Quantcast

N. Puteikis – pirmasis prie prezidento rinkimų starto linijos

Seimo „valstiečių“ frakcijos atstovas Lietuvos Centro partijos pirmininkas Naglis Puteikis trečiadienį registravosi pretendentu į kandidatus prezidento rinkimuose, pranešė Vyriausioji rinkimų komisija (VRK).

Jis tapo pirmuoju užsiregistravusiu pretendentu kandidatuoti kitąmet vyksiančiuose rinkimuose.

VRK taip pat informuoja, jog iki trečiadienio buvo registruoti jau 57 savivaldybių tarybų rinkimų politinės kampanijos dalyviai.

Kandidatus ar kandidatų sąrašus savivaldos rinkimuose gali kelti politinės partijos ir visuomeniniai rinkimų komitetai. Taip pat galima pačiam išsikelti kandidatu į merus. Kelti kandidatus, kandidatų sąrašus ar išsikelti kandidatu galima tik prieš tai užsiregistravus savarankišku politinės kampanijos dalyviu.

Ketinantieji dalyvauti kitąmet gegužę vyksiančiuose prezidento rinkimuose gali registruotis iki 2019-ųjų vasario 18-osios, norintys kelti savo kandidatūrą savivaldybių tarybų rinkimuose – iki šių metų gruodžio 10-osios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anarchistas

Anarchistas portretas
Puteikis tinka tik seime. Egidijus Masiulis realiausias Klaipėdos meras, o Vilniui tinka į merus tik Timoševskis. Visos Lietuvos prezidentu ponička Maldeikienė. Manau ir Tamstele taip galvojate, gerbiamasis, Zelemunčike nuo Šančių.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Būtų galima pagalvot,jeigu ne žmonos pavydas būti geresne nei vyras.Jis tiktų Klaipėdos meru,o ji netinkama niekur.

NE

NE portretas
UZ PUPU NIEKADA NEBALSUOSIU. TEKO SU JUO SUSIDURTI - ISPUDIS PRASTAS, LABAI PRASTAS.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių