Quantcast

P. Gražulis: saugumiečiai persekiojo mažiau nei šių laikų teisėsauga

  • Teksto dydis:

Seimo narys Petras Gražulis stos prieš teismą dėl piketo prie prokuroro Irmanto Mikelionio namų.

Politikas vasario 7 d. turės liudyti Vilniaus apygardos teisme.

„Gavau šaukimą į teismą, kuriame turėsiu liudyti byloje dėl tariamo trukdymo prokuroro veiklai. Priminsiu, kad piketavome taikiai, nepažeidėme viešosios tvarkos ir kitų teisės aktų. Vadovaujantis Lietuvos prokurorų uolumu, Amerikoje, už piketus prieš prezidentą D. Trampą, turėtų būti iškelta keli tūkstančiai bylų, tačiau JAV teisėsauga supranta, kad piketai yra demokratijos išraiška. O Lietuvoje viskas atvirkščiai: iškeli galimai korumpuoto prokuroro "žygdarbius" į dienos šviesą - gauni bylą pats. Net po 1987 m. mitingo prie A. Mickevičiaus paminklo tuometiniai saugumiečiai persekiojo mažiau, nei šių laikų teisėsauga“, – socialiniame tinkle piktinasi politikas.

„Tvarkiečiai“ P.Gražulis, K.Komskis ir V.Vasiliauskas piketą prie prokuroro namų surengė 2016 metų kovą. Seimo nariai taip reagavo į I.Mikelionio pareiškimą, kad prašys Europos Parlamentą panaikinti tuometinio partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderio europarlamentaro Rolando Pakso neliečiamybę galimos korupcijos byloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Gražulis teisus . Kai Bangladenas kakojo į vystyklus , ir buvo nekaltas kūdikėlis . Po rugsėjo 11 reikalai pasisuko mums visiems žinoma linkme. Petriukas kažkada padarė keletą žingsnių vertų pagyrimo ir jo nuopelnai neužmiršti. Bet nepriklausomos Lietuvos laikotarpiu krečiamos šunybės reikauja šuniškos bausmės. Tad ,Petriukai , kad liktum teisingas prieš save , užsidaryk kur nors vienuolyne ir plak save bizūnu, ir negadink oro, kaip dabar, viešumoje.

...

... portretas
Tu geriau gėjų saugokis!!! :D (ar jie tau jau su teisėsauga susitapatino?)

Vikas

Vikas portretas
Tikriausiai pedofilu klanas?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių