Quantcast

Ministras su draugais įklimpęs milijonuose?

Grįžti į straipsnį

Pradžioje reikia pasodint g/prokurorą už sabotažą

Pradžioje reikia pasodint g/prokurorą už sabotažą portretas
o šitokiems svoločiams daužyti snukius, kito kelio jau nebėra.

Bronius

Bronius portretas
Valstieciai vaidina angeliukus o iš tikrųjų pasirodo vagių vagis. Ar kada nors tai baigsis?

Tequila

Tequila portretas
Margeriene Narusevicius Gudiene Krinickas Sakalauskas Navickas jau daug metu plauna AARP ir ES pinigelius ir save pramine vandeniais.. jie susipyne tarpusavi ir neturi pasirinkimo kaip viens kita palaikyt. Per 20 mln eur atplauta per visa laika. Kaip ten margeriene sake? Susidesi su Aldona gausi savo milijona? :) marteckas tiesiog yra tarybinis sukcius ir sededamas aplinkosaugoj tik ir rinko ir renka pletkus, ivairius dok, kuriais beja ir santazuoja pilkaja vadove Aldona milijoniere. Kuri ir nedrysta visu martecko meiluziu judint

vagiu šaikos ,,

vagiu šaikos ,,  portretas
.,, kur matyta žuliku tiek priveista ir tokį ponu vagiu sąrašas vis didėja ,aplinkui tiršti ukanuoti debesis , ir vis ciklonai užstoja mūsų žmonių pragyvenimo lygi, nieko nebus kol šitie žulikai eis valdyti šita šetono kraštą taip nusmukusi nuvaryta visa ekonomikos ūki , nieko gero nelaukim kol šitie balvonai nepasotinti lis vadovaus ir voks ,, juk 27 metus visas lietuvoj stabilumas sunaikintas išvogtas išdalintas ,kažko nesuprantamo paininko pavadinimo , koks pajus juk grynas vagiu užsimaskavimas pavadinimo pajaus formule kur matyta nei gėdos nei sarmatos neturėjo nei vienas iš visu laiku kurie buvo daromi blogio amatininko žygiais ,nebus galo vagiu klanui, niekados ,,,

Kvedarai, laukiame tęsinio

Kvedarai, laukiame tęsinio portretas
Jau savaitė praėjo, o tas straipsnelis tebekabo. Pats laikas iš naujo pagražinti tekstą ir kitu pavadinimu vėl kiauksėti.

Vynas

Vynas portretas
Vodka ir Aluti, matosi, kad esat informuoti. O kaip jaučiasi afersitas V.Naruševičius prie A.Margirienės? Jaučiu, puikiai. Ypač kai dar R.Marteckas yra ir tiesioginis jo šefas?

godumas

godumas portretas
kokia valdzia tokie ir ministrai

alus

alus portretas
VODKA netikslus, V.Narusevicius buvo R,Martecko patiketinis nuo pirmu Martecko darbo AAA dienu.A,Margeriene visus darbuotojus gasdina del atlyginimu mazinimo arba atleidimo o GUDAS vel priimtas patarejo pareigose i AAA

Vodka

Vodka portretas
AAA ir BEF bei ivairus gamtos fondai nuolat daug metu savinasi ES ir biudzeto pinigelius. Marteckas gudrus tipas, suuodes kad Navickas taps ministru, prispaude naruseviciu, tas viska jam isplepejo. Tada surinko visa kompromata ant Margerienes ir Navicko. Margeriene nusiveze i komandiruote Portugalijoj, jai atplove smegenis kas jos laukia jei ji nestoguos jo pries ministra. Tai dabar ir sedi marteckas dievo tevo desineje ir reguliuoja eisma o Navickas yra tiesiog jo ikaitas. Tiesa, taip, jis pasikeite viesuju pirkimu zmones, atsivede personalo ir teises zmoniu, sekretore jo giminaite, tai valdo visa info. O Gudas atliko pagrindini darba, kuzdeti martecko skleidziamus pletkus ministerijoj. Tai jam leido grysti ir miegoti darbe patarejo pareigose.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Juk patekti i seima klanai ju nariai neveltui pesasi.Milijonai jiem rupi ,o ne dirbti Lietuvai.Juk per tu gauju sukciavimus Lietuvoj greit nebeliks lietuvio.Rasau,versiu tauta pasiduoda be vargo sukciams.

bedarbis

bedarbis portretas
Tam PoLaima.Matomai R.Marteckas tapes Aplinkos asaugos agenturos direktoriumi ir pakeites visus viesuju pirkimu skyriaus darbuotojus turi pakankamai kompromato susijusio su pinigu srautais is AAA i BAF

Tam "Iššaudyti paukštukus"

Tam "Iššaudyti paukštukus" portretas
Čia ir kvailiui aišku, kad gamtos išsaugojimas kainuoja. Žinoma, ne visiems tai patinka. todėl ir nevyriausybinių organizacijų gaunamą ES finansavimą pučia skaičiais iš galvos. Net Kvedaro parašymas "paukštukai" čia kažkoks pašiepiantis. Jei taip rašo apie gyvūnus, taip pat rašo ir apie žmones - pilnas nesveikos pagiežos.

PoLaima

PoLaima portretas
Dar 2017 gegužės mėn. savaitraščiui „Alfa“ Aplinkos ministras K. Navickas pareiškė, „kad R. Martecko likimas „ateityje bus sprendžiamas įstatymo numatyta tvarka“, jam jau skirta tarnybinių nuobaudų.“ Labai puikiai ministras „sprendė ir išsprendė“ R. Marteckui „palaimindamas“ naują darbo vietą toje pačioje Aplinkos apsaugos agentūroje. R. Marteckas tapo naujai įsteigto departamento direktoriumi su tuo pačiu atlyginimu. Tai kokie gilesni ryšiai sieja kas vyksta, kad ministras neįgalus savo žodžiams?

pažiūrėjau kas rašo - gi Kvedaras

pažiūrėjau kas rašo - gi Kvedaras portretas
pagooflinu ir ką matau - "„Ekstros“ žurnalistas Valdas Kvedaras pripažintas kaltu dėl verslininko Igorio Udovickio šmeižimo. V. Kvedaro straipsnyje, kurį publikavo žurnalas „Ekstra“....." :DDDD

taip ir liko neaišku

taip ir liko neaišku portretas
ar čia straipsnį pradėjo, bet užmiršo pabaigti, ar čia kaip suprast? kur bent užuomina apie kokius tai milijonus? va kad Kubiliaus uošvė "pradangino" milijoną tai užtenka pagooglinti "Kubiliaus uošvė" ir išmes daug straipsnių net apie teismo sprendimą, beje verta paskaityti ir kur Kubiliaus namo kaimynai interviu kalba, kad tą namą statyti galimai padėjo Kubiliaus uošvė po to kai pati "pradangino" valstybei priklausiusius pinigus

ELĖ

ELĖ portretas
Tie gerokai įmitę Karbauskio profesionalai-vagys. Jie turi stogą . Jų turtų kilme niekas nesidomi ,jokiose komisijose jų nesvarsto ,kad susipainioję jų interesai ...,bet svarsto dainininką Juozapaitį ,kad šis nevogė ,bet dainavo ,mokė dainuoti ...Tai daugiau negu pavogti milijoną .Ar ne juokinga ,ponai seimūnai ?

Džiugesys

Džiugesys portretas
Nesikabinėk prie Martecko.prie jo Aplinkos agentūra suklestėjo, suvešėjo.Visi džiaugėsi įtampa,dviveidyste,darbuotojų galimybėmis ieškotis kito darbo.O kur dar viešas burbulinės operos susirašinėjimas su pavaduotoju Šerkšnu ... Vertas serialo.Taigi,Marteckas tikras kleckas.

Arunas

Arunas portretas
O Sveikatos Ministras sako,truksta lesu didinti medikam algas.O pauksteliam uztenka milijonu....

Anonimas

Anonimas portretas
Tai taip ir nesupratau ką jis blogo padarė? Kauno diena iškėlė klausimą, kurį matome antraštėje. Bukieji komentatoriai iškart "suprato" kad čia jau kažkas pavogė milijonus. O iš tiesų išpūstas eilinis žurnalistpalaikių burbulas iš nieko.

Zaliasis

Zaliasis portretas
Vagis buvo vagim ir liks, tai igimta. Lauk

Lolo

Lolo portretas
Tokiems po 30 m kalejimo, tada gal susimastytu ar verta vogt.

Kęstas

Kęstas portretas
Įsakymai Gabrieliui Landsbergiui: Nevok. Nedaryk nieko, kas paviešinus, gali tau blogai baigtis, ir jokie prokurorai ir jokie valdantieji negalės net teoriškai tave šantažuoti. Nepramušinėk tavo žmonelei juokingai pigios nuomos jos mokyklai Vilniaus centre valstybės sąskaita. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Robertas

Robertas portretas
O! ministras vakare rado laiko reabilituojanciu zinuciu pats apie save parasinet. Kaip kelione po Vokietijos ministre? Gal vel verslo klase musu saskaita paskraidei? Kaip jau pamegai

Osmoderma

Osmoderma portretas
Ar galima žurnalistu vadint žmogų, kuris tikslingai antraščių skaitytojų galvose kursto mintį, kad Lietuvos valdžioje vieni sukčiai ir vagys? V. Kvedarai, NE DĖL VALDŽIOS žmonės iš LT išvažiuoja, o dėl tokių kaip ši rašliavų! Būtų tikrai gerai, kad kas nors į tai atkreiptų dėmesį ;)

Onutė

Onutė portretas
Skaitau ir nematau nei tų milijonų nei apie K. Navicką nieko blogo. Viską jis laiku deklaravo, nuo projektų patvirtinimo nusišalino, susitikime su NVO dalyvavo... ir daugiau dalyvautų (rodydamas pavyzdį kaip politikas gali palaikyti geras iniciatyvas, tarpininkaudamas tarp visuomenės ir stagnuojančios savivaldos, kuri šiaip į visuomenei svarbias iniciatyvas nereaguoja), bet atsiranda visokie kvedarai, kurie pripilsto absoliučių kliedesių, kad jo rašliavos niekas neskaitytų, o nuomonę susidarytų vien iš antraštės.. Toks tikriausiai yra pajudintų miškininkų ir kitų nepatenkintųjų paskutinis pasispardymas?

negi tik tiek prieš šitą ministrą iškapstėt?

negi tik tiek prieš šitą ministrą iškapstėt? portretas
teisybę pasakius, visiem dzin, jis deklaravo ar ko atsisakė vieną ar kitą dieną dviejų savaičių tikslumu. Visiška nesąmonė, kad įsigyjant gamtotvarkai pelkių, jos atiteks kažkokiam ministrui ūkininkauti. Jei dabar ten niekas neūkininkauja nes neapsimoka, tai manote miesčioniui ministeriui pavyks? Kažkaip neįtikinote, kad Europos Komisijose dirba tik durneliai, nemokantys pajausti kas yra korupcija. Ir kažkaip nematau tų paminėtų milijonų. Įsisavino ar išleido projektas milijonus kažkur Estijoje ar Latvijoje - Lietuvoje tie skaičiai tikrai ne milijoniniai. Tad nelabai stebėčiausi, kad galutinės sumos dar sumažės perpus, kai paaiškės kad Kvedaras žvejys ir viską dvigubai išpučia. Čia ne pirmas kartas.

alde

alde portretas
APVA - Šalavėjus. I darbą atvedė Petkus TT/vetruna (skirsto ES lėsas) AAA - Marteckas Į darbą atvedė Petkus TT/vetruna (dalina leidimus ir licencijas) VRAAD - Sveikaskas. Į darbą atvedė Imbraas TT (kontroliuoja arna nekontroliuoja įmones) Yra ir ženesnis sluoksnis, yra ir tarpininku kaip Genevicius, tik ministras kazkaip su visais greit rado kalba ir juos laiko. Dabar aišku dėl ko. Juk jam reikia prisistampuot projektu vandeniui ir pauksciukams. O jis cia ne naujokas, cia jo senieki partneriai Gudas, MArgeriene, Krinickas, Sakalauskas, Eidikonis ireilė kitu "garbingų" aplinkosaugininkų, kaip jie save vadina vandeniai..

Iššaudyti tuos paukštukus

Iššaudyti tuos paukštukus portretas
Išvis, nesuprantu kam skiriami ES pinigai Lietuvos gamtai saugoti. Ką, mes tokie ubagai, kad negalime patys su kažkokiomis žąsytėmis ir mėlyngurklėmis susitvarkyti? Panaikinkit medžioklės limitus ir išvis nereikės saugoti. O ES tegul šelpia mūsų pencinykus. Jei sugeba juodaodžius emigrantus šelpti, kuo mes blogesni. Ir tuos europos projektų uždarymus reikia kuo garsiau viešinti. Gaila tik, kad Kauno diena pasirinko ne tą žurnalistą. Nes kai nuteistas už šmeižtą Kvedaras rašo, negražiai gaunasi. Kiek Lietuvoje nuteistų už šmeižtą žurnalistų - viso labo keturi.

nuskurdinta pensininke.

nuskurdinta pensininke. portretas
Isisuks kaip ir visi politikai issisuka. Vagia,o kaltu nera. Kokie mes turtingi butume jei valdzios vagisiai grazintu ka nukniauke. Metai is metu tas pats,o Europos piniguose maudosi ne vienas. Varnas varnui akies nekerta. Butu stebuklas jei butu kitaip.

p/b

p/b portretas
pastoviai RYŠKĖJA ministro "sąžiningumas," --------juk negalima palikti atvirą "ŽAIZDĄ"-- negi "daktaras" blogas , kad "žaizda" toliau PROGRESUOJA.

Nuomone

Nuomone portretas
Paimti svetima - vagyste, pavogti milijona - verslas, apvogti tauta - politika. Greiciausiai todel tapo madinga is zuliku i versla eiti, o is verslo i politika. Gero artejancio savaitgalio visiems.

Jau gi koks skirtumas?

Jau gi koks skirtumas? portretas
Dar 2017 gegužės mėn. savaitraščiui „Alfa“ Aplinkos ministras K. Navickas pareiškė, „kad R. Martecko likimas „ateityje bus sprendžiamas įstatymo numatyta tvarka“, jam jau skirta tarnybinių nuobaudų.“ Labai puikiai ministras „sprendė ir išsprendė“ „palaimindamas“ R. Martecko naują darbo vietą toje pačioje Aplinkos apsaugos agentūroje. R. Marteckas tapo naujai įsteigto departamento direktoriumi su tuo pačiu atlyginimu. Tai kokie gilesni ryšiai sieja kas vyksta, kad ministras neįgalus savo žodžiams?

Comandante

Comandante portretas
ZMOGAU Kas tau eis i gatves ? Kai yra ka kvailinti, kvailintojas visada atsiras. Teliuku tauta tikrai neis i gatves !!

ctrl

ctrl portretas
Kaip viskas sumalta ir sumauta šiais laikais. Juk čia yra tikras ir aiškus, atviras kenkimas valstybei, tai tikrų tikriausia antivalstybinė veikla. Visi tokie veikėjai turėtų būti nuteisti iki gyvos galvos, mirties bausmės gi nėra. Bet kurgi, tuoj išlys gyzeliai ir spiegs, gyvename teisinėje valstybėje, gi XXI amžius už lango, taip negalima. Tad kol bus "taip negalima", tol ir bujos visi šitie ...

Manau sitaip.

Manau sitaip. portretas
Visa Lietuva laukia pakol sukciai atsidurs .....Manau pakol neiseis i gatves ir nepareikalaus to grieztai tai nieko nebus.Kada atsiras toks zmogus kuri suburs tauta ,ne emigruoti ,o teisingumo sukciams.Pinigu yra ne syki sake per TV ,bet jie istaskomi sau.

to Frank Kruk

to Frank Kruk portretas
Teisingas ir logiškas komentaras. Ir kas juokingiausia, kad šį šustriaką ir jo elgesį nagrinėja Vyriausioji tarnybinės etikos komisija, gal nustatys, kad galimai pažeidė tarnybinę etiką. Bet už tai visur kur reikia ir nereikia rėkiam, kad esam teisinė valstybė. Na kur gi, tikrai teisinė

Frank Kruk

Frank Kruk portretas
Šitas kiaulesnūkis yra tipiškas jau ant europinio mėšlo užaugęs lietuviškas žulikas. Bet ir aferų pavadinimai: kažkokios nendrinukės, kažkokios žąsys, kurių niekas nematė ir t. t. ir t. t. Protu nesuvokiama kokiais būdais vagiami pinigai. ECB kasmėnesį į rinką išmeta po 80 mlrd. tuščių eurų, kad prafinansuoti visas tokias debiliškas programas. O tokie štai naujai susiformavę žulikai perpumpuoja tuos eurus į savo kišenes. R. Karbauskis juos pernai pavadino "profesionalais"...

ar

ar portretas
ar dar like lietuvoje valdzios veikeju dirbanciu be pakisu turbut jau ne tai ir pavadinima pakeiskime lietuvos pakisine respublika cia kaip alkoholikui sunkiausia pripazonti sau kad jis yra alkoholikas tie kurie pripazysta tai tiem gydytis nuo tos ligos darosi zymiai lengviau dabar nevagenciu valdzioje jau seniai nelike bet pripazinti bijoma kodel gal del to kad nenorima gyditis

profi

profi portretas
kaip paprastai TT (tvarkieciai vysto ministeri). Dave paslyst per Salavėju, tas ir paslydo. Atliekose dave paslyst per agentūrą tas ir paslydo VRAAD tvarkieciu vadas dave paslyst tas ir slysta. Dabar profesionalas tiek paslydes, kad panasu pasiraso bet ka kad tik likt ministru. Visuomenininkas papuole rimtai. Kaip galima nesuprasti kurie yra TT statytiniai, juk visi tai zino

Ugnis ir siuksles

Ugnis ir siuksles portretas
Kazin kokia sito pyzduko pozicija del siuksliu deginimo kaune?! Kazkodel galvoju kad jis PALAIKO sita minti!!!!!! BAISU

Chemikalas

Chemikalas portretas
Nekalto snukucio miniseris, PROFESIONALAS?! Vagis vagiui draugas ir nieko nepadarysi.:/

p.Skverneli

p.Skverneli portretas
visa Lietuva laukia KADA VAGYS MINISTRAI IR MASIULIAI ATSIDURS LUKIŠKĖSE? Kiek dar bandysite imituoti mitinę "valstybę"?

Vile

Vile portretas
Stai kodel mes gyvename bene skurdziausiai ES! O TVF aiskina dar,kad jeigu kelsime atlyginimus, busime nekonkurencingi. Pinigai paprasciausiai isvagiami prisidengus oistatymais ir tai daro ne kazkas,o ministrai ir kt. iv. vadovaujantys asmenys. Sovietu laikais uz grobstyma stambiu mastu susaudydavo,o dabar net i cype nesodina ir tie toliau daro,ka nori. Tas baisus nebaudziamumas Lietuvoje veda is proto ir skatina emigracija. Itariu,kad ir Navickas islis sausas is vandens.

jo

jo portretas
Na ir rožos...

taip reikia

taip reikia portretas
juk isdamas is sotaus lovio nevogti negali nes kiti edrunai taves nesupras ir busi nustumtas nuo lovio ir nesitikek kad vel prie jo papulsi

Kiskius

Kiskius portretas
Kodel zurnalistai nepaminejo keletos ministro isakymu, kuriais jis pats save paskiria kuruojanciu ES pinigelius! Taip, istoriskai kuruoja viceministrai ir pradziai patikejo gudui. Bet veliau pakeite isakyma Antra, nereik pamirst kad kol jis ministras, oficialus AM pareigunai tiesiog priversti issisukinet meluot arba tylet Trecia, kada paviesinsit kur jis yra dar dalininkas? Gal klaipedoje ne tik siena raves o dar kai kas..

Viska matanti

Viska matanti  portretas
Kur STT

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi prie to lovio kai patenka visi pavogti nori

Anonimas

Anonimas portretas
Nu jo

Galerijos

Daugiau straipsnių