Quantcast

Paaiškėjo kandidatai į laisvą Seimo nario vietą Zanavykų apygardoje

  • Teksto dydis:

Penktadienį baigėsi terminas pateikti pareiškinius dokumentus Vyriausioji rinkimų komisijai (VRK) norintiems kandidatuoti į laisvą Seimo nario vietą Zanavykų apygardoje.

Seimo nario vieta atsilaisvino, kai Zanavykų apygardoje išrinktas Mindaugas Bastys atsisakė parlamentaro mandato.

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informavo, kad iki 17 val. pareiškinius dokumentus pateikė Vigilijus Jukna (Darbo partijos kandidatas), Paulius Visockas (Lietuvos socialdemokratų partijos kandidatas), Irena Haase (Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų kandidatė), Haroldas Glauzeris (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio kandidatas), Giedrius Surplys (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas) ir save išsikėlęs kandidatas M. Bastys.

Seimo nario rinkimai Zanavykų apygardoje numatyti rugsėjo 16 dieną. Ši apygarda apima Šakius bei kelias Kauno bei Vilkaviškio rajonų apylinkes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Konstitucija skelbia kas Seimo nario kadencija - 4 metai; tokie Konstitucijoj nenumatyti 'rinkimai' pažeičia TEISĖTUS kandidato lūkesčius... beje, ir rinkėjo, tik dėl to jis tame farse ir nenori dalyvaut.

Veronika

Veronika portretas
Jau visiškai nebesuprantu, ar tas žmogėnas Bastys visiškas debilas ar tik išgama kiaulės akimis. Prisidirbus iki ausų - ir vėl lįsti į Seimą - kas gali būti šlykščiau? Bet tokie sovietmečio ir komjaunimo išugdyti tarakonai, net nežino, kad yra toks dalykas, kaip sąžinė, juolab, kad niekada tikriausiai neteko ja pasinaudoti.

Oskaras. Nuomonė

Oskaras. Nuomonė portretas
Prisidirbęs, o vėl lenda į politiką. Kas už jį balsuos? Nebent euro ar buteliuko trokštantieji, kolonistai ar jų vaikai, strybų vaikai ir anūkai?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių