Quantcast

Nauja G. Kirkilo partija ruošiasi pirmam rimtam išbandymui

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) taryba šeštadienį Širvintų rajono savivaldybėje aptarė pasirengimą artėjantiems savivaldos rinkimams.

Kaip pranešė partija, LSDDP pirmininko pavaduotojas Juozas Bernatonis pažymėjo, kad tai bus pirmieji socialdarbiečių rinkimai.

„Po naujos Lietuvos socialdemokratų darbo partijos vėliava dalyvausime rinkimuose pirmą kartą, todėl kiekviena iškovota vieta savivaldybių rinkimuose bus mūsų pergalė, nes tai vyks pirmą kartą“, – pranešime cituojamas J. Bernatonis.

Anot jo, socialdarbiečių rinkimų programos svarbiausi akcentai bus darbo vietų plėtra, verslo aplinkos gerinimas, investicijų pritraukimas, gyvenamosios aplinkos kokybės gerinimas.

Partijos vadovas Gediminas Kirkilas savo pasisakyme pabrėžė pasitikėjimą valdančiosios koalicijos partneriais.

„Ateityje mes galime pasitikėti tik savo koalicijos jėgomis. Tai svarbu ne tik mums, LSDDP, bet ir visai valdančiajai daugumai, nes reikės dar pritarti kitų metų biudžetui, reformoms, daugeliui kitų sprendimų, kam, akivaizdu, opozicija priešinsis“, – pranešime cituojamas G. Kirkilas.

Lietuvos socialdemokratų darbo partiją šiemet įkūrė nuo Lietuvos socialdemokratų partijos atskilę politikai. Buvusių bendražygių keliai išsiskyrė, daliai tuometinių Seimo socialdemokratų pasipriešinus partijos sprendimui palikti valdančiąją koaliciją su „valstiečiais“.

Tiek Gedimino Kirkilo vadovaujama naujai suburta Lietuvos socialdemokratų darbo partija, tiek sostinės vicemero vedama Lietuvos socialdemokratų partija reitingų lentelėje iš pradžių užėmė vienodas pozicijas, bet naujausia apklausa rodo socialdemokratų kilimą į viršų.

Dienraščio „Lietuvos rytas“ šeštadienį paskelbtos „Vilmorus“ apklausos duomenimis, už G. Palucko socialdemokratus balsuotų 7,2 proc. apklausos dalyvių, kai prieš mėnesį tokių buvo 4,5 procento. Tuo tarpu socdarbiečiams savo balsą žada 3,1 proc. apklausos dalyvių (4,5 proc. rugsėjį).

Seimas šią savaitę socialdarbiečių iniciatyva priėmė pataisas, kurios jiems lems daugiau kaip 200 tūkst. eurų dotaciją. Iki priimant šias pataisas rinkimuose nedalyvavusi LSDDP į dotaciją pretenduoti negalėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Parsidavėlius lauk iš partijos

Parsidavėlius lauk iš partijos portretas
Kirkilo parsidavėliai.Jie ne jokia partija. Kaip taip gali žmogus keisti viską,kad tik patektų prie lovio.Jie išdavė savo idialus,jeigu tokius turėjo.Bet baisiausia tai,kad net nedalyvavę rinkimuose,jau nekalbu,apie 5 procentų ribos pasiekimą,nori gauti šimtus ,mūsų uždirbtų milijonų.Tai nusikaltimas.

Kumunistu atgyvenos

Kumunistu atgyvenos portretas
Naujai pasivadine ,tikrai nepritrauks rinkeju!

Kokiam isbandymui

Kokiam isbandymui  portretas
Matomai bus toks isbandymas,po 19 prancuzisku Vyno buteliu isgertu...ISSIBLAIVINIMAS. Bet juk alkaholikai - neisgydomi !**Nesistenk .p.Kirkile blaivintis ,nebeturek iliuziju. Bebrai jau uzmiega ziemos miegu ilgam,kol Dievulis pasisauks. Nieko kito nebeliko AMB...palikuoni..
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių