Quantcast

P. Gražulis organizuoja konservatorių psichinės sveikatos gydymą

Seimo narys „tvarkietis“ Petras Gražulis susirūpino dėl psichinės sveikatos būklės Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijoje.

Todėl radikaliais pareiškimais garsėjantis parlamentaras siūlo Seimui paprašyti Seimo Priklausomybių prevencijos komisijos, pasitarus su atitinkamais Seimo komitetais ir Vyriausybės institucijomis, „organizuoti nemokamos psichologinės ir (ar) psichiatrinės pagalbos teikimą, o esant reikalui - stacionarų gydymą Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovams“.

Beje, politikas visai nejuokauja, nes Seimo posėdžių sekretoriate jis įregistravo Seimo rezoliucijos projektą „Dėl veiksmingos pagalbos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijai suteikimo“.

Jame siūloma konstatuoti, kad daugelis pastarojo meto Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovų pareiškimų ir veiksmų „turi akivaizdžių klinikinių paranojos, persekiojimo manijos ir šizofrenijos požymių“.

„Seimas, (...) reikšdamas susirūpinimą dėl psichinės sveikatos būklės atskiroje Seimo frakcijoje; pripažindamas visų Lietuvos Respublikos valdžios institucijų atsakomybę ir prievolę prisidėti prie šios sudėtingos sveikatos ir socialinės problemos sprendimo, kviečia Seimo Priklausomybių prevencijos komisiją, Seimo Sveikatos reikalų, Teisės ir teisėtvarkos, Socialinių reikalų ir darbo komitetus ir Lietuvos Respublikos Vyriausybę prisidėti prie Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos problemų sprendimo“, - sakoma P. Gražulio parengtame rezoliucijos projekte.

Jame taip pat prašoma Seimo valdybos suteikti Seimo Priklausomybių prevencijos komisijai reikalingus papildomus išteklius šiai užduočiai atlikti.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dykaduonis

Dykaduonis portretas
Palangos mergaičių apsėklintojas,Seimo dykaduonis Gražulis, rinkimuose,kaip taisyklė, deda didžiausias viltis būtent į psichinę rinkėjų negalią - silpnaprotiškumą,renkant dykūną į Seimą.

Rikas

Rikas portretas
P.Gražulis suviduriavo. Linkime pasveikti

psihikos gydimas konservatoriams nepades

psihikos gydimas konservatoriams nepades portretas
reikia izoliuoti nuo visuomenes nes kelia pavoju aplinkiniams .
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių