Quantcast

Ministerija griežtins rekomendacijas dėl bendradarbiavimo su Rusija?

Grįžti į straipsnį

sveiko proto

sveiko proto portretas
reikia jam pačiam

Draugelis

Draugelis  portretas
Tu man kiaule nepasakisi su kuo man bendrauti ir kur vaziuoti rusai puiki tauta ir nuosirdus zmones

Štai

Štai portretas
Ir plinta po Lietuvą prostitutės, kolaborantės, KGBišnikės-magnolijos dichlofosinės paranojos bacila. O jos kontroliuojami pakalikai-korumpuota valdžia ir korumpuota, valdžios kontroliuojama žiniasklaida apraizgė Lietuva melo ir demagogijos čiuptuvais.

taigi

taigi portretas
Todėl ,kad kolaborantams - Tėvynės išdavikams norint prisitaikyti prie naujos politinės - biurokratinės konjunktūros ir "lovio" reikia aršiau loti, kad užtušuoti praeities nuodėmes.

kodėl

kodėl  portretas
buvę komsomolcai,komunistai aršesni už tuos,kurie tarybiniais laikais nebuvo komunistu,nebuvo komjaunimo lyderiu,nesuprantu

007

007 portretas
Atsibudo ....nemate anksciau kas darosi su ta setono salim

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Teisingai, Linkevičiau. Reikia perspėti Lietuvos vaikus dėl bendravimo su vatnykais. Įspėti apie tokio bendravimo pavojus, kad galima parsinešti užkratą (utėlių).

derybininkas

derybininkas portretas
komsomolcas pries savo ankstesnius draugus gal kada nors vel pereis kita puse

pritariu

pritariu portretas
Kiek kiaulė bežviegtu, bet vilkai ją vis tiek paskers :)

šančiai

šančiai portretas
nesuprantu vieno,kad tas storulis,buvęs toks uolus komjaunimo vadas,prisiekęs tarnauti tarybų sąjungai ir komunistų partijai,dabar jau prisiekęs naujai santvarkai ir pažeidęs pirmą priesaiką jau prisiekė kitiems,naudingesniems.Juk tai baisu,kada žmogus neturi savo įsitikinimų,o seka,kuris šeimininkas numes riebesnį kąsnį.Gėda,kada Lietuvoje prisiekinėja ir renkami tie,kurie yra prisiekę anai santvarkai,uoliai vykdė jų nurodymus ir Tautai atgavus nepriklausomybę,pakeitė kailį,kad galėtu vėl sėdėti prie melžiamos karvės,TAUTOS PINIGŲ.MANO NUOMONĖ.

taigi

taigi portretas
Rubuilis Komsomolcas kovoje su vilkais :)))

Galerijos

Daugiau straipsnių