Quantcast

Ministerijos pasiūlymas turėtų patikti prezidentų našliams, tačiau yra vienas „bet“

Grįžti į straipsnį

Tai kaip cia dabar

Tai kaip cia dabar portretas
Prezidente atsisako Turniskiu, pretekstas, sutvarkyti istatyma taip,kad jokiu islaikytiniu daugiau

Gal viena syki nustokite kirsimti visuomene

Gal viena syki nustokite kirsimti visuomene portretas
su sovietinem privelegijom ,kiek galima priveligijuoti dykaduonoius is mokesciu moketoju kisenes? rentos signatarams,seimunams viesbutis,automobilis,telefonas,kompiuteris viskas uz dyka tiesiog svajoniu darbas,nori lankai posedzius nori ne,o alga vistiek gauni.ir asmenines atsakomybes niekas uz noieka nenesa.nei tulpes,nei gvazdikai,nei narcizai uz nieka neatsako.pasedi katedroje metiniu svenciu metu,pavaizduoja"tikincius" ir toliau daro nesamones.

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Vyt tą Kristiną iš bet kokio leidinio, tai mafijinės valstybės atgyvena. Už akivaizdų neteisėtą praturtėjimą, jai reikia uždėti antrankius, o nekalbėti apie kokias tai rentas ar pan.

Safyras

Safyras portretas
Visi politikai kažkur gyveno, kol tapo politikais. O ir algą gauna pakankamai didelę, kad galėtų nusipirkti, išsinuomoti sau butą, kai baigs politiko darbą. Politiko darbas nėra svarbesnis nei už mediko, nei už inžinieriaus, nei už teisininko ar mokytojo, bet apmokėjimo sistema yra tokia keista, kad ten pats velnias koją nusilaužtų... Kodėl privačioje medicinoje galima už konsultacijas , darbą prašyti kiek nori, užmirštant , kad ir atsiskaitymo kontrolė turi būti griežta, o valdiškose ligoninėse, poliklinikose mokėti ne už atliktą darbą, bet pagal kitokius įkainius? Konkurencija yra labai geras dalykas, bet žmogaus gyvybė turėtų būti vertinama labiau už pelną...

Salin komunistines privilegijas.

Salin komunistines privilegijas. portretas
Nesiverzk i Prezidentus neigvelbk svetimo.Negali pragyventi is savo algos kaip visi dirbk ten kur galesi.

Jurga

Jurga portretas
Reikia baigti su ta nesąmone, būtina panaikinti tokią garantiją gyventi valstybės būste prezidentui ir jo žmonai. Prezidentai ne vargšeliai tiesiog gėda, gana "melžti valstybės biudžetą"

man juokinga

man juokinga portretas
kai tokia ubagiška valstybė ,kaip LIETUVA ,vis dar ruošiasi išlaikyti ne tik prezidentą ,bet ir jo žmoną iki mirties . Gal jau baikite tuos cirkus su visomis privilegijomis ! Visi darbai yra lygūs ir nereikia čia tų sovietinių privilegijų ,kiekvienas buvęs valdininkas ar prezidentas privalo pats save išlaikyti ,kaip ir visi kiti lietuvaičiai .Man bjauru ,kad seimo narių kanceliarinių prekių išlaidos yra du kart didesnės už vidutinį darbo užmokestį ,tai gal mes visi dar esantys Lietuvoje susimeskime tiems seimo vargšams ir pripirkime popieriaus ,pieštukų ,trintukų ir tušinukų ,bet atimkime iš jų pinigus skirtus kanceliarinėms prekėms . Kada baigsis toks tautos skurdinimas ?

Kada bus

Kada bus portretas
panaikintos elitinės pensijos, išmokos visokioms sugulovėms ir bet kokiems niekdariams pašildžiusiems kažkuriuo-tai metu siknas seime ar sajūdžio būstinių aplinkoje?

ir

ir portretas
vel ta genseko /zmona/ sugulove su socmafijos palaiminimu prasosi i dykaduoniu grupe nes tokie tipai ir priklauso isnaudotoju klasei......

senjoras

senjoras portretas
Nereikėtų kalbėti ir rašyti už visus. Verkšlena tie, kurie negabūs arba tinginėliai. Nesimokė, tingėjo gerai dirbti, tai dabar visi kiti kalti, tik ne jie. Aš pensininkas, niekada nebuvau viršininku, sąžiningai išdirbęs daugiau 50 metų. Pensija nebloga, Ir į užsienį išvažiuoju. Mat mūsų giminėje visi buvo darbštūs, niekada negyvenome „su šia diena". Kiekviena karta kažką paliko savo vaikams. Senelis paliko žemės, tėvas paliko namuką su sklypu. Aš paliksiu savo vaikams neblogai įrengtą butą, sodo namelį su gėlynais, nemažą biblioteką ir su retesnėmis knygomis, dar šiek tiek sankaupų.

Antanui, mėgusiam uravnilovką.

Antanui, mėgusiam uravnilovką. portretas
Daugelis antanų pyksta, kad dabar nebėra lygiavos. Būdavo tinginys, pageriantis gauna bendrabutyje butą, „pritemptą" kitų darbu padoresnę algą, o dabar tokių dalykų nebėra. Pasakojo man vienas pažįstamas, jog jis „dirba" fabrike (prie sovietų), o tiksliau nieko nedirba, tik atlyginimą pasiima. Sako, iš ryto prie staklių drožles pašlavinėjame, po to - ant cecho stogo kaitintis. Pasiunčiame atnešti vodkės, Retkarčiais ceche pasirodome. O algos visiems vienodos. Mat meistras ir kiti tekintojai daugiau dirba, bet nuo jų atlyginimų nuimama, kad nebūtų per daug ir mums, proletariatui prideda...

Nuomone,

Nuomone, portretas
Manau toki pasiulima dave tas kas mano buti Prezidentu.Jokiu privilegiju jokiam Prezidentui ar jo zmonai.Valstybe nvaryta,zmones isvaryti ,o mat jiem dar privilegiju uzsimane.Tyciojasi is musu seimunai.Pensijas kurias zadejot didinti kur liko pazadai apgavikai.Reikia iseiti i gatves kitaip jie tyciosis savais isradimais.Matyt neturi kas veikti seime.?

Gidas

Gidas portretas
Taigi tyčiojamasi ne iš varganos tautos, o iš varganos Kristinos

JOKIŲ PRIVILEGIJŲ!

JOKIŲ PRIVILEGIJŲ! portretas
IR TAŠKAS. UŽBAIKIT TYČIOTIS IŠ VARGANOS TAUTOS!

jurgis

jurgis portretas
jokiu privilegiju jokiu butu dalinimu jie turi pakankamai pinigu ir gali pasirupinti o nedalinti i kaire ir desne koks gali buti pasiticiojimas is zmoniu kiek yra vargstanciu daugiavaikiu seimu neturintis kur gyventi irneturi lesu isigyti betkokio busto o cia vagim dalinti jie sededami vadzioje sociai privoge taip kad tegul perkasi

Antanui

Antanui portretas
Nemeluok,kad sovietmečiu visi gaudavo nemokamus butus.Tai kodėl tada imdavo kooperatinius,kuriuos gauti irgi turėdavo po kelerius metus eilėse stovėti ir dar,žinoma,nemažus pinigus mokėti.

Antanas

Antanas portretas
Ruso laikais visi gaudavom nemokamai butus,išskyrus kooperatinius.Todėl ir vadų našles aprūpindavo valstybė.Šiandien Lietuva-Europos valstybė.Taigi ir elkimės kaip visi pasaulyje.Pasibaigus kadencijai,prezidentai užleidžia apartamentus naujiems.Juk prezidentai nėra bomžai

baikit dalint priveligijas

baikit dalint priveligijas portretas
Kuriu neturi net turtingiausios pasaulyje salies USA prezidentai ar ju sutuoktiniai. Nejuokinkit svieto bandydami itikt vienai " prezidentienei"....

sovietinis

sovietinis portretas
mastimas

Jalas

Jalas portretas
siūlote įvesti tvarką, pagal Prezidento sutuoktinė, jo kadencijos metu, po Prezidento mirties liktų "ant ledo"? Tokiu atveju dirbančiam Prezidentui teks pačiam pasirūpinti jos gerove. Kam reikalinga ta prielaida korupcijai? Siūlomas būstas panaudai iki sutuoktinės (io) mirties pats tinkamiausias variantas.

Jonė

Jonė portretas
Jei privilegiją nori taikyti Adamkienei,tai ji ,berods,nėra Lietuvos pilietė.Net Amerikoje prezidentai,baigę kadenciją,apsigyvena savo įsigytuose namuose.Lietuva nėra tokia turtinga šalis,kad suteiktų tokias privilegijas,o gal dėl privilegijų ir veržiasi šie žmonės į prezidento postą?Šiose pareigose yra gana didelis atlyginimas,kad galėtų įsigyti savo būstą.Užmirškime sovietmetį su privilegijomis.

Jalas

Jalas portretas
Siūlymas atitinka konstitucinę nuostatą ir turėtų būti priimtas. Dirbančiam Prezidentui neturėtų rūpėti sutuoktinės(io) busto užtikrinimas jam mirus. Bet sugulovių problema, kaip ir pagunda dovanoti viešbučius išlieka. Punktas dėl sutuoktinio nuopelnų turėtų būti patikslintas. Prezidento, kaip pareigūno, sutuoktiniu laikomas asmuo tapęs juo iki kadencijos pabaigos.

che

che portretas
sovietinis palikimas,komuniaginiai yprociai lobti tautos saskaita,ir tie ystatymai ytartini del islaikymo tautos saskaita buvusias suguloves...

Geda

Geda  portretas
Baikit su tomis privilegijomis,cia jau - ne SSSR. Toks ispudis kad gyvenam Rusijoj. Nejuokinkit Europa. Ubagu krastas - valdzia su privilegijom. I tuokia bardakina jaunimas -negris. Gerai kad dauguma neina balsuoti -SAUNUOLIAI. Seimunai neturi nei sazines nei padorumo.

????

???? portretas
ir kam tokia nesamone, tokia atgyvena sove i galva?Gal jau baikim karta...

Centas

Centas portretas
Reikia is Konstitucijos isbraukti ta kvaila punkta kuris suteikia eks prezidentu sutuoktiniams teise i busta .negalima? Tiesa, be Brazauskienes bus kitu kitu "biednu" eks , juk paskui panaikinto punkto negrazinsi!

Pilietis

Pilietis portretas
Nėra tokių privilegijų Europoje, todėl ir Lietuvoje jų neturėtų būti.Ji turi kur gyventi . Matomai tuokėsi su A.Brazausku dėl išskaičiavimo,dabar reikalaujama to, kas jai nepriklauso.Baigesi darbas valstybės tarnyboje, baigėsi privilegijos , taip turi būti.V.Adamkui tas pats, Turniškės ne senelių prieglauda, privalo apleisti namą kuriame gyvena.Emigrantas buvo daug metų JAV manau turi pinigų namui nusipirkti.Geda būtų būti tautos išlaikys kada didelė tautos dalis skursta.

Silva

Silva portretas
Ko verti tie būstai, kai galima penkių aukštų viešbutį...

senjoras kaunietis

senjoras kaunietis portretas
Gal nerinkime ubagų ,benamių į prezidentus, tai ir nebus galvos skausmo dėl jų apgyvendinimo po kadencijos pabaigos ar mirties sutuoktinių apgyvendinimo.Komunizmo nepastatėt, kur būtų kiekvienam pagal poreikius, iš kiekvieno pagal galimybes, todėl kadencija baigėsi ir "vals" iš prezidentūros ar premjero rezidencijos.

Galerijos

Daugiau straipsnių