Quantcast

Opozicija neleido R. Karbauskiui pateikti pataisų dėl vaikų teisių

Grįžti į straipsnį

natalija

natalija portretas
kodel valstieciai nesusirinko i toki rimto klausimo balsavima vis daugiau tenka valstieciais nusivylti

N

N portretas
Opozicija neleido nes G.Labdsbergis už norveišką nukopijuotą įstatymą už vaikų grobimą ir už didelius pinigus atidavimą užsėniečiams.Kurie prieš pataisas ,tai susiję su pedofilų klanu ir tikslas vienas naikinti Lietuvą, už didelius pinigus.Paskaitykite tiesos.lt ,ten dar sąžinės turintys žurnalistai rašo tiesiai ,šviesiai ir teisingai su visomis pavardėmis ir kas ką daro,kiek mūsų seime vaikžudžių sėdi.Karbauskio pataisos teisingos,nes jis sąžiningas žmogus.

Anonimas

Anonimas portretas
Su kauniečių šeima išdarinėja patyčias,tampo po teismus.Kraugerių kompanija,čia taip noras tuos vaikus atimti,taip ir šakalienės pasisakymuose,kad ji kovos iki galo.Kas ji per velnias,kad taip stengiasi tuos vaikus atimti,ant tiek ji veikia tėvus psichologiškai,kad tikrai galima iš proto išeiti,o ką ji padarė vaikams.Jie turėjo tokį šoką,kad gali visam gyvenimui atsiliepti.O ir vėl skubina visokias pataisas padaryti skubotai.Matomai spaudžia iškrypėliai ar nusikaltėlių prekiaujančiais vaikais.Palikite ramybėje tą kauniečių šeima,ir paviešinkite kas tai juos iskundė,kodėl neparodo.Jam turi būti iškelta byla už tokius šmeištus ir negalima tylėti.Visiems tėvams reikia kovoti už savo vaikus,vaikai priklauso šeimai,o ne tiems vaikvanagiams.

petras

petras portretas
Ramunai pirmyn ,kas valdancioji dauguma...

opozicija --konservatlyberastiniu keksiu gauja

opozicija --konservatlyberastiniu  keksiu  gauja portretas
kuri sukurus anstoliu ,stukaciu, vaikiagrobiu , vaiku pardaveju ,gaujas niekados nebalsuos --DEL VAIKU APSAUGOS PAEMIMO IS TEVU TAISYKLIU SUGRIEZTINIMO , opozicija --TAI LIETUVOS DEGRADU SAJUNGA-SUTVE

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ką gali pasiūlyti vaiko gerovei,pats neauklėjęs savo vaikų?Jis gali pasiūlyti tik kaip ir už kiek nusipirkti vaikų ir jų motinos tylėjimą.

Nebesupran´tame

Nebesupran´tame  portretas
Kas Valdo Lietuva dabar?

klaiku ir vėl seimo OPOZICINIAI

klaiku ir vėl seimo OPOZICINIAI  portretas
O Džiugeliui "nieko tokio " , kad šis klausimas sulaukė labai didelio Lietuvos gyventojų susidomėjimo ? Man dzin tos nevyriausybinės ... " Nieko tokio " , kad jaučiamės nesaugūs dėl savo vaikų ? Artėja rinkimai , turime progą šluoti iš visų valdančių pareigų , visus priklausančius seimo opozicinėms partijoms - liberalieji, konservatoriai ir paluckininkai , o Džiugeliui ,mano nuomone , turėtų būti gėda . Šluosiu ir Džiugelį ...... Gėda būti tokiam nejautriam vienam iš labiausiai turinčius vaikus jaudinančiam klausimui . Manau reikėjo spręsti skubos tvarka ....nesaugumas už vaikus liko , o toks "jautrus " seimo narys kuruoja neįgaliųjų klausimus ? Koks Karbauskis buvo teisus dėl Džiugelio ......

matosi kaip

matosi kaip portretas
opozicija rupinasi vaikais .grobikiskas istatymas PRIVALO BUTI ATSAUKTAS NEDELSIANT ,

Galerijos

Daugiau straipsnių