENINGAI,,, buvo isrinkta antrai kadensijai ,reikiamus balsus 11 maisu surinko ir surankiojo siukslyne pats nepakeiciamas Vaigauskas....

Nejuokaukit

Nejuokaukit portretas
Ir prie dabar Lietuvoje esamo režimo, kai knygos išiminejimos iš spaustuviu, kai ibauginimui atliekamos kratos 3-cia val. nakties, kai nurodama kokia TV žiureti kokios ne. ir t.t. Ar galima tiketi kažkokia apklausa ????

julija

julija portretas
Noreciau kad Neringa Venckiene butu LT prezidente

tokios apklausos rezultatus

tokios apklausos rezultatus portretas
nesunku pakeisti kad populiariausias lietuvoje Sustauskas ,zinoma turi but labai labai ''protingas''ir zinoti kam pakisti anketas.

koks turėtų būti būsimas prezidentas

koks turėtų būti būsimas prezidentas portretas
Tai rimta problema, nes tikrai nėra ir nebus už ką balsuoti prezidento rinkimuose. Iš šitų žmonių ir iš kitų, kurie šiame straipsnyje nepaminėti - nėra tinkamo kandidato. Jei, neduok Dieve, papultų Skvernelis - grįžtų Brežnevo laikai. Matijošaitis, kiek girdisi, nesibalotiruos, Nausėda - nieko nežinome apie jį ir jo nepažįstame. Tai turtingas, gražus, tylus, dar daug perkasi knygų, tik nežinia ar jas paskaito, žino kada palūkanos bankuose kils, kada kris...Ir viskas, bet ar yra tai, ką turėtume žinoti apie būsimą prezidentą? Tą patį galėtume pasakyti ir apie kitus pretendentus: Ušacką, Pavilionį... Ką svarbiausia turėtų pasakyti būsimasis pretendentas į prezidentus: už kokią Lietuvą jis pasisako? Ar už nacionalinę, savarankišką valstybę ES sudėtyje, ar už globalią, bebaigiančią išsivaikščioti Lietuvą? Už ar prieš dvigubą pilietybę ir vienalytes santuokas. Svarbus Lietuvių kalbos išlikimas - tai patys svarbiausi klausimai būsimam prezidentui.

Nuomonė

Nuomonė portretas
arba tie reitingai, kaip reklama, užpirkti, arba lietuviai- idiotų kraštas. Dauguma inkščia, kad yra išnaudojami, maži atlyginimai, o balsuos už šykštuolį oligarchą, kuris pukuojasi savo turtais, kai tuo tarpu neapsikentę jo darbuotojai bruzda dėl kasdien nežmoniškai nulupamo kailio. ?

Tam "skirkit"

Tam "skirkit" portretas
Kur jūs radote tokių debilų, kurie už Grybauskaitę balsuotų dar ir dar...? Tai rodo, kad visai žmonėms išplautos smegenys. Ši prezidentė yra pati silpniausia ir blogiausia per visą Lietuvos nepriklausomybės laikotarpį. Ar ji pertvarkė teisėsaugą? - kas jai tiesiogiai priklauso. Ar ji gina Lietuvos interesus Europoje? Vidaus politikoje kelia tik sumaištį, kiršinimą ir nieko vertingo nepadarė. Išoriškai visiems išliks įsimintina, kaip nerūpestinga, žaidžianti su vaikučiais, pozuojanti Kaziuko mugėje su verbomis ir t.t. lyg Lietuvoje nebūtų problemų.Tai tuščiaviduris žmogus, įsivaizduojantis save, kad yra Anglijos karalienė. Už nieką neatsakinga, iš savęs nieko nereikalaujanti ir po savęs paliks visiškai dvasiškai nustekentą, supjudytą Lietuvą.

Atsibuskit

Atsibuskit portretas
jūs žmonės!!! Koks Matijošaitis ir koks Skvernelis??? Apsaugok Viešpatie nuo šitųųųųų..., o nuo priešų apsisaugosiu pats.Žmonės galvokite, kol nevėlu!!! Ką jie gero duos? Nieko. Tik sau pasidarys. Abu milicininkai, norite , kad Lietuvą valdytų? Jus valdys, bet ne Lietuvą. Sau tik į istorijæ įeis, bet ne daugiau.

dievas ir velnias

dievas ir velnias  portretas
salia stovetu tai lietuvis vis vien velnia issirinktu.FUI FUI FUI.

kokiu reikia buti neismaneliu

kokiu reikia buti neismaneliu portretas
kad populiariausiu issirinkti verslinyka kur nuo tokiu kaip sis lietuviai palieka lietuva.

Nuomone

Nuomone portretas
Nlb suprantu kas ta Ponia su melyna uniforma palaiko ka ji nuveike gero ,ja tik rusas puola ir reik tanku pirkt o kad LT bardakas tai ji nemato medicina merdeja, svietimas merdeja, darbo liaudis merdeja, jaunimas pabego ir bega kokios cia apklausos melas ir dar karta melas.Netikiu kad ji geriausia .

Skirkit.

Skirkit. portretas
Atsiprasau .Matijosaitis ismazos raides klaida.O versiu tautai tokie kuriuos patys sako skriaudzia,mazas algas moka labai patinka,kaip Matijosaitis.

Skirkit.

Skirkit. portretas
Lietuvos Prezidente saunuole.Kiek teko kalbeti jei dar galetu Grybauskaite save kelti tai dauguma balsuotu uz ja.O matijosaitis verslininkas,o ne politikas.

ALGIS

ALGIS portretas
Kaip prezidentė nebus pirma , nes neišlenda iš reklamų .Tarybiniais laikais buvo įvykis ,jeigu per televiziją kalbėdavo partijos 1-asis sekretorius , viską metę žmonės eidavo žiūrėti , o dabar prezidentė REKLAMOS ŽVAIGŽDĖ . , .

Galerijos

Daugiau straipsnių