Quantcast

Ministro kėdės netekęs M. Sinkevičius nori grįžti į Jonavos tarybą

Ūkio ministro postą palikęs socialdemokratas Mindaugas Sinkevičius siekia grįžti į Jonavos rajono savivaldybės tarybą.

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) ketvirtadienį M. Sinkevičiaus prašymu atkūrė jo vietą rinkiminiame sąraše. Į tarybą jis grįžtų, jei kuris nors su socialdemokratų sąrašų į tarybą išrinktų politikų nuspręstų atsisakyti mandato.

M. Sinkevičius per 2015 metų savivaldos rinkimus buvo tiesiogiai išrinktas meru-tarybos nariu, taip pat partijos sąraše po reitingavimo užėmė pirmą vietą.

Mero posto jis atsisakė dėl pasiūlymo vadovauti Ūkio ministerijai, bet iš šių pareigų atsistatydino rugsėjį Lietuvos socialdemokratų partijai nusprendus trauktis iš valdančiosios koalicijos.

Prieš tapdamas ūkio ministru pernai lapkritį, M. Sinkevičius penkerius metus vadovavo Jonavos rajonui. Jam palikus mero postą Jonavoje vyko nauji rinkimai, kuriuos laimėjo socialdemokratas Eugenijus Sabutis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

c

c portretas
cirkininkas ,mėnulis užtekėjo jaunatis ,aš toj vėl eisiu dirbti į Jonavos tarnyba matote kėdė buvo man per aukšta ir išvijo., lauk, oi kiek ten yra šito šlamšto nuo 1991 m, per 28 metus kiek jau buvo tu ponu nesuskaitau kokie skaičiai semuliantu, ir kokios sumos pinigu iššvaistė kas pasakys lengva ranka visas šitas šiūkšles nurašo bet nei vienas nenukenčia nuo savo blogo darbo, va čia taip balansas ir dar su išmokom didelio gabarito pinigu ir priporcijom ,o manu nuomone būtų kito veiksmo eik dabar dirk ne kėdės prašyk bet jaunas eik juoda darbą užtarnavai blogi ir blogis tegul tave auklėja ,, baigta baječka .,.,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių