Quantcast

Nutrauktas tyrimas dėl L. Balsio vairavimo esant neblaiviam

Grįžti į straipsnį

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Siaip tai jo i chebryte renkasi Kaune Sartu turguje priemyzalynes renkasi ,taipat padurke ir apsepe bet ne kostiumuoti ,jis ten butu gerbiamas ir panu paburkusiu rastu.

...

... portretas
Vilniečiai, peržvelkit savo registratorius, gal kur pamatysit tą fizionomiją už vairo sėdinčią?

Anonimas

Anonimas portretas
seimo ziurkes uzstoja tokius pijokus is savo tarpo. Toksai tipas darys ir balsuos taip kaip nori banku mafija, burzujai ir kriminaliniai nusikalteliai seime ir vyriausybeje nes kitaip bus nustumtas nuo lovio. Tokia PIDERASINE demokratija ant Eurokolchozo.

Tauta

Tauta portretas
Ponai seimo nariai - štai dėl tokių jūsų "darbų" ir bėga žmonės iš Lietuvos.

???

??? portretas
Nejaugi nėra daugiau kamerų pakeliui į Balsio namus.

Laima

Laima portretas
Gaila tokio žmogaus kaip L.Balsys, sąžiningi visada sutrypiami gaujos...

Anonimas

Anonimas portretas
Vieni girti vazineja ,kiti seksualiai priekabiauja ,treti vagia ,ketvirti sau palankius istatymus kuria,kas tik prie LOVIO priena ,tam zalia sviesa.Baisu gyventi tokioje valstybeje ,kai valdzioms zmones nebaudziami.

jo

jo portretas
kaip buvo cirkas taip ir liko niekas per visus metus nepasikeite kaip ir senelio poziuris i sunauja liko toks pat

Nieko nuostabaus,

Nieko nuostabaus, portretas
seimo narai nepakaltinami, jei tai būtų eilinis mirtingasis, būtų netekęs darbo, vairuotojo pažymėjimo ir iš vis, gyvenimas būtų sugriautas. O dabar, kaip niekur nieko, atlyginimas eina, nuostolių jokių, kolegos palaiko, ko daugiau reikia. Gyvenk toliau kaip inkstas taukuose, nieko juk nenutiko.

Kęstas

Kęstas portretas
Vyrai gėrė, vyrai gers, kol žemelė apsivers. Tikrai yra Seime su kuo kovoti, jei jums liežuviai niežti. Svarstome liberalų partijos ateitį: Neatsakyta į svarbiausią klausimą: kuo šitie liberalai skiriasi ir skirsis nuo visų kitų Lietuvos partijų, kuriose irgi visi yra liberalai (gal pageidaujate paskaityti Darbo kodeksą?) ir visi kyšininkai (tai yra lietuviško liberalumo pagrindas - kas pinigus moka, tas ir muziką užsako). Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

jhr

jhr portretas
Jau laikas sudaryti SŠS - Seimo Šiukšlių Sąrašą/Katalogą ir juos sureitinguoti pagal daromą žalą Lietuvai. Tas brudas šlykštus ne pijokavimu darbe, o bjauresniais dalykais - labai aktyviai veikė, kad amerikiečių Ševron skalūninių dujų paiešką Lietuvoje už pačių amerikiečių pinigus - 80.000.000 - nutrauktų. Štai kodėl Seimo reitingas plintusinis. Normalus Seimas po tokio cirko sekančią dieną tą brudą jau būtų išmetęs "iš barščių". neieškodamas "juridiškai teisingo sprendimo"..

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Su malonumu išgerčiau tik ne samagono, o tikros lietuviškos ruginės, dar jeigu silkutės su "cibuliais" , nelupta bulvyte, būtų pasaka, jeigu ne visą išgėrei , paskambink, nes pats jau nebepajėgiu prasivirti, kiek girdėjau tau dar sekasi neblogai, ne tik atsigeri, bet dar ir parduodi? Tikros ruginės nusipirkčiau, jeigu negausi tiks ir kvietrugis, tik pirkčiau iki 10 ltr., nes daugiau gresia kaliūzė, mano tel. 8 662 33770

tam ,,kai"

tam ,,kai" portretas
Kai esate išgėręs, labai prašau nerašinėti komentarų, nes gėda skaityti tokias nesąmones. Aišku, tuoj kalti žydai, marsiečiai, agurkai ir kitoks briedas. Visiško neišprusėlio komentaras.

kai

kai portretas
valdzioje toks jovalas tuo naudojasi u. spec t. neveltui zydai kelia galvas griaudami gedimino kalna ir juodindami musu didvyrius ir viska itakoja jav ir trumpo /politika/ ir ko gero ne kgb o mosad itakojo rinkimus pastate savo marionete kuri ko gero turi judis genu nesuzsidejo jermulke kuria nesioja tik zydai ir dar neisileidzia musulmonu o su indenais ir negrais grizta kuklusklano veikla kuria ko gero ir sukure tie patys kurie sukure komunizma ir piratine berneverner vaiku grobimo mafija kuri nepavaldi kazkodel vietinei vadziai tai kaip vatikanas italijoje.......

,kembrikas

,kembrikas portretas
Uz gerima is prezidenturos isvijo,o seimas pijoku ,dykaduoniu prieglauda,ir dar uz pravaikstas sumokaDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Zenonui aus Prökuls

Zenonui aus Prökuls  portretas
Nustok gerti samagoną Zenonai

klausimėlis

klausimėlis portretas
O kas bus jį apšmeižusiai poničkai??? Iš karto sakiau, kad čia kažkas neaišku, norint žmogų apšmeižti, priežastį visuomet surasi, jeigu nesurasi, tai tą priežasti išgalvosi. Taip ir buvo.

ko

ko portretas
noret is kreivu langu jei uz abeinguma /saviems/ dar gaus priemoka kai pensininkai nesuduria galu ir lieka tik 1... AA uz kuri /kazkas/ irgi pasipelnys.......

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Įdomu, jeigu darbe įpūstum, o paskui tave rastų ligoninėje ir sakytų, kad tu vairavai neblaivus ar ne ginčytum, ar tai būtų teisinga?

Šaunuolis

Šaunuolis portretas
karbauskinis žaliasis, sukasi kaip gretutė ar milena, tikrai sįžininga partija:))))

Asss

Asss portretas
Nu pyz dec is myzaliojancios neygalios LT teisesaugos :-(( Tai kaip galima gerbti valdzia , jei pisa prota saziningai vairuojantiems pilieciams ???

LZVS

LZVS portretas
Panasu derejosi derejosi ir zalieji valstieciai turi +1 balsa savo naudai iki kadencijos pabaigos. O Balsys neturi blogu pasekmou.. Pragerei Lineli balselį

seimo nariui -kažkam kažkur įlindusiam

seimo nariui -kažkam kažkur įlindusiam portretas
galima viskas-kas paneigs-faktai ant stalo

...

... portretas
Bet va kas DAUGIAU nei ŠIURPU: "Nelaimingas sutapimas – ne ta dalis transporto priemonės patenka į vaizdo įrašus aikštelėje, matome, kad jis išeina, bet nematome, kad atsisėda prie transporto priemonės vairo" - tai sutapimas ar SĄMONINGAS veikimas: kas įvažiuoja - neaišku, kas ką į Seimo automobilį įdeda - neaišku; kam gatvėse su tomis brendžio dėžutėmis rizikuot kur neaišku koks praeivis tyčia/netyčia fotografuojas? O čia - specialiai įrengta nestebima zona.

Jo

Jo portretas
O Seimo nario apklausa-paklausimas,kaip jis-jo auto atsirado namie?Juk dave Priesaika ...prisieke,o priesaikos sulazymas, apkalta.

KLP

KLP portretas
Skverneli,ar tau negeda?

nu

nu  portretas
nakui-teisybė tokia

as

as portretas
bent neerzintu zmoniu ,kaip tik zinomas zmogus prisidirba taip truksta ikalciu tapati dainele tik priedainis keiciasi ,parazituojanti valdzia rodo pvz kaip reikia elgtis kad nebutum apkaltintas

ha ha ha Lietuvos "teisėsauga"

ha ha ha Lietuvos "teisėsauga" portretas
dabar visi galėsim važinėti su 1,82 promilėm ??? Aūūū. Skverneli.

Anonimas

Anonimas portretas
ir vėl sausas iš balos išlipo ne visiems taip sekasi

seimūnai,

seimūnai, portretas
tik neaiškinkite, kad Lietuvoje visiems gera gyventi ir visi lygūs.

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Reikėtų peržiūrėti pūtimo epizodą. Ar po pūtimo ir parodymo nepertrauktas kadras. Šiaip manau jis vienas iš padoriausių seimo narių, jeigu būtų nepadorus, prezidentė būtų jo neatsisakiusi, nes jai reikia tik paklusnių, tai reiškia nepadorių. Geros ir stiprios sveikatos gerb. Linai. Stiprus yra ne tas kuris nepaslysta, o tas kuris paslydęs atsikelia. Stiprybės.

...

... portretas
Ne seimas, o TIKRAS gyvulių ūkis: kiaulės LYGESNĖS.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"Tačiau šie parodymai nebuvo išsaugoti alkoholio kiekio matuoklio atmintyje, nes žurnalistų naudotas matuoklis „Drager 300“, nors ir sertifikuotas Lietuvoje, neturi duomenų išsaugojimo funkcijos." Tai, kad matuoklis rodė 1,82 promilės yra UŽFIKSUOTAS video medžiagoje, o tai daug tiksliau nei kažkokioje nematomoje atmintyje, be to video yra viešas.

Cha

Cha portretas
Kito ir nesitikejom

rex

rex portretas
tai negi nera kameru stebejimo,kas isvaziuoja is seimo

Geras

Geras portretas
Na mes to ir tikėjomės palaukime kol tas girtas užmuš ko ki vaika

Geras

Geras portretas
Na mes to ir tikėjomės

Galerijos

Daugiau straipsnių