Quantcast

Netikėtumas: prezidento rinkimų reitingų trejetukas – be S. Skvernelio

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Mentu nebūna buvusiu

Anonimas

Anonimas portretas
Baik tu "konservatorių sėkme" kliedėti, palįsk po šaltu dušu, nes jau nusikalbi

Jonas

Jonas portretas
Netikiu aš tais reitingais, buvo jau keletas pirmaujančių, o rinkimuose "pralošė", o su Antanu tai manau rizikinga-jis gali pralošti Lietuvą, manau net galvoti apie tai rizikinga

Anonimas

Anonimas portretas
Matijošaitis? Nu šposininkai. Jis jau seniai save stumia tolyn nuo rinkėjų simpatijų. Nebus jis renkamas tautos, tai faktas.

Sakmė apie konservų sėkmę

Sakmė apie konservų sėkmę portretas
Kokia puiki apklausa. :DDDDD Konservatoriai tiesiog pritrūko kantrybės apsimetinėti ir išsidavė, kad sukišo krūvą pinigų „Spinter tyrimams“ - dabar ir Gaidys pavymui užgiedos tą patį. Tik kodėl šie ablauchai taip lengva ranka mėto tuos pinigus? Gi greitai bus ištrenkti iš bet kurių postų ir liks bomžais. Geriau jau duonai pasitaupytų. Cha cha cha

Sh

Sh portretas
baisiausias tai tas pavolionis. toks eilinis biurokratelis lozungais kalbantis

Nika

Nika portretas
Keista, kad Skvernas dar lieka dešimtuke.

Anonimas

Anonimas portretas
Idomu kur buvo Usackas kai Ukraina uzpuole Rusai ir pasidomekit su kuo jis tuomet zaide lauko tenisa

Anonimas

Anonimas portretas
Vienintelis tinkamas V. Ušackas,ir nereikia čia cirkintis.Grybauskaitė jo bijojo kaip konkurento,tai ir išsiuntė į Afganistaną atitinkamoms pareigoms.

Manau,

Manau, portretas
kad labiausiai S.Skvernelio reitingai rūpi žiniasklaidos priemonėms,nes pats gerb.S.Skvernelis net nesakė,kad kandidatuos į Prezidentus. Iš pasiskelbusių apie kandidatavimą , manau daugiausia kompetencijos tarptautinėje arenoje turi V.Ušackas.Prezidento atsakomybės sfera yra užsienio politika,o šioje srityje p.V.Ušackas patirties turi.O gal ir daugiau atsiras tinkamų kandidatų.

Aš  portretas
už Arvydą Juozaitį.

tai ne naujiena

tai ne naujiena portretas
tam buvo ruoštasi. Konservatorių lyderiams žūt būt reikia šito posto, kurio pagalba galėtų uzurpuoti teisėtvarką, kad jų "geri darbai" į viešumą neišlįstų.

abejojantis

abejojantis portretas
Gal atostogų įkarštyje pamiršo susimokėti reitingų sudarinėtojams laiku, tai ir pagąsdino... Nes labai jau aukšti jo reitingai, kai darbų gerų maža...

Nuomone.

Nuomone. portretas
Jei Simonyte keltu save i prezidentus balsuotu musu seima uz ja.Issilavinusi,mokanti bendrauti.Nereikia mum tu policininku,ir kitu.Mastykit zmogeliukai .nesekit troliais.Jie parsidaveliai.

na netinka juodai y prezidentus

na  netinka  juodai  y prezidentus portretas
sie trys like kandidatai vienas krabas milicninkas, antras svedisku banku sestiorka -lietuvos ekonomikos naikintojas , trecias asilas-svaikciojantis apie lietuvos didziaja kunigaistyste nuo juru iki juru bet-be lietuviu.... cia pasityciojimas is lietuviu tautos --tai rinktiniai pridurkai is durniu laivo minios....

Kaunietis

Kaunietis portretas
Arvydas Juozaitis tinkamiausias iš visų

AS manau

AS manau portretas
Gal praregejo valstieciu ,parsidaveliu rinkejai.Juk sie daro Lietuvoj genocida.Stengiasi,kad pas gydytoja specialista nepatektum,kad vaistai butu pigus .Ligoniu saskaita taupo milijonus ,o patys tasko mokesciu moketoju pinigus .

rinkėja

rinkėja portretas
Balsavau už Brazausko grožį, dabar balsuosiu už Skvernelį, nes jis man labai gražus. Dėl grožio prašau nesiginčyti

Klausimas parsidavėliui ignui zokui

Klausimas parsidavėliui ignui zokui portretas
O A.Juozaitis nei procento nevertas?

Kreipiuosi - Igne Zoke

Kreipiuosi - Igne Zoke portretas
Ar tu visai neišgyveni ir parsidavei, su visais savo kalsonais, buvusiųjų išsigelbėjimo vilčiai - no sėdai ?

Jurijus

Jurijus portretas
Premjere atskleisk paslaptį kuo esi geresnisuž Masiulį,.Masiulis ėmė dėžėje o Tamstai už ką agrokoncernas mokėjo po 1700 eurų dar dirbant anai valdžiai?Ar nedėžutėje tai galima -tik koks skirtumas??

Saulius

Saulius portretas
Skverneli,kur žadėti laiškai apie pensijų indeksavimą 7 proc.?Žadėjai kad nuo balndžio mėn bus siuntinėjami laišaki apie pensijų perskaičiavimą.Išdūrei .Nelauk kas balsuos už melagį.

Antanas

Antanas portretas
Nuotraukoje: Eina jie na...!!! Reikia išgerti...

oi,

oi, portretas
kaip" išmoko" KONSERVATORIŲ tyrėjai,-- net sugebėjo"išmatuoti", kokiais rezultatais jų kandidatai UŽIMS pirmą vietą--iš ANTRO galo.

Moskvičiovui

Moskvičiovui portretas
O tai apie Borisovą , kuris "nuopirko" tavo Paksą jau pamiršai ? Tiesiog nušalinime laimėjo didesni pinigai ir aferistai.

Anonimas

Anonimas portretas
Šimonytė buvo finansų ministrė kartu su premjeru Kubiliumi paskolas paėmė baisulinėmis palūkanomis pensijas sumažino atlyginimus sumažino "būtų tikra komanda" skriausti Lietuvos žmones nematau nė vieno tinkamo prezidentu būti reikia tokio protingo kad jo nevaldytų verslas ir kad išmoktų užmegzti ryšius su kaimyninėmis šalimis o ne su vaikais ir turgaus prekeiviais pasifilmuoti ir kad rusai nepultų nes jau atsibodo tos nesąmonės

NESPJAUKIT ANT SKVERNELIO

NESPJAUKIT ANT  SKVERNELIO portretas
Jis mokosi anglu kalba ,jo milicininko patirtis nepakartojama.

roka

roka portretas
Nei Matijošaitis, nei Skvenrnelis net nepareiškė noro kandidatuoti būsimuose prezidento rinkimuose, o žurnalistai jau sapalioja apie netikėtumus ar aukštus rinkimų reitingus, kurių niekas neprašė ir niekas nežino, kur ir kaip tos apklausos vykdomos

Pamazu

Pamazu portretas
Pamazu lietuvai parenkamas prezidentas kuri galima butu prakist i prezidentus tikrasis lietuvos prezidentas dar uzkulisiuose is situ ne vieno nerinkciau per menki kad atstovautu lietuvos valstybiai lietuvai reikia karaliaus butu dviguba nauda galetume perziiureti visas sutartis grazinti lita ir butu kam sutikti turtingiausios vatikano valstybes karaliu

tomas

tomas portretas
Nupirktas premjeras būtų nuperkamu ir prezidentu.

vladimir moskvičiov

vladimir moskvičiov portretas
NERA KITO-MES TURIME JI SAVO LIETUVOS TAUTOS IŠRINKTA TEISETAI-TAI ROLANDAS PAKSAS-JUK JI SVOLOČIAI IR NETEISETAI NUVERTE , KAD PASAAKE -IVESIU TVARKA. MES TIURIME JI KO SKUBIAU GRAŽINTI Į SAVO DARBO VIETA , IR BE JOKIU RINKIMU-NEREIKIA PINIGU TAŠKYTI, O VISUS KURIE JO APKALTA DARE-Į KALEJIMUS PASODINTI-TAIP BUS SAŽININGA IR VISIEMS SAŽININGIEMS LIETUVOJE GYVENANTIEMS TIKTAI Į NAUDA.

rinkejas

rinkejas portretas
Ar normalu,kad keliu patrulis salies prezidentas ir vadovautu valstybei? Bet musu stebuklu salyje nutikti gali visko.

Galerijos

Daugiau straipsnių