Quantcast

Nuodėmingame valdžios olimpe nestinga meilės romanų

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
kas gyvena su dievu širdyje savo šeimos neišduoda ir nepalieka, tokie čia ir politikai jei nemokėjo ir nesugebėjo savo šeimos išlaikyti... taip ir sugeba valstybę valdyti, kad visi bėga iš LIETUVOS.

ss

ss portretas
Visos nelaimes per merginas arba per snapsa

Ajė

Ajė portretas
Dauguma komentatorių piktinasi,jog tiek daug triukšmo dėl tokio,anot jų,nekalto dviejų įsimylėjėlių elgesio.Aišku,jei šie žmonės būtų eiliniai piliečiai.niekas į juos nekreiptų dėmesio,bet dabar jie vieši žmonės ir privalo elgtis padoriau,nei bet kurie kiti.O svarbiausia jie melagiai-tiek ta Kildišienė,tiek tas Kerbauskis.Liūdna,kad daug kas teisina tokius dalykus.O paskui kiekvienu momentu patys iš Seimo šaiposi,vadindami jį pačia nekompetetingiausia įstaiga.

n...

n... portretas
na, palikit, galų-gale, tą simpatišką moterį ramybėje...

taigi šventieji

taigi šventieji portretas
o kur Matulas?

a

a portretas
Ar kitu problemu Lietuvoje nera, kad si iskelta i pirma vieta? Nesigilinkime i asmenini zmoniu gyvenima, palikime tai jiems, gilinkimes ir nagrinekime ju darba Seime.

DRAUGAS

DRAUGAS portretas
Matyt pats taip darai tai ir rankioji pakampiais "konsarus"Ar jum nenusibodo,kliunkiai.Jokio portalo negalima atsiverti visur pamazgos.

Kunigas

Kunigas  portretas
O kas cia blogo jis vyras ji moteris ,reikia dziaugtis gal grazi zeima iseis.

Koks dar olimpas

Koks dar olimpas portretas
Daniška kiaulidė, šakalų guolis, dygliakiaulių ruja. Fui, šlykščiau nė sugalvot negaliu, pisasi dar vagys nelaimingi.

Algis

Algis portretas
Kas gali paneigti ,kad LIETUVOS RESPUBLIKOS SEIMAS yra ne tik korupcijos ,bet ir keksiu lizdas ,kiek seimu ten isiro

Laimontas!

Laimontas! portretas
Tokia grazi moteris ir neturi draugo? Tai reiskia kad draugas yra Karbauskis! Cia kiekvienam turetu buti aisku!

Anonimas

Anonimas portretas
jau juokinga kurkit anekdootus kaip direktorius su sekretore draugavo.kas perdaug tas nesveika.as jau ziniu neziuriu nes bjauru.masina greta ramunas.atrodo nieko musu salyje nevyksta blogo.nera korupcijos nera zudymu viskas gerai gyvenam rojuje.zurnalistai tik viena tema turi.paeme burbula ir visi pucia bet kiek bepusi jis turi sprogt.kiek galima.

mociute

mociute portretas
jau net juokinga,neturi kuom uzsiimti tai svarsto Kildisienes kailiniu kaina tai kokiu automobiliu vazineja tai patikrikit kokios firmos kelnaites nesioja lietuvos klounai, gal per brangias is kur gavo tokiom kelnaitem pinigu.Slykstu klausyti.

Roma Regina Banišauskienė

Roma Regina Banišauskienė portretas
Ir pripažinkim, ne visos tos istorijos, nors ir su labai įtikinamais faktais ir aiškiomis atomazgomis, susilaukė užaštrinto žurnalistų ir kolegų politikų dėmesio. Tai čia aplinka išmintingesnė buvo ar istorijų veikėjai artimesni ?...

Jonis

Jonis portretas
o prieš Kristiną dar buvo jos kolegė Irma, bet ji sunkiai susirgo, ir čia prisisuko Kristutė. Nesmerkit užsiėmusių vyrų (kaip ir krepšininkų), jie laiko neturi rinktis, katra nusižiūri, - ta ir suvysto didžiavyrį. O moteris iš prigimties siekia lyderio patino (ar bent tokio, kuris lyderį vaizduoja), tad jiems atrodo, kad visos aplinkui - linksmo priekio moteriškės. Tad kur jau vargšas dėsis - vieną meta, kitai paklusta...

Anonimas

Anonimas portretas
kas gi čia daugiau pavydi,tik landzberginis tvartelis

mo

mo portretas
Faktus , o ne speliones reikia rasyti. Jokie jie meiluziai, bet jei ir butu tai parodytu, kad abu sveiki. Gal kam pavydas ,kad jau nebegali.

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir kas, kad Kildišienė meilužė Karbauskio. Būna puikiai gyvena trise. Nieko tokio, jeigu jiems priimtina, viskas gerai. Kokiame amžiuje gyvename?

virgis

virgis portretas
sunys loja,karavanas eina...

Giedriui psichas

Giedriui  psichas portretas
Visi mes nenorime turėti meilužės , o meilužio juo labiau ... Apart fiziologinio poreikio ,žmogus turi skirtis nuo gyvūno , nes turi protą ... Pas mus yra sąvoka priesaika ir jeigu ją duodi antrai pusei , tu būdamas ne gyvūnas jos laužyti negali ... nes dažnas tai prisiekia ,, aukščiausiajam ,, ... šeima yra valstybės pagrindas , jeigu aš ją daviau ir sulaužiau , tai būdamas valdžioje , tau asmeniškai jų galiu duoti kiek nori ... Gaunasi kad valstybė susideda iš priesaikų laužytojų ... Lytinis žmogaus gyvenimas , neatsiejamas nuo psichikos ir jos sutrikimų , psichikos sutrikimai , nuo lytinių iškrypimų ir padidėjusio lytinio poreikio ir T.T. ... kas savo ruožtu gali reikšti sadizmą , mazochizmą , sadomazochizmą ir T.T.

Tikrai

Tikrai  portretas
LABAI MALONU PAGALIAU VIESAI SUZINOTI, KAD NE DAINA BOSAS ISARDE ANTANO BOSO SEIMA. NORS VIESAI TAI BUVO NE KARTA TEIGIAMA PASIRODO BOSAS ISARDE RANDERS SEIMA.

kauniete

kauniete portretas
juodina zmogu, o kodel tylit apie bilotaite,, kuri laksto po afrika, gyvena pilyje, palaukit, juk ji konservas, tuo viskas ir pasakyta, cia galioja kiti standartai. bjaurastis ir tiek.

Vokietija

Vokietija portretas
Ar neturite svarbesniu reikalu spresti, kaip apie kazkieno meiles rysius rasineti.Kodel niekas neraso apie politikus,,kurie apvoge valstybe,liaudis siubingai emigravo,pensininkai vos isgyvena,bedarbyste ir t.t.Cia tikrai uzsakyta propoganda niekinti ir pusti miglas liaudziai del naujai isrinktai valdziai.Ji vadinama mezgeja,o ka neturejome kirpejos?.

jankis

jankis portretas
kažkol,kai landzbergis su wiljamsu biznį per lietuvą stūmė,arba kubilius su bestija bankus gribė,to nerašė,kad kaškas kaškur ir su kažkuo miegojo,arba ne

laikas daryti valymą organizacijose.......

laikas daryti valymą organizacijose....... portretas
Labai gerai Lietuvoje organizuota konservatorių gauja.........susidoruoja su visais kurie jiems ne palankūs. .......

Na ką gi

Na ką gi portretas
Kas laikė žvakę?

siandien

siandien portretas
per tele z. /kazkam padirigavus/ vyko buvusiu kom. specu /gelbeimo/ operacija akivaizdzius faktus nuvertinant iki0 ir siuos visus /veikejus/ vertetu paskelbti nusikalteliskais bet nera kam nes vieni bijo o kiti neturi tam igalioimu o 3 samoningai dangsto kolegas nes ne /sventi/ o /sostas/ tyli kaip muse prarijus nes ateitis neaiski Trumpui einant i valdzia turbut protingiau patyleti ir nesivelti i pavaldiniu rietenas del /kaulo/.... apgrauzto....

kielė

kielė portretas
Ką ši BEMOKSLĖ gali papasakoti mokslininkams apie vandenynus, klimato kaitą ir t.t.? KOKS JOS IQ? ANGLŲ KALBOS NĖ MMMM. IR KAIP KARBAUSKIO KALBOS APIE SKAIDRUMĄ SKIRIASI NUO DARBŲ...

juk

juk portretas
tai ta pati /runkeline/ dinastija tik /kazkieno/ palaikoma ir finansuojama neatmetus ir savu apiplesineimu....

Machno

Machno portretas
Vogti saugiausia, kai padaromas triukšmas kažkur kitur ir visas dėmesys sutelkiamas į triukšmo sukėlėją. Taip dirba vagys - profesionalai, ilizionistai ir .......kas? Jūs teisūs.

Kaunietis Rimantas

Kaunietis Rimantas portretas
Tai konkrečiai galima gauti atsakymą tai,ar Kildišienė moka anglų kalbą?

Zioma

Zioma portretas
Ponai ir ponios, nepamyrskite ka rytoj 8 valanda atidaroma alexoto LYDL!

be pavydo

be pavydo portretas
Kažkas gudrumą, amoralumą ir avantiūrizmą vadina protu, tai už tai ir turim, ką turim, nes gebėjimas nepaisyti moralės normų, cinizmas, godumas ir atveda į politinį olimpą. Neinate pas kriaučių darytis operacijos, bet kažkodėl galvojate, kad kiekviena virėja gali valdyti valstybę...

to giedrius

to giedrius portretas
likite vieni, kurie svajojate ar turite meiluzes, jus verti buti vieni

giedrius

giedrius portretas
Viskas butų nieko,visi mes turime ar bent jau norime turėti meilužes(-ius).Mane labiausiai siutina,kad karabasas šitaip ją gina.Prastūmė į seimą,kas jau yra nenormalu bobai su tokiu IQ,bet dar ir draskosi belekaip.Va čia ramūnai tau dižiulis,riebus minusas.Pagalvok ar verta ?

