Quantcast

Opozicinių Seimo socialdemokratų frakcijos seniūnu tapo J. Sabatauskas

Seimo opozicinės Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnu antradienį išrinktas Teisės ir teisėtvarkos komiteto narys Julius Sabatauskas. Jis pakeitė metus šiame poste buvusį Juozą Oleką.

„Prieš metus, kai Seime susiformavo socialdemokratų frakcija be atskilusių ir iš partijos pasitraukusių narių, buvo sutarta frakcijos vadovybę rinkti rotacijos principu. Dabar seniūno estafetę perduodu buvusiam pavaduotojui J. Sabatauskui“, – frakcijos pranešime spaudai cituojamas J. Olekas.

J. Sabatauskas tikisi, kad „seniūnų rotacija duos ne tik daugiau demokratijos, bet ir įkvėpimo“.

„Keičiantis vadovams atsiranda daugiau „šviežio“ požiūrio, pajėgų“, – pranešime spaudai sako J. Sabatauskas.

Naujojo socialdemokratų frakcijos seniūno J. Sabatausko pavaduotoju išrinktas Algirdas Sysas.

Socialdemokratų partijos frakcija Seime turi aštuonis atstovus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikėtina

Tikėtina portretas
Pasirodo,Sabatauskas išrinktas į Seimą ir šią kadenciją.Kažkoks labai tylus pasidarė.O apskritai malonu,kad jis paliko tuos susenusius bebrus,visą buvusią LSDDP.Manau, kitoje kadencijoje nė vieno iš tos buvusios bebrų LSDDP neliks nė vieno.

Vyt jį reikia von kuo greičiau!

Vyt jį reikia von kuo greičiau! portretas
Tiek metų sėdėjo seimo teisės ir teisėtvarkos komitete pirminiku - l.svarbioje teisėtvarkos reguliavimo vietoje.Nieko nedarė tik bezdėjo ir beretiniam su dėžutiniais užpakalius laižė. Kas dedasi mūsų teismuose, prokuratūroje ir kt.šios srities institucijose!... Va, klxoznikė Širinskienė atėjus į šito niekalo vietą kai pajudino viską parlamentiniais tyrimais, tai korumpuotu šeškų spiegimas pasiekė atokiausius mūsų šalies kampus...Ką tas liudija? ____KOKIE DEBILAI RENKA ŠITĄ SABATAUSKĄ?!!!

Anonimas

Anonimas portretas
malasi kaip sudas eketej.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių