Quantcast

Nebe paslaptis: bus paviešintos prisipažinusių KGB agentų pavardės?

Grįžti į straipsnį

R

R portretas
Baisu - atrodo, kad tai ne Seimas, o tikras lietuvių priešas?! Manau, už visos tautos terorizavimą reikėtų bausti visus balsavusius seimūnus. Kur čia kokia nors vienybė - vien rietenos, skandalai, šmeižimai, siūlymai abortu žudyti negimusius kūdikius ir t.t. Sakau - Gėda!

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Kaip skambiai - prisipažino valstybei, valstybė garantavo! Ponuliai, valstybė - tai ne tik jūs, bet ir tauta! Kiek iš KGB agentų, skundikų viešai prisipažino, atsiprašė nuo jų nukentėjusiųjų, atgailavo? Vos vienas kitas. Didžioji dauguma liko įslaptinti su visomis savo nedorybėmis ir - kas galėtų paneigti? - toliau kenkia visuomenei. O konservatorių argumentai įtartinai nelogiški. Atskleisdami KGB agentūrą, mes padėtume KGB? Regis, kai kas Lietuvos valdžioje pamišo iš baimės.

ir

ir portretas
paviesinus tokiu negalima palikti valdzios strukturose nes jie nuo pradziu buvo prisiplakeliai veidmainiai karjeristai ir is tokiu personu nieko gero nelauk ir kaip specialistai dirba savo darba bet tik neatsakingose pareigose........

...

... portretas
BŪTINA viešinti! Nes jei žinojau kad Petras mane skundė, tai... ką aš tuomet galėjau?.. O štai dabar tas Petras išvis AROGANTIŠKU tapo, man prasižiot neleidžia ESĄ aš taip galiu kažkokią 'paslaptį' (kokią, KGB?) atskleist. BET - atsiradus šioje srity daugiau skaidrumo aš galėčiau nesunkiai nustatyt kad tas Petras NIEKAM neprisipažino, tai va tokį demaskuot tai jau MANO pilietinė pareiga... būtent to KGB ir BIJO (o kai ir VSD bijo, tai... negi tiesa kad mūsų VSD tik KGB filialas?)

Jone

Jone portretas
O kokia garantija, kad VSD vadovai ir nariai ne buvę KGB. As jauciuosi nesaugi

Abejoju

Abejoju portretas
Nekalbu apie 1940-1950m verbuotus,jų jau nėra gyvujų tarpe.O BUVĘ 1960-70 jau apie 80 metų.Kur Jūs radote valdžios struktūrose tokio amžiaus žmonių.Jau senai jie nebedirba ir gal ,o jaučiantis dar didesnę atsakomybę tikriausiai taip,yra lojalūs piliečiai,Anoras kam nors įkasti toks stiprus,kad negalvojate ,kad nuskriausite jau gal net ne vaikus,bet anūkus ir proanukus,ar jie nepajus skriauda visai nekalti,paklausykite VSD PATARIMŲ.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesistebiu, kad konservatoriai prieš. Oi, būtų smagu jei išslaptintų

Oooo

Oooo portretas
O kam subine svyla

Galerijos

Daugiau straipsnių