be abejo

be abejo portretas
Kaip sakoma, kas be nuodėmės, bet tuomet nereikia vaizduoti moralių, kabinti tautai makaronų. Visi matome, kad seime sėdintys nevengia nukeliauti į šoną, nepriklausomai nuo partijos ir deklaruojamų vertybių, bet tuomet nereikalaukite iš piliečių to, ko patys neturite. Tikrai metas mažinti seimo narių skaičių, nes nuo jų skaičiaus gyvenimo kokybė ir priimami sprendimai šalyje negerėja. Kaip sakė Valinskas, taip įpranti meluoti politikoje, kad meluoji net pats sau.

to PRADŽIA

to PRADŽIA portretas
Kai KONSERVATORĖ Agnė Bilotaitė sesijos seime metu su meilužio automobiliu daugiau dvi savaites važinėja po "ralius", kai neaišku kas moka milijoninę jos paskolą už pilį Klaipėdoje- tai ŽINIASKLAIDA TYLI.

R...

R... portretas
Neįsivaizduoju,kas vyktų Seime,jei seimūnai nebūtų stebimi žurnalistų.Gal ne visada ir visiškai jie būna teisūs,tą sprendžiame mes,bet kad jie neleidžia savivaliauti valdantiesiems,-reikia žurnalistams tik padėkoti.

Nusiplepėjęs

Nusiplepėjęs portretas
Atsiprašau-norėjau pasakyti-girdim tik Karbauskio monologą,nes normalus dialogas su juo neįmanomas.

Anonimas

Anonimas portretas
kada dirbt valstieciams jei nuo rinkimu jie ta daro kad atsakineja zurnalistams.zmones praregekit.matot ka daro zurnalistai.jie eda moraliskai terorizuoja valstiecius kad jie pasiduotu sugniuztu mestu viska.kad nedarytu jokiu reformu

Nusiplepėjęs

Nusiplepėjęs portretas
Kai Karbauskis televizijoj ar radijuje kalba,klaiku klausyti-tiesiog plepa tą patį per tą patį,kiti pašnekovai negali net įsiterpti,pertraukia jis kalbančiuosius,nekreipdamas dėmesio į jokį padorumą.Gaila,kad dauguma rinkėjų ir vertina kandidatus ne pagal tai,ką kalbėtojas pasako,bet kiek sugeba priplepėti užgoždamas savo tuščiažodžiavimu oponentą.Pastarosiose laidose tik ir girdime Karbauskio dialogą.Gerai,kad dar Jakilaitis sugeba pertraukti jo tiradas.

Anonimas

Anonimas portretas
nejaugi nematot kad viskas zurnalistu padaryta kad apjuodint karbauski.nenori niekas reformu nenori mazint girtuokliavimo salyje.nenori jokiu permainu.mazint korupcija daryt tvarka salyje.geda jau man ziuret televizija klausyt radija.vien puolimai zurnalistu nuo pat rinkimu.pamate grazia moteri jau romanas.atsimerkit zmones pamatykit viska

VK

VK portretas
O aš sakau skandalas visai ne čia,draugai žurnalistai vakar MXImoi pirkau pieną Rokiškio 2litrus mokėjau 1,45 euro šiandien 1801 kaina 1,67euro pienas per naktį pabrango 22euro centais! Va kur skandalas, ponai žurnalistai man visiškai neįdomu, nei kas už ką moka, kokeis škarmalais dabinas man įdomu kodėl mus šitaip melžia per maistą!Ir dar paskaitai kokios paskutinės naujienos pagal jus žurnalistus Trampas,Rusija,Karbauskis,nu naujas bajeris mašinos reikalai na o reikalai ant Lietuvos žemės kur?Pasigavo tą patį ,per tą patį ,kaip sako šuva kaulą skalambija,per visus kanalus per visą purvasklaidą, nu o kur jūsų tiriamieji straipsniai apie tai ,kur dingo 400 milijonų ištaškytų Energetikos ministerijos ,kur?Kaip sekasi su TBC atviros suvaldymu ant Lietuvos žemės,ar žinote kiek per praeitus metus susirgo socialinių darbuotojų atvira TBC?Va kur yra skandai o ne apmokėti muilo pūtimo burbulai

Anima

Anima portretas
Kai kurie komentatoriai tiek nusišneka,jog nesuvokia,kad esmė yra ne su kuo miega Karbauskis ar jo meilužė,bet kad nesilaiko įstatymų,meluoja rinkėjams [apie ,,dėdes'',dovanojančias brangias mašinas,apie milijonus uždirbančias mamas darželio auklėtojos pareigose ir t.t.],apie valstybės pinigų švaistymą siunčiant mezgėją,nors ir Seimo narę, ,,atstovauti''Lietuvai į valstybinės reikšmės renginį.Be to,ar reikia daug proto turėti,norint pamatyti nuolatinį Karbauskio melavimą?

SISTEMA

SISTEMA portretas
Laikas bėga, problemos nesprendžiamos, o debatai vyksta kaip normaliame viešnamyje. Sakytum, aiškinasi ne Seimo atstovė, bet viešnamio gyventoja nusižengusi vidaus tvarkai. Bemokslė, buka, inoringa, pamaiva. Ar pagal savo išsilavinimą atitinka senuosius Seimo narius ? NE. Jau Valinsko artistai mažiau darė nesamonių.

Žurnalistai formuoja visuomenės nuomonę

Žurnalistai formuoja visuomenės nuomonę portretas
todėl jie turėtų jausti atsakomybę už kiekvieną savo žodį, bet ne kiršinti, ne tyčiotis iš naujai išrinktų parlamentarų ir neskleisti panikos. Šlykštu skaityti kai kuriuos nepraustaburnių mažaraščių komentatorių blevyzgojimus, kurie teršia viešąją internetinę erdvę, tačiau žurnalistams tai neturėtų būti atleidžiama. Kažkaip pasigendu viešosios internetinės erdvės tvarkdarių: jie "nemato" dažnai publikuojamų amoralių straipsnių delfyje ir lietrytyje, taip pat nemato ir nesudrausmina nepraustaburnių. Kodėl?

pradžios tęsinys

pradžios tęsinys  portretas
visa tai ką jie darė ar daro buvo ir yra iš didesnės meilės Lietuvai – taigi , koks čia skandalas? – Netgi, sakyčiau, nepadoru, kad dar buvo užsilikę konservatorių, esančių seime ir nepasikeitusių antrų pusių į naujesnes :). Tuo tarpu, kai koks nors S. Stoma, būdamas oficialiai išsiskyręs, bet neparankus konservatorių partijai, susižavi ,,pakišta“ moteriške arba Karbauskis turi bendrapartiečių moterų, vairuojančių automobilius - čia tai bent nusikaltimas. Tada visi iš anksto viską žino, ir žino net tai ko dar ir pats Karbauskis neįtaria. Ir tada visiems yra visiškai aišku, kad ,,taip negalima, kad tai yra pasibaisėtina“, nes tie žmonės yra nekonservatoriai, todėl visas jų gyvenimas ir užmačios yra aiškiai iškrypėliškos ir dar kokios tik nori – tada ir visa žinsklaida rėkia kiek tik gali. Kaip tai suprasti? Mes taikome dvigubus standartus? Ar Konservatorių partijoje, kaip ir Tarybų sąjungoje sekso nebuvo, nėra ir būti negali? O gal paslaptis viena – yra ,,viena teisinga partija“?

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Jei skaitėte romaną /Manona Lesko/ ,ten aprašyta meilės istorija. Yra ir opera. Tai dabar Karbauskis daugiau panašus į šitą herojų , nei į žmogų ,kuriam patikėta spręsti valstybinius reikalus. Ir visapusiškai apgailėtina istorija kai tokio protekcionizmo dėka apvogtas Lietuvos pilietis , kuris galėjo būti tinkamesnis ir naudingesnis Lietuvos žmonėms , nei ponia Kildišienė, kuri savo tinkamumą turėjo įrodyti ne lovos , gerai baigto aukštojo mokslo diplomo pagalba. Šita istorija labai asocijuojasi su ponios Butrimienės istorija.

Plūgo rankenos

Plūgo rankenos portretas
Nuolat juokiamės iš Šustausko. Bet jis tikrai ne toks bukas, nors ir tešlagalvis kaip ši pakirkšnučių platintoja..Nereikia kabinti mums makaronus, nes puikiai suvokiame kaip nusitempiama į lovą. Nereikia skaistybės Seime, bet nekabinkite žmonėms spagetti ant ausų. Nu, vamzdiec su šiuo Seimu jau nuo pat pradžių. Reikia manyti, kad tars savo žodį ir Prezidentė. nes visi kiti jau apsirūkę.

pradžia

pradžia portretas
kai konservatorius Razma sutinka savo gyvenimo meilę ir, gyvendamas santuokoje su sava žmona,su ta naująja meile vaikšto už rankučių susikibę ir tai įvardijama kaip ,,darbiniai santykiai“ visi tyli – net ir visų moralės saugotojai žurnalistai, nors, aišku, pakeisti seną bobą nauja yra kiekvieno seimo nario garbės reikalas.Gerai, kad spėjo prieš susituokdamas išsiskirti, nes bevaikščiodamas buvo pamiršęs, kad turi ,,atliekamą moterį, kuri verda jam barščius“. Kai Ališauskas veda moterį, kuri jam į jaunėles dukras tiktų – taip pat yra normalu, nes tai ,,yra meilė“. Beje, tiedu politikieriai darė labai gražiai: jų meilužės buvo iš pradžių patarėjos, o tik po to tapo žmonomis – bet žiniasklaida dėl to visai nekėlė jokio triukšmo. Nes tai mums visiems labai priimtina praktika, kadangi konservatoriai iš principo negali būti neigiami ar kaip nors susiteršę – visa tai ką jie darė ar daro buvo ir yra iš didesnės meilės Lietuvai – taigi viską galima ir reikia pateisinti – koks čia

apie konferencijas

apie konferencijas portretas
Ką ši ponia gali papasakoti mokslininkams apie vandenynus, klimato kaitą ir t.t.? Kaip ji atstovaus šalį? Kokios jos anglų kalbos žinios? Jeigu nori kažką keisti, kad nebūtų migracijos, švogerizmo, tai turi būti pavyzdys. Jeigu jau norisi kažkur skristi, kaip sakė Maldeikienė, tai ne taip jau brangiai kainuoja, berods 1500 EUR. Jeigu visi lakstė į konferencijas, nieko nenutuokdami apie jose gvildenamas temas, gal metas baigti šią tradiciją, nes žuvis genda nuo galvos?

Anonimas

Anonimas portretas
Nustebęs . Seimas neturėtų skirtis nuo bet kurios kitos darbovietės Tiek diplomų poreikiu, tiek moralės klausimais. Dabar Seimas kaip kokia kloaka kur gali elgtis kaip tinkamas, krėsti šunybes ir DZIN. Iš bet kurios kitos darbovietės butum ių karto išpirdolintas. Buka pienburnė skris į Ameriką rimtais klausymais. Ar Seimo pirmininkui Pranckiečiui pagal savo profesinį lygmenį negėda siūsti tokią nevėkšlą, kuri nėra buvusi net jo Universiteto studentė. Busimoji siuvėja rūpinsis ŠALIES Gamtosauga. Esame debilų tauta, jeigu su tuo sutinkame. Esame bambaliniai rinkėjai, kurie nusprendžia kas turi vadovauti valstybei, gaminti įstatymus. Juokiamės iš Rusijos - mes lygiai tokie pat dvasios driskiai, kai tokias asabas laikome Seime. Tai dar blogiau nei Vėsaitė, Salamakinas ar Sysas. Tai Seimo ir tautos padugnių mentalitetas.

kaunietė

kaunietė portretas
man tai labai liūdna ir apmaudu ,kad į seimą prakiša tokias bemoksles personas ir mes mokesčių mokėtojai mokame joms atlyginimą tik už užpakalio amortizaciją į seimo kėdę . Suprantama ,kad seimo narys turi būti išsimokslinęs žmogus ,kuris sprendžia valstybinius klausimus ir leidžia valstybinius įstatymus .Kaip dirba mūsų p.Vaigausko rinkiminė komisija ,jei tokie bemoksliai kaip Kildišienė patenka į seimą ? Todėl ir liūdna ,kad praėjus šitiek metų po Nepriklausomybės atkūrimo ,seimo autoritetas tik prastėja .Pagaliau ,kaip jaustis rimtiems politikams vertiems seimo nario kėdės ,kai tokios personos bemokslės žemina seimo nario vardą ?

Anonimas

Anonimas portretas
Norėčiau ir aš pasakyti savo nuomonę.Sakoma :mokslas duoda žinių,o ne proto.Kažkam labai pavydu,kad Kildišienė skirs į Ameriką,tai štai ką pasakysiu:per tuos 26metus kiek buvo komandiruočių į visas pasaulio šalis ir kiek jūs girdėjote ataskaitų iš tų komandiruočių,ir naudos Lietuvai,paminėkit bent penkias .Dar norėčiau reaguoti į nuomonę moters,pradėjusios dirbti prieš 40metų.Mes buvom laimingi,kad,baigę studijas ,gavom darbą,galėjom gyventi Lietuvoje,galėjom gauti kažkokį stogą virš galvos,o dabar studijos nieko nereiškia ,jeigu neturi gerų draugų ,užimančių geras pareigas,nei darbo,nei stogo virš galvos ir lekia jaunimas už jūrų marių,o senimas serga depresijom,nes artimųjų nėra šalia.Kažkiek ši vyriausybė bent norėjo kažką pakeisti,bet šitaip puolama,nežinia kiek atsilaikys.Reiškia mūsų visuomenė,o pirmiausia žurnalistai nieko nenori keisti.

matau problemą

matau  problemą  portretas
Aš matau problemą kitur. Išsilavinę, baigę mokslus, gal ir pasiekę kažko moksle, negali net svajoti apie mokslines konferencijas (čia tik palyginimui), į kurias skris Lietuvos atstovė vasario mėnesį. Negi visi turim sakyti savo atžalom,kad, jei nori kažko pasiekti, stok į partiją, ne į universitetą? Jei nori gero darbo pagal išsilavinimą, turi susirasti gerą dėdę ar tetą, visiems kitiems-darbas prie kasų ir pnš,vietose, kad uždirbtų, sumokėtų mokesčius į biudžetą, o iš tų mokesčių būtų išlaikomi visi valdžiažmogiai ir panašaus "rango" atstovai.

c

c portretas
p Karbauski, nu nekišk čia visur savo meilužių ar gerbėjų,mums seime reikia išsilavinusių, suprantančių žmonių, nuvyliai žiauriai, bet visada galima pasitaisyti......turėk ryžto

Perskaitykite

Perskaitykite  portretas
Perskaitykite nuorodoje esantį tekstą - Buvęs Valstybės saugumo departamento (VSD) Kontržvalgybos valdybos 4-ojo skyriaus viršininkas Kastytis Braziulis : http://www.kastytisbraziulis.lt/kelios-mintys-apie-karbauski/

Blinda

Blinda portretas
O dėl ko žiniasklaida ,,pjauna" valstiečius? Todėl, kad jiems gausiai sumokėta. O kas sumokėjo ? Tie, kurių užpakaliai svilt pradėjo. O kas ,,tie" ? Bankiniai, šnapsiniai, vaistiniai, 141, LEO LT, iNDEPENDECE ir kt. Kai kas deda į kelnes ir nori užgesint pačioj pradžioj, kad jų nepaliestų!

Gaammtinykas

Gaammtinykas portretas
Taip sutverta ,poruotis,daugintis. Taigi tiek vyrai ir moterys nori pistuko, o moterims ypach jaunesnems ir pinigi rupi uzsidirbti prasketus kojas! Tik nevadinkine situ geiduliu Meile! Bet kaip tokis protyngas zilas visas Jurgis ismaine vyro galva i zemaites rude? Istikimybe, dora sulindo i subines.

labai gerai

labai gerai portretas
pasake p.Ramunas Vilpisauskas-tiesiog karbauskis yra be politines patirties,naivus kaimietis

Elena

Elena portretas
Tegu jie sau bet cia akla meile. Neisprususia moterele kelia i politikos aukstumas. Plaki Karbauski du nesuderinamus produktus i viena kokteili atsipeikek. Geda. Geda. Nuvylet ziauriai. Ir ka ta moteryte parves mums kokiu pasiulymu sprendimu kuri nei bu nei mu anglu kalba. Amerikon uzsimane...

jankis

jankis portretas
atrodo,kad visi žurnalistai pasidarė kaimo davatkos,na nusibodo,o tas karbauskis su ta ponia pasakytų,na buvo ir kas jums gaila ir pasibaigtų pletkai,o dėl išsilavinimo,tai dauk kaimuose senolių daug protingesnių yra už landzbergį,kubilių,arba tą pačią maldeikienę

Kolega

Kolega portretas
chi tikslus komentaras pritariu

chi

chi portretas
Istorija "kvepia" liaudies dopingu - šildymas brangus, mokesčiai spaudžia - reikia duoti peno apšilimui - kol ši istorija praeis visas laidas - visi būsim gerai sušilę

labai gerai

labai gerai portretas
Edmundas vakar klausinejo karbauski,kuris nesugebejo atsakyti i klausimus, tik 11 kartu pakartojo kad viska isaiskins VMI,JUOKAS EME -kai lietuvos verslininkas nieko negalejo atsakyti-stai kokie sedi seime ir kokios motereles,Dainavos poliklinikos laikinas vadovas dar chamiskesnis -su tuzinu zmonu globoja ir slaugytojas.Geda

juozas iš kauno

juozas iš kauno portretas
Kiek keista kad komentatoriai labai riboto mastymo. jei išsirinkot lyderį ,tai nereiškia kad jis negali ,būti kritikuojamas.juk jis toks pats žmogus ,kaip kubilius ,masiulis,brazauskas ir kt.Juos į žemes sudirbdavo ,lyg ir viskas gerai ,o Karbauskis šventas ,kaip galite prie jo kabintis piktinasi daugelis.Pagaliau demokratija Lietuvoje jau bresta,šventų juk nėra ,bet melagius reikia pasmerkti..

antanas

antanas portretas
tik pas mus lietuvoje zurnalistai po svetimus marskinius knaisiojasi, slikstu , slikkstu

kaunas

kaunas portretas
bjauru tos intrigos. kas , kur , su kuo. slykstu. i save paziurekit. kaip pletkininkes prie laiptines.

va va

va va portretas
Kai atlyginimas kišenes drasko ir nėra kas veikia, nukrypstama į meilės romanus. Iš dyko buvimo ir moralės nuostatų neturėjimo mūsų valdžiažmogiai ardo savo ir svetimas šeimas, bet nesibodi moralizuoti visą tautą.

jeigu

jeigu portretas
jei ne žurnalistai, tai tie kolūkiečiai visai savo mėšlinais kerzais Lietuvą išmozotų.

Būtų įdomu sužinoti

Būtų įdomu sužinoti portretas
ar kokiame nors kodekse yra straipsnis už apšmeižimą, niekinimą, šlovės nuplėšimą? Šiomis dienomis teko skaityti daug šmeižikiškų komentarų šioje nuotraukoje esančių viešų asmenų adresu, todėl būtų įdomu pamatyti, kaip jų šmeižikai mekentų teisme, jeigu apšmeižtieji jiems iškeltų bylas.

FAKTAS

FAKTAS portretas
Mane labai žeidžia melas dėl iųsilavinimo ir kitos asmeninės seimūno neteisybės. Tai kokio velnio ėjo į valdžią ir melavo ? Reiškia norėjo pasirodyti geresniais nei iš tikrųjų buvo. Man tokia seimo narė yra paprasčiausiai šiūkšlė. Kažkodėl iš manęs 40 metų išdirbus, visur buvo reikalaujamas diplomas. Kad uždirbti 180 rublių ir turėti atitinkamas pareigas be diplomo manęs nepriimdavo. Ir važinėjome kukliais Žiguliukais, bet ne dabartiniais monstrais. Tai kodėl dabar turime užsimerkti prieš neteisybę ir melą, kaip kokiame vaikų darželyje ? A , ponai parlamentarai ?

spaudos

spaudos portretas
žiurkės rado temą .............iki Velykų kiaušinius ridens

666

666 portretas
Ką daro pinigai ir pareigos??Už pinigus,pareigybę parduodą viską,griaudami kitų žmonių gyvenimus ir likimus.

Anonimas

Anonimas portretas
Nusivylėm Jekelaičiu. Juk ką norėjo Karbavskis, tą ir pasakė, kam taip žmogų tardyti ir spausti. Ir taip visa žiniasklaida tik ir rašo tą tema. Lyg tai būtų didžiausias nusikaltimas--su kokia mašina važinėjja, ar kam kas simpatizuoja.Graži moteris Greta ir nereikia pavydėti, ji niekam nieko blogo nepadarė. Manau, kad LIETUVOJ YRA SVARBESNIŲ REIKALŲ- vaikai gatvėse valgyt prašo

Haris

Haris portretas
Vienu žodžiu,ne Lietuvai dirbti sueina į seimą o subines tenkinti,iškrypėliai.Todėl 26 metai Lietuvoje nėra pokyčių į gerą puse,sušaudyti juos būtų maža.Nes jie visi kalti už tokį guvenimą Lietuvoje.

Irena

Irena portretas
Vietoj tuo ,kad spresti Lietuvos problemas,seimas visa savaite snekes ir spres kas su kuom? ir kodel? Ir uz tai mes visi mokam jiems atlyginima?

PSichas

PSichas portretas
Remiantis istorine mūsų patirtimi nesunku įrodyti , kad kvailys nebūtinai ,, Jonelis kvailelis ,, , kvailys gali baigti ir fakultetus ...

Povilas

Povilas portretas
Kaip sakoma , širdžiai ne įsakysi... BET , mano nuomone, per daug žiniasklaida lenda į tas sferas, o ne gvildena svarbesnius valstybės reikalus. Sakykime, kad jau kelias dienas per LNK žinias DIDŽIAUSIA ŽINIA apie seimo narės naudojamą automobilį ir jos išsilavinimą. Tačiau, leisiu pastebėti, kad visi komentarai [ ir žymios,"visažinės" , kitus visada kritikuojančios, seimo narės -ekonomistės , ir tos pačios komercinės tv žinių vedėjos, ir...] yra matomai labai pavydūs, nes vieni savo riksmais parodo aukštojo mokslo turėjimą, kita, - per špaklį nepažįstama, trečias...Na, o minima "nusikaltėlė" ir žavi, ir kalba , diskutuoja normalai...nors tik su viduriniu. Taip , kad nekelkite į aukštumas mūsų aukštojo išsilavinimo, nes jį prastudentavo kas antras [ jei ne daugiau] lietuvių, BET tik nedidelė dalis jų studijavo...

NA NA

NA   NA portretas
kuo daugiau valstiečiai , bus puolami, tuo labiau žmonės supras ,kas nori Lietuvai gero ,o kas daro tik perversmus ir žlugdo Lietuvos žmonių viltis gyventi Lietuvoje geriau ,_______landsberginiai supranta tik vieną kalbą iš jėgos pozicijų ,silpnumas provokuoja o, jėga atbaido ir kad sąžinė _____tai kvailumo požymis ,Lietuvoje ,,,sėkmės ,kas mus nenužudo ,tas padaro stiprius ,,,, ,Karbauski laikykis landsberginiai puola Lietuvą ,,,,

gopa

gopa portretas
seimas ir visa valdžia turi būti skaidrūs.

nuomonė

nuomonė portretas
Tas Jakelaitis vakar net spirgėjo iš TV ekranų. Valdantiesiems būtina išvalyti valstybinę televiziją nuo girtuoklių skydininkų ir spirgų jakelaičių. Žurnalistas privalo ne tendencingai vesti laidas , ne pats pasakoti ,ką jam viena boba pasakė ir ne pats atlikti prokuroro ar tardytojo vaidmenį..Jakelaitis vakar, pasinaudodamas eteriu ,įžūliai vykdė spaudimą.

Anonimas

Anonimas portretas
tiktu pirmam puslapyje ideti Dainavos poliklinikos laikina vadova ir jo globojama slaugytoja-kuriai jis labai malonus leidzia darbo metu spoksoti i maksimos akcijas,mezgimo zurnalus.nesidometi specialybe, izuliai melagei padidino alga-kitu zmoniu sveikatos saskaita,jokios gedos,-ka noret is neiss lavinusiu brutualiu ubagu-prilindusiu prie biudzeto aruodo

Anonimas

Anonimas portretas
prisiminkit kaip ,,isegzamenavo,,, visus a lia prezidentei ir konservatlyberastams neytikusius Darbo partijos politikus Dabar visa tai darys zurnaliugu rankomis siks, es kol ises...

XxX

XxX portretas
bet tie žurnalistai tai realiai neturi ką veikti kapstosi velniai žino kur ir dėl ko. Kam koks skirtumas ką vairuoja? Jeigu ji ta mašiną būtų nusipirkusi tai gali kapstytis iš kur pajamos ir pan., o čia ji tik važinėjasi, o važinėtis aš galiu su kieno noriu mašina, niekas to nedraudžia.

Pilietė

Pilietė portretas
Toks vaizdas,kad nėra Lietuvoje žurnalistams svarbesnių temų,kaip politikų asmeninis gyvenimas.

Anonimas

Anonimas portretas
na tai aisku kad valstieciams nieks neleis darbuotis lietuvos naudai --kada uz borto like pagrindiniai valstybes ir tautos naikintojai -konservatlyberastai ir socdemai....o auksciausioj valdzioj ir jegos strukturose sedi ir yra ju susodinti visi iki vieno konservatlyberastiniai socdemai...

idėja

idėja portretas
tiems,kurie čia knisa protą - tas jūsų idėjinis vadas ir jo sugulovė yra du mulkiai, lipantys ant to pačio grėblio, kaip kadaise AMB su savo sugulove šinkorka. Gal baikit svaigt dėl šito kaimo japo mistinių darbų Lietuvos labui, nieko jis nedarė, nedaro ir nedarys Lietuvai. negi tiek durni ir nenusigaudot? Ar čia koncernas su Naisiais pajungtas sapalioti?

Įvedama nauja deklaracija !

Įvedama nauja deklaracija ! portretas
Kiekviena blondinė, vairuojanti džipą, turės deklaruoti su kuo miega! Oi atsiprašau, iš kur gavo pajamų :)))))))

Anonimas

Anonimas portretas
pridurkai zurnaliugos ispute burbula ,dabar mergos Karbauckiuj daugiau neduos --teks drozt y kuloka.

Anonimas

Anonimas portretas
Nusibodo Ar nėra Lietuvoje rimtesnių bėdų,kad ponai žurnalistai kelia skandalą,kurio nėra?Juk nei vienas nematėt jų nei lovoje,nei bučiuojantis,tai kaip galit teigti,kad jie pora?Gal jau Lietuvoje negalima bendrauti su priešingos lyties asmeniu,jeigu jisai ne šeimos narys?Jeigu kai kurie seimo nariai nuėjo klystkeliais,tai taip turi daryti ir kiti,ar patys taip darot ir viską sprendžiat pagal savo sugedimo laipsnį?Ar jums,ponai žurnalistai,neužteko Garliavos istorijos,neužteko šitiek žūčių ir ašarų,ar norit vėl įskelti kai ką panašaus,ar po to ramiai miegat?

trampininkas

trampininkas portretas
Turiu žole rūkantį kaimyną, kuris niekur nedirba ir kuria techno muzika su kitais apsirūkiusiais draugais. žiauru. ji islaikanti motina, gyvenanti kitame lietuvos krašte sako jog jis menininkas ir viskas normalu. Tas, savo soc. paskirose rašo, jog jau laikas legalizuoti lietuvoje žole. Ir gal tikrai: reikia legalizuoti žolę, daugpatystę ir ką ten dar : GAL BAUDŽIAVA VIDUTINIO AMŽIAUS DARBO ŽMONĖMS, kad būtų už ką norintiems linksmai ir nepriklausomai gyventi.

idomu

idomu portretas
dabar menesiui ar dviem seimo klausimas numeris vienas su kuo miega karbauskis o kiti klausimai palauks juk dar liko trys metai su puse

Anonimas

Anonimas portretas
ar seimūnas Masiulis,A.Maldeikiene ir kt.,pastebeję negeroves yra baudžiauninkai ir zombiai?Gudruoli komentatoriau.gal atsakytum?

skaitytoja

skaitytoja portretas
seimas turėtu dirbti savo darbą, o ne skaičiuoti kas su kuo kiek kartų permiegojo, puse žinių laiko kalba apie Karbauskio reikalus su bendrapartiete. Juokinga lyg nėra rimtesnių problemų. Mažinti seimo narių skaičių bus mažiau pletkų Žinokit rinkėjams , bent man, nesvarbu asmeninis gyvenimas nė vieno seimo nario. Nori sukelti žmonių pasipiktinimą seimo nariais kuriais žmonės pasitiki. Leiskit dirbti tą darbą kuriam juos išrinko tauta, Pasžiūrėkite į savo lovas su kuo miegate šiandie ir su kuo miegosite rytoj

na

na portretas
kiekvienas vertas meilės. Seimo narys ar ne? Išpūtė burbulą dabar visi skalambija, svarbu apjuodinti, o jeigu taip ir būtų jauni žmonės kas čia tokio?

Anonimas

Anonimas portretas
mergos bijo pazaliavusiu traktoristu ,kad pagave neisp...........u

taigi

taigi portretas
Eilinė dozė baudžiauninkams, nesugeba užzombinti padarėliai pažvelgti toliau blondinės užpakalio, kol toks triukšmas dėl nieko buvo tyliai pasirašytas antras Molotovo - Ribentropo pakto analogas, bet runkeliams nė motais :)

į

į  portretas
Reikia uždrausti seimo nariams tokius dalykus. Seimo nariai turėtų rodyti doro gyvenimo pavyzdį jaunimui. Fui šlykštu. Tada nesibolotiruok ir daryk ką nori.

seksologas plugas

seksologas plugas portretas
VMI pasakys ar nėščia.

jo

 jo  portretas
Tai ji nėščia ar ne nėščia?

Galerijos

Daugiau straipsnių