Quantcast

A. Merkel Vilniuje žadėjo tęsti sankcijas Rusijai, bet gynė „Nord Stream“

Grįžti į straipsnį

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Paradoksalu,loja ant Putino,apsižergusi rusišką vamzdį.

...

... portretas
CHA: "A. Merkel sakė suprantanti Baltijos šalių kritiką dėl dujotiekio „Nord Stream“ plėtros, tačiau tikino, kad jis yra ekonomiškai prasmingas projektas" - gydytojai irgi sakosi šizikus suprantantys, negi Merkel tinka su ligoniais ginčytis?.. O protingi vokiečiai ŽIŪRI kur pigiau (TIK ligoniai gali BRANGŲ laivą, svetimiems priklausantį, savo Nepriklausomybe vadint :P), nes TIK naudodami pigias dujas gali gaminti konkurencingas prekes, kurių atliekas VĖL tiems pypt-lietuviams gali parduot... o ir sankcijos Rusijai tiems vokiečiams naudingos, nes už prekybą tokiomis sąlygomis jiems 'otkatai' byra. Čia tik mes - amžini durneliai.

ane?

ane? portretas
Čia ryškiai pasireiškia, jog, - biznis yra biznis, o politika yra politika. Be pigių Rusijos dujų vokiečių pramonės gaminiai ims brangti, - kam jie tuomet bus reikalingi?

DĖL SNORO AFEROS

DĖL SNORO AFEROS portretas
D.GRYBĘ - MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

va va stai lygiai taip bus

va  va  stai  lygiai  taip  bus portretas
kada reikes nuo ruso gynt lietuva .....jankiai pasakys --prie ko cia mes --cia jusu asmeninis reikalas ir teps slides uz balos ,kad jiems neypis.....u rusas y ragus...

ana

ana portretas
o kaip ? su pabegeliais? ar sugebejo ipirst mums juk gaubicas jau ipirso pensininku saskaita tai geriau pasirupintu 4000 vaikais pedofilu isnaudotu; ir vatikano globojamu.

Galerijos

Daugiau straipsnių