Quantcast

Opozicija inicijuoja nepasitikėjimą Trakų meru V. Zaliecku ir jo komanda

  • Teksto dydis:

Trakų rajono savivaldybėje vėl norima keisti valdžią - opozicija parengė nepasitikėjimo pareiškimą meru socialdemokratu Vytautu Zaliecku ir jo komanda.

Devyni opozicijai priklausantys politikai įteikė nepasitikėjimo pareiškimus meru, vicemeru Voitechu Vinskevičiumi, savivaldybės administracijos direktoriumi Renatu Dūdžiu ir jo pavaduotoja Vitalija Burdiene.

„Esame įsitikinę, kad meras Vytautas Zalieckas  nesugeba konsoliduoti demokratiškai išrinktų atstovų - tarybos narių bendram konstruktyviam darbui“, - rašoma nepasitikėjimo pareiškime.

Kaip BNS sakė vienas iš jo autorių liberalas Vincas Kapočius, meras kol kas nepaskyrė neeilinio tarybos posėdžio datos. Tai jis privalo padaryti per 14 dienų. Nepasitikėjimas pareikštas liepos 22 dieną.

Norint atleisti merą iš pareigų, per slaptą balsavimą už tai turi balsuoti ne mažiau kaip 13 tarybos narių. Trakų savivaldybės taryboje dirba 25 politikai.

V.Kapočius BNS sakė, kad viliasi, jog per slaptą balsavimą mero atstatydinimą palaikys ir kai kurie valdančiosios koalicijos atstovai, tačiau kol kas jis atsisakė atskleisti galimus sąjungininkus.

„Prasidės spaudimas, terorizavimas tų žmonių“, - teigė jis.

V.Zalieckas Trakų meru išrinktas praėjusių metų sausio pabaigoje. Jis šias pareigas užėmė prieš tai nepasitikėjimą pareiškus tuometiniu meru V.Kapočiumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.mnv

.mnv portretas
Kiek cia galit rasineti ta pati. Negi neaisku del ko ji nori nuimti?! "Kazkam" Vilniuje trugdo daryti prichvatizacija Trakuose!

Piliete

Piliete portretas
Gerb., Opozicija, susimildami leiskit zmonem dirbti. Patys kalti, kad kai Dievas dalino sazininguma ir darbstuma, Jus atostogavot uz mokesciu moketoju pinigus...

SMETONA

SMETONA  portretas
Man kazkaip itartinas tas Liberalas Kapocius,Lenku uztarejas.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